Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

До уваги жителі Красносільської ОТГ!

В рамках програми «Милосердя в дії», громадяни, що прописані на території Красносільської об’єднаної територіальної громади віком від 80 років і старше, можуть отримувати щомісячну матеріальну допомогу в розмірі 300 гривень. Надати: ксерокопії паспорта громадянина України та реєстраційний номер облікової картки платника податків.

12:25 18.12.2019

До уваги жителів с. Красносілка!

Сьогодні, 18 грудня, з 11 до 16 години буде здійснено відключення водопостачання у зв’язку з поривом на вул. Незалежності.

10:00 18.12.2019

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції!

14 грудня в Україні відзначається День учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку інших та нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.

17:11 13.12.2019

Шановні наші захисники, працівники та ветерани Збройних Сил України!

Сьогодні, 12 грудня, український народ і його Збройні Сили вшановують найбільш чисельний вид Збройних Сил України – Сухопутні війська України. Дякуємо за безмежний внесок в нашу загальну справу – захист рідної землі! Вірність військовому обов’язку, українському народові та любов до своєї професії – ці найкращі якості завжди були і залишаться притаманними військовослужбовцям Сухопутних військ України. Ми шануємо вашу самовіддану ратну працю і впевнені, що ви й надалі будете гідно нести високе звання захисника Вітчизни та натхненно працювати над підвищенням боєздатності нашого війська. Щиро бажаємо вам професійної майстерності, високої відповідальності, наполегливої праці в процесі виконання завдань за призначенням! Нехай удача супроводжує вас на службі тільки у мирному житті!

09:38 12.12.2019

Шановні працівники органів місцевого самоврядування та депутати рад!

Щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні! Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі. Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами — майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів. З нагоди свята висловлюємо вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої громади. Бажаємо від щирого серця — усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл і селищ нашого району, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

12:07 07.12.2019

Шановні працівники статистики!

Вітаємо вас з професійним святом! За роки незалежності України державна статистика зазнала суттєвих змін, головним результатом яких є зростання її ролі в економіці та суспільстві. На основі інформації, наданої вами, приймаються важливі рішення. Саме тому подальший розвиток країни без належної роботи органів статистики забезпечити неможливо. Твердо переконані, що ви й надалі об’єктивно будете відображати реальний стан речей, орієнтуючись на міжнародні норми діяльності. Нехай запорукою вашої успішної роботи буде високий професіоналізм, відданість справі та відповідальне ставлення до неї. Бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя та плідної праці.

17:05 05.12.2019

Шановні жителі Красносільської ОТГ та всі небайдужі!

Після страшної пожежі, що вчора сталась на вул. Троїцька в м. Одеса, триває пошук людей, що на момент початку пожежі були в будівлі...це студенти, викладачі та працівники... В Коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу навчалися випускники шкіл Красносільської об’єднаної територіальної громади, зокрема Красносільського та Корсунського освітніх закладів – 8-ро осіб, які, на щастя, не постраждали!!!

12:00 05.12.2019

Шановні жителі Красносільської об’єднаної територіальної громади!

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Усунення бар'єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами, гарантування доступу до гідної освіти і робочих місць на сьогодні є одним із пріоритетних напрямів соціальної політики. Наша держава взяла на себе і виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення осіб з інвалідністю, створення для них гідних умов життя - надання ряда пільг, конституційне гарантування рівності з іншими громадянами - можливості для участі в основних сферах життя суспільства. Зокрема, і в нашій громаді здійснюється матеріальна підтримка такої категорії населення та надається всебічна підтримка. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що вони поруч з нами живуть і потребують допомоги й уваги. Тож хочеться щиро побажати вам витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми.

11:09 03.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь