A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

Cпеціалісти соціальних служб пройшли фахове навчання

     Минулого тижня фахівці відділу соціального захисту населення Красносільської сільської ради взяли участь у тренінгу «Засади запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі». Навчання організовано благодійним фондом «Карітас Одеса УГКЦ» у партнерстві з Одеським обласним центром соціальних служб. Після його завершення кожен учасник отримав Сертифікат.

16:18 07.12.2020

Марина Архірій провела розширену апаратну нараду

     Сьомого грудня Красносільський сільський голова М. Архірій провела розширену нараду з керівниками структурних підрозділів ради. На початку Марина Миколаївна привітала присутніх з Днем місцевого самоврядування, зазначивши, що 25 жовтня громада зробила свій вибір, довіривши новим народним обранцям та сільському голові управління своєю територією. "Це величезна відповідальність і величезний кредит довіри для кожного з нас, " - зазначила М. Архірій і закликала кожного представника органу місцевого самоврядування з повною відповідальністю поставитися до покладених завдань. Присутнім були представлені новопризначені керівники Красносільської ОТГ: перший заступник Філатов Олександр Анатолійович, заступник міського голови Степанова Олена Євгенівна; керуючий справами Маковська Ольга Миколаївна.

12:56 07.12.2020

З Днем Збройних Сил України!

Шановні наші захисники! Щиро вітаю вас з Днем Збройних Сил України. Щиро дякую вам за можливість жити у незалежній  державі під мирним небом! Бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя та впевненості у дні прийдешньому.

16:00 06.12.2020

У Красносілці відбулася перша сесія

 Третього грудня відбулася перша сесія Красносільської сільської ради VIII скликання. Голова територіальної виборчої комісії зачитала Постанову про реєстрацію депутатів Красносільської сільської ради. Ними стали 26 обранців, які вибороли перемогу на місцевих виборах. В урочистій обстановці було оголошено Постанову про реєстрацію Архірій Марини Миколаївни сільським головою. Майдебура Микола Петрович, який 34 роки очолював громаду, виступив з напутним словом до своєї наступниці та вручив їй квіти. Приступивши до своєї роботи, новообрані депутати таємним голосуванням обрали секретаря Красносільської сільської ради - Гордузенко Надію Григорівну. Далі рішенням сесії були утворені 5 постійних депутатських комісій, затверджено їх склад та Положення. Також депутати схвалили рішення про зміну найменування та визначення місцезнаходження Красносільської сільської ради Лиманського району Одеської області. Відеозапис пленарного засідання можна буде переглянути окремо на офіційному сайті ради.    

07:00 04.12.2020

Громада Красносільської ОТГ щиро вітає Марину Миколаївну Архiрiй

Громада Красносільської ОТГ щиро вітає Марину Миколаївну Архiрiй з перемогою на місцевих виборах та обранням сільським головою. Нашій громаді Ви віддали багато сил, знань та досвіду. А Ваші професіоналізм, стратегічне бачення подальшого розвитку громади в умовах децентралізації, лідерські якості та вміння приймати виважені рішення у складних ситуаціях не залишилися непоміченими. Громада визнала ВАС нашим лідером і обрала сільським головою. Ми віримо, що завдяки Вашому дипломатичному хисту і стратегічному баченню майбутнього Вам вдасться реалізувати багато планів і задумів, які сприятимуть становленню не лише нашої громади, а й інших ОТГ Одеської області. Бажаємо Вам, шановна Марино Миколаївно, міцного здоров’я, благополуччя, творчого натхнення та подальших успіхів у розвитку.

03:18 04.12.2020

Дорожня карта послуг допомоги родинам з дітьми від держави та інститутів громадянського суспільства в Одеському регіоні

В рамках інформаційної кампанії проекту «Дорожня карта послуг допомоги родинам з дітьми від держави та інститутів громадянського суспільства в Одеському регіоні: нові міста" ми знайомимо з буклетами "Дорожня карта послуг родинам з дітьми " в Одеській області.

09:50 27.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь