Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

До відома жителів Красносільської ОТГ

27 листопада 2019 року з 14.00 до 14.30 буде проведено комплексну перевірку територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення із запуском електросирен та гучномовців! При включенні сирен та передачі мовної інформації по електронних засобах масової інформації і вуличних гучномовцях інформація може містити навчальний текст про загрозу виникнення різного виду надзвичайних ситуацій. Запуск здійснюється з метою перевірки працездатності обладнання та буде проводитися в автоматичному режимі.

12:12 25.11.2019

Шановні жителі Красносільської об'єднаної територіальної громади!

23 листопада – День пам’яті жертв голодоморів, день глибокої скорботи і туги за мільйонами обірваних життів наших співвітчизників. Голодомор, що прокотився трьома потужними хвилями Україною, забрав тисячі й тисячі життів українців, став масштабною національною трагедією, яку підсилили переселення, тюрми, табори. Розбудовуючи власну державу, ми маємо пам’ятати про кожен наш крок на п’єдестал незалежності, про кожну історичну віху – сумну і радісну, вчитися на помилках, робити все можливе, аби подібне не повторилося. Схилімо голови в глибокій жалобі і запалімо свічки пам’яті за тими, хто загинув голодною смерттю. Голодомор – сумна і страшна сторінка української історії. Вшануймо пам’ять мільйонів синів і доньок України, мільйонів невинних людей - наших земляків, без жалю винищених Голодомором! Вічна пам'ять загиблим і вічна слава Україні!

10:09 23.11.2019

До відома жителів Красносільської ОТГ!

Нагадуємо, що 30 листопада 2019 року спливає термін подачі документів на отримання державної підтримки у вигляді оформлення дотації за утримання молодняка великої рогатої худоби відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 107 від 07.02.2018 року.

12:06 22.11.2019

Шановні жителі Красносільської об’єднаної територіальної громади!

Сьогоднішній день – День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. Події, що відбувались з нашим суспільством на зламі 2013-2014 років та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. Це надзвичайно важкий період та іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи. Сьогодні всі кому небайдужа доля рідної України повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави. З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаємо всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках краян, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави. Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!

11:40 21.11.2019

До уваги жителів с. Красносілка!

Сьогодні, 19 листопада, стався порив водопровідної труби в районі кінцевої зупинки автобуса № 59. У зв'язку з цим буде здійснено аварійне відключення водопостачання вулиць: Шкільна, Ювілейна, Вчительська, Радгоспна, частково вул. Перемоги. Відключення буде орієнтовно до 15.00!

09:26 19.11.2019

Шановні мешканці с. Красносілка!

Завтра, 12 листопада 2019 р. з 8:00 до 14:00 год буде відключено водопостачання в с. Красносілка у зв’язку з проведенням планових робіт по вул. Одеська.

16:25 11.11.2019

Шановні працівники соціальної сфери Красносільської ОТГ!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівника соціальної сфери України, що відзначається в першу неділю листопада. Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби, адже ця праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства. Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служать людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини. Бажаю вам і вашим родинам подальших успіхів у праці, вдалих починань, міцного здоров'я, впевненості у майбутньому, здійснення мрій та задумів! Впевнений, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням і самовідданістю спрямовуватимете свої зусилля, чуйність, професійні знання і великий практичний досвід на досягнення нової якості життя мешканців Красносільської об’єднаної територіальної громади.

11:37 01.11.2019

ОГОЛОШЕННЯ про здійснення наміру

ТОВ «Н.Т» код за ЄРДПОУ 42481194  інформує споживачів про намір встановлення тарифу на послугу з теплопостачання (опалення приміщень) закладів освіти розташованих за адресою Одеська область, Лиманський район село Красносілка вулиця   Шкільна 1.  

15:50 31.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь