A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

Шановні ліквідатори, земляки!

     Сьогодні ми віддаємо шану людям, які у далекому 1986 році захистили собою людство від смертельної небезпеки, яку спричинила аварія на Чорнобильській атомній електростанції. Це були пожежники, військовослужбовці, лікарі, будівельники, представники інших професій, які, не шкодуючи власного життя і здоров’я, приборкували мирний атом, що вийшов з-під контролю людини.  На плечі ліквідаторів були покладені надзвичайно складні, небезпечні та відповідальні завдання у перші години, дні, тижні, а потім і місяці після аварії.       Низько схиляємо голови перед тими, хто гідно виконав свій громадянський обов’язок, взяв участь у ліквідації техногенної катастрофи та пішов на самопожертву заради мільйонів людей. Вшануймо пам’ять тих, хто опинився в епіцентрі аварії, кого сьогодні немає поруч з нами. Від імені Красносільської громади щиро дякую вам, шановні ліквідатори, за героїчний подвиг та врятовані життя! Зичу міцного здоров’я, довголіття, злагоди і достатку в оселях та віри у краще!

08:00 14.12.2020

12  грудня – День Сухопутних військ України

Шановні військовослужбовці військової частини А3438.      Щиро вітаю вас з професійним святом. Ви забезпечуєте мир і спокій у нашій державі та реалізацію службових і бойових завдань. Багатьом із вас доводилося виконувати військовий обов’язок у «гарячих точках» інших країн та на Сході нашої держави. Завдяки високому рівню військової підготовки ви завжди першими прибували на допомогу і сміливо проходили небезпечні випробування. Висловлюю щиру вдячність вам, шановні військовослужбовці, службовці та ветерани, за вашу мужність, відданість обраній справі і гідне виконання службових обов’язків. Саме ви є взірцем витримки, героїзму та патріотизму для молодого покоління бійців.      Приємно, що військова частина А3438 є невід’ємною частиною Красносільської громади, бере активну участь у громадському житті та культурно-масових заходах. Бажаю вам, шановні військовослужбовці, життєвих сил, міцного здоров’я, благополуччя, сімейного затишку, впевненості у завтрашнім дні та мирного неба над головою!

08:00 12.12.2020

У наступному році жителі Красносільської громади отримуватимуть послуги з водопостачання від КП  «Перспектива»

Така пропозиція пролунала на останній нараді, яку проводила сільський голова Марина Архірій  стосовно проблем з водопостачанням до осель Красносільської ОТГ. Справа полягає в тому, що водопровідні мережі, по яких постачає воду «Інфокс-водоканал», будувалися у радянські часи, проектно-кошторисна документація не передавалася до сільської ради і плану водопровідної мережі с. Красносілки не існувало. КП  «Перспектива» провело інвентаризацію мереж, які знаходяться в неналежному стані, що спричиняє перебої з водою у літній період. Тож сьогодні підприємство має план найбільш проблемних відрізків і готове утримувати відповідні мережі. Незважаючи на те, що населення сплачує абонплату до «Інфокс-водоканал», сьогодні пориви водопровідної мережі у громаді усуваються силами та за власний кошт КП  «Перспектива». Як приклад, на минулих вихідних працівники підприємства усунули масштабний порив у с. Корсунці, замінивши  близько 150 метрів трубопроводу.  Тож влада Красносільської ОТГ націлена на те, щоб водопостачання до Красносілки здійснювало КП «Перспектива». При цьому є можливість зменшити тариф, а кошти від абонплати направляти на модернізацію і оновлення мережі.  Попередньо прийнято рішення змінити водопостачальника у с. Красносілці а згодом, після інвентаризації водопровідних мереж у с. Ілічанці та Корсунці – і  у відповідних населених пунктах.

14:32 11.12.2020

Ситуація  із захворюванням на коронавірус у Красносільській ОТГ станом на 11 грудня

За минулу добу    у громаді на COVID-19 захворіло 4 жителя (с.Красносілка – 3, с.Корсунці-1).  За попередню добу виявлено  9 хворих.   Загальна кількість осіб в Красносільській ОТГ, які  хворіють    на коронавірус -  48 осіб. З початку пандемії на коронавірус  в   Красносільській сільській раді захворіло    207 осіб, з них 2 померло. Кількість інфікованих коронавірусом  в   Лиманському  районі     за час пандемії становить 2225 осіб;   в Одеській області 55714 чоловік. Тож закликаємо усіх мешканців громади дотримуватися карантинних норм, обмежити відвідування громадських місць та, по можливості, залишатися вдома.  

12:09 11.12.2020

Що необхідно робити при відключенні світла

Останнім часом у жителів Лиманського району, у тому числі, Красносільської ОТГ,  виникають проблеми  з електропостачанням через значну зношеність електромереж, що знаходяться на балансі обленерго. У зв’язку з великим перевантаженням системи виходять з ладу  і люди залишаються без світла. Сільська влада не має повноважень втручатися у діяльність обласного підприємства, але намагається всіляко сприяти вирішенню відповідних проблем.  Проте жителі повинні знати, що для виїзду аварійної бригади необхідно зателефонувати у колцентр і залишити замовлення з конкретними даними.  ?Телефони:  +380 (48) 705?90?90 гаряча лінія - цілодобово - +380 (48) 705?28?59. У випадку відключення електроенергії необхідно телефонувати на вказані телефони для фіксації та планування робіт аварійних бригад. Крім того, номера телефонів РЕМ (Лиманський, Північний РЕМ), які обслуговують абонентів,  вказані на платіжках за електроенергію. 

09:18 11.12.2020

Шановні жителі Красносільської ОТГ, тренери, любителі здорового способу життя!

Сьогодні в усьому світі відзначається День футболу. Для нашої громади це не просто свято. Адже футбол є невід’ємною частиною життя кожного третього жителя Красносільської ОТГ. З гордістю хочу назвати наші футбольні команди, які є учасниками та переможцями футбольних чемпіонатів різних рівнів: «Зоря» (с. Переможне), «Аджалик» (с. Іваново), «Гільдендорф» та «Гільдендорф-юніор» (с. Красносілка). Цим видом спорту займаються як діти, так і дорослі. Лише в дитячо-юнацькій школі футбольній майстерності навчаються більше 100 дітей, заняття у яких веде колишній гравець «Чорноморця» Олександр Поліщук. З вдячністю також хочу звернутися до тренерів Олега Хорицького, Вадима Руденка, Валерія Іщенка, Віталія Михалевича. Ви сієте в жителів нашої громади любов до спорту, жагу до перемоги, навчаєте здоровому способу життя. Сільська влада, зі свого боку, докладає максимум зусиль, аби заняття спортом для жителів громади були доступними і корисними, тому усі заняття проводяться безкоштовно. Вітаю усіх любителів футболу зі святом. Бажаю міцного здоров’я, наснаги та нових спортивних досягнень. З повагою Красносільський сільський голова Марина АРХІРІЙ

17:00 10.12.2020

У Красносільській  громаді 7 дітей пільгової категорії невдовзі отримають житло

        В Україні з 2017 року функціонує державна програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Красносільська ОТГ бере активну участь в реалізації даної програми. Дітей відповідних категорій по досягненню ними 16 років ставлять на квартирний облік з правом позачергового отримання житла. Списки направляються  в обласний департамент соціального захисту населення та службу у справах дітей. Таким чином формується загальний список дітей пільгової категорії з 18 до 23 років, які мають право на одержання державних коштів для придбання власного  житла, а регіональна спеціальна комісія при Одеській ОДА розподіляє державну субвенцію, яка надходить на відповідні потреби, відповідно до поданих списків.

15:21 10.12.2020

Шановні жителі Красносільської громади!

     Нагадуємо вам, що у зв’язку з епідемією коронавірусу органам місцевого самоврядування заборонено здійснювати особистий прийом громадян. Тому до особливого розпорядження сільского голови для вашої зручності на першому поверсі Красносільської сільської ради (біля чергового) розміщена скринька, у якій ви можете залишати свої звернення. Дякуємо за порозуміння.

08:16 10.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь