Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

Важлива інформація!

Міністерство культури та інформаційної політики України повідомляє про початок підготовки до Тижня громадянського суспільства. Тиждень проводитиметься в межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні. Цього року він буде проходити вперше – в період з 11 вересня до 17 вересня 2023 року.

13:59 06.09.2023

Важлива інформація!

Шановні жителі громади та ВПО! 8 вересня у приміщенні Красносільської сільської ради (1 поверх, ЦНАП) буде приймати представник пенсійного фонду. Прийом здійснюватиметься з 9 до 13 години.

16:13 29.08.2023

Щодо відвідування пляжів

Спільним наказом Одеської ОВА та оперативно-стратегічним угрупованням військ «Одеса» встановлено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів на окремих територіях Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану.

16:44 28.08.2023

Як не стати жертвою шахрайства?

Отримали паспорт? Збережіть його! Щоб забезпечити документальне прикриття для різного роду махінацій, шахраї часто використовують загублені або викрадені паспорти громадян або ж їх ксерокопії. Для деяких злочинів шахраям досить одних тільки паспортних даних.

15:17 28.08.2023

Графік запланованих відключень електропостачання

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, AT "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Красносільської сільської громади.

12:50 28.08.2023

До уваги жителів громади!

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, AT "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Красносільської сільської громади.

12:52 25.08.2023

До уваги домогосподарств що мають теплиці

Красносільська громада продовжує співпрацювати з грантодавцями щодо підтримки сільських домогосподарств. Наразі донорів цікавить питання можливості допомогти домогосподарствам, які мають теплиці і вирощують в них овочі, фрукти, квіти тощо. Якщо вас зацікавила дана інформація, просимо заповнити дану гугл форму до 1 вересня 2023 року. https://forms.gle/Hh2JTHm8QohwNTcA7

14:34 22.08.2023

Запрошуємо на перегляд мультфільму «Душа»

З нагоди Дня молоді відбудеться перегляд мультфільму «Душа». Місце проведення: с. Красносілка, вул. Шкільна 1Б (стара амбулаторія) на першому поверсі у дитячому просторі. Чекаємо усіх бажаючих з гарним настроєм!

14:21 11.08.2023

6 серпня - День Повітряних Сил Збройних Сил України!

Шановні захисники українського неба! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Повітряних Сил Збройних Сил України! Зараз Повітряні Сили Збройних Сил України включають до свого складу не тільки повітряні, а й протиповітряні компоненти, серед яких знаходяться зенітно-ракетні комплекси та радіотехнічні війська, а також ряд спеціальних військ.

04:46 06.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь