A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Апаратна нарада

Апаратна нарада

Красносільський сільський голова Марина Архірій 11 березня провела щотижневу апаратну нараду зі своїми заступниками та керівниками виконавчих органів ради. Були заслухані звіти про виконану роботу та визначені завдання на поточний тиждень. Обговорили проблемні питання, серед яких боротьба зі стихійними сміттєзвалищами, які виникають в населених пунктах та поза ними; складування гілля у заборонених місцях: перебої в єдиній державній системі, що надає соціальні послуги тощо.

18:06 11.03.2024

Будні поліцейського офіцера громади

Будні поліцейського офіцера громади

9 березня на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що за адресою с. Созонівка, вул. Абрикосова 27 стався конфлікт між власницею будинку та мешканцями, які мешкають у її будинку, через невиконання договору купівлі-продажу. Під час прийняття заяв у обох сторін поліцейськім офіцером громади М. Прошиним в присутності власниці будинку та її чоловіка на столі та підвіконні веранди вищевказаного будинку було виявлено предмети, схожі на патрони, у кількості 7 шт.

18:01 11.03.2024

Вітаємо з новими перемогами наших земляків

Вітаємо з новими перемогами наших земляків

Щиро вітаю Злату та Романа Герулів! Так тримати! Красносільська молодь вкотре довела, що вони – найкращі: 8-9 березня в м.Одесі проходила VI літня Гімназіада України з карате, де Роман посів II місце. У рамках турніру також відбувся Кубок Одеської області з карате, де Злата посіла I місце. Роман та Злата навчаються у Красносільському ліцеї і є вихованцями спортивного клубу "Tigrenok". Вітаємо наших юних спортсменів та бажаємо нових перемог!

16:09 11.03.2024

Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

В Управлінні культури, молоді, спорту та туризму за участю Центру художньо-естетичного виховання, Красносільського сільського клубу та Красносільської сільської бібліотеки до 210-ї річниці від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка, великого українського поета, художника, письменника, відбувся захід «Між нас тобі, Тарасе, жити». Присутні ознайомилися з цікавими фактами життя і творчості сина українського народу, взяли участь у пізнавальній вікторині, переглянули книги тематичної виставки, читали вірші Шевченка та показали свої неймовірні музичні таланти гри на бандурі та співу української пісні. Як це було, дивіться на світлинах.

15:08 08.03.2024

Налагоджуємо міжнародне співробітництво

Налагоджуємо міжнародне співробітництво

На запрошення регіонального офісу Програми “U-LEAD з Європою” в Одеській області 6 березня Краснсільський сільський голова Марина Архірій зустрілася з поважними гостями з Німеччини - представниками Комітету прав людини та гуманітарної допомоги Німецького Бундестагу: депутати Петер Хайдт (ВДП), Фалько Дросманн (СДП), Кнут Абрахам (ХДС/ХСС), Оттмар фон Хольц (Союз 90/Зелені) та секретар Макс Штір.

15:02 08.03.2024

Відбувся виїзний прийом спеціалістом пенсійного фонду

Відбувся виїзний прийом спеціалістом пенсійного фонду

У Красносільському ЦНАПі відбувся виїзний прийом фахівця пенсійного фонду України в Одеській області. 22 мешканці звернулися до начальника відділу обслуговування громадян №9 (сервісний центр) Головного управління Людмили Білоус, яким надано 40 послуг. Жителі зверталися за консультацією щодо оформлення пенсії за віком, стосовно перерахунку пенсій, субсидії на житлово комунальні послуги, стосовно отримання довідок про доходи, реєстрації на веб порталі Пенсійного фонду України.

14:42 08.03.2024

Вітання зі святом весни!

Вітання зі святом весни!

Дорогі наші жінки, найпривабливіші і найдобріші! Берегині домашнього вогнища, відважні захисниці, невтомні волонтерки, матусі, сестри, дружини, дочки! Щиро вітаю вас зі святом весни, жіночності та любові! Цей день - не лише про красу та весняний настрій, це чудовий привід ще раз нагадати нашим жінкам, наскільки вони для вас особливі.

05:08 08.03.2024

Нарада спеціалістів фінансового сектора

Нарада спеціалістів фінансового сектора

Новий начальник фінансового управління Наталія Сивак 7 березня провела робочу нараду з головними розпорядниками коштів сільського бюджету. Були обговорені питання наповнення бюджету та обґрунтування видатків, зокрема, основні підходи до планування доходної і видаткової частин та стан виконання кошторису за 2 місяці поточного року. Окремо було наголошено на дотриманні вимог бюджетного законодавства в умовах воєнного стану, виконавської дисципліни учасниками бюджетного процесу та ефективному використанні бюджетних коштів.

15:54 07.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь