Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

Відбулось засідання виконавчого комітету

1 серпня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела засідання виконавчого комітету. Присутні затвердили План заходів з реалізації у Красносільській громаді Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору.

08:11 02.08.2023

Увага! Сказ!

Сказ — це невиліковне вірусне захворювання, яким людина може заразитися від диких або домашніх тварин. І ефективний спосіб профілактики сказу є вакцинація, що є обов'язковою для всіх собак і кішок. Вакцинувати тварин проти сказу обов'язок кожного власника. Подбайте про здоров’я свого чотирилапого улюбленця – зробіть безкоштовне щеплення у державній лікарні ветеринарної медицини Держпродспоживслужби! Що варто знати про сказ - у спільній із EU4SaferFood (https://www.facebook.com/eu4saferfood) інфографіці.

10:32 01.08.2023

Увага небезпечні харчові добавки!

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє, що через систему швидкого оповіщення для харчових продуктів та кормів (Rapid Alert System for Food and Feed – RASFF) надійшло повідомлення від 12 липня 2023 року №2023.4703 стосовно виявлення новітнього харчового інгредієнту холіну альфосцерату (α-GPC) в харчовій добавці для спортивного харчування, що експортувалась з Польщі (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin, Poland) до України.

09:28 01.08.2023

До уваги надавачів психологічних послуг

«Ти як?» – це напрацювання українських та іноземних фахівців у сфері психологічного здоров’я, державних служб та ГО, що спільно розробляють програму, втілилися у конкретні поради з подолання стресу, доказові техніки самодопомоги та ще багато іншого, що ви знайдете на сторінках.

14:12 21.07.2023

Увага небезпечні харчові добавки

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення від 30 червня 2023 року No 2023.3843-fup8 стосовно виявлення новітнього харчового інгредієнту L-альфа-гліцерилфосфорилхолін (альфа-GPC) у харчовій добавці, що експортувалась з Польщі (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin) до України (отримувач:UA FITONE DISTRIBUTION, вул. Ярмаркова 1, м. Кременчук, Полтавська обл.,39600) (додається). 

10:15 19.07.2023

Експерти програми «Ти як» проводять опитування серед громадськості щодо потреб у сфері забезпечення ментального благополуччя

Наразі в Україні, і в Одеській області в тому числі, впроваджується Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», ініційована першою леді України Оленою Зеленською.

10:04 19.07.2023

Український ветеранський фонд здійснюватиме фінансування бізнесу ветеранів

Український ветеранський фонд здійснюватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

17:13 13.07.2023

Важлива інформація щодо грошової оцінки земель Красносільської територіальної громади

Рішенням сесії Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області  №633-VІІІ від 11.07.2023 року  затверджено нову грошову оцінку земель Красносільської територіальної громади. З рішенням можно ознайомитись за ТУТ

10:23 13.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь