Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Почалась посівна

Почалась посівна

В Україні стартувала посівна ярих культур. Зокрема аграрії Одещини, у тому числі, і Красносільської громади розпочали посівну ярих та зернових. Посівна триватиме протягом березня-квітня.

12:48 04.03.2024

Відбувся товариський турнір Красносільської ТГ з волейболу серед дівчат

Відбувся товариський турнір Красносільської ТГ з волейболу серед дівчат

У спортивній залі Красносільського ліцею відбувся товариський турнір Красносільської ТГ з волейболу серед дівчат. У змаганнях взяли участь 3 команди: команда "Грифон", команда Красносільського ліцею та збірна команда Красносільської громади. На початку турніру всі присутні вшанували пам'ять загиблих від російської агресії. З вітальним словом до учасників змагань звернулась начальник Управління культури, молоді, спорту та туризму Ольга Юрченко, яка, до речі,  виступала за збірну команду Красносільської громади. Дівчата грали по колу - кожен з кожним.

07:51 02.03.2024

Відбувся ІІ етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт»

Відбувся ІІ етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт»

З метою формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я школярів, виховання учнівської молоді на кращих традиціях українського народу 29 лютого 2024 року на базі Красносільського ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».

20:43 29.02.2024

Весняне прибирання продовжується.

Весняне прибирання продовжується.

Працівники культури с. Іванового із завзяттям взялися за облаштування квітників та інших зелених насаджень біля будівлі сільського клубу.

10:35 28.02.2024

Плідна співпраця з Приватбанком заради комфорту жителів громади

Плідна співпраця з Приватбанком заради комфорту жителів громади

За ініціативи Красносільського сільського голови Марини Архірій представники «Приватбанку» протягом трьох тижнів проводили виїзні прийоми в населених пунктах громади. Всього було прийнято біля 60 осіб, при потребі працівники виїжджали до осіб похилого віку додому. 

10:33 28.02.2024

Весняний благоустрій розпочато

Весняний благоустрій розпочато

Зважаючи на сприятливі погодні умови, працівники культури розпочали приводити в належний естетичний стан території навколо адміністративних будівель. З гарним настроєм працівники Павлинського сільського клубу прибрали сухостій, бур'ян та розчистили клумби під майбутнє висадження нових квітів і кущів. Біля приміщення Управління культури, де знаходиться найпростіше укриття, завжди чисто і затишно. Наразі працівники обсапують квіти, які уже в лютому просяться на поверхню.

11:44 27.02.2024

Поліцейський офіцер громади звітує.

Поліцейський офіцер громади звітує.

За останній місяць кількість правопорушень у громаді зменшилася. Для порівняння у січні було зафіксовано 11 правопорушень, відносно яких складено адмінпротоколи, у лютому таких випадків зафіксовано 7. Більшість стосується неналежного виконання батьківських обов’язків.

11:42 27.02.2024

Нарада управління освіти

Нарада управління освіти

26 лютого у сесійній залі Красносільської сільської ради начальник Управління освіти Марія Долгий провела робочу нараду з директорами загальноосвітніх та завідуючими дошкільних навчальних закладів. Були розглянуті питання ведення обліку дітей дошкільного і шкільного віку та моніторинг захворювання на грип а ГРВІ у закладах освіти. Окремо обговорили питання попередження та профілактики насилля, жорстокості та булінгу в освітніх закладах та алгоритм дій у разі виявлення вищезазначених випадків.

15:30 26.02.2024

Ще раз про сміттєзвалища

Ще раз про сміттєзвалища

Стихійні сміттєзвалища – болюча екологічна проблема сьогодення як в Україні, так і в нашій громаді З наближенням весни та покращенням погодних умов фахівцями нашої громади будуть організовані роботи з прибирання стихійних сміттєзвалищ та смітників. Хочеться зазначити, що благоустрій – це не разова акція, це щоденна робота кожного. Варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про своє селище та село, про чистоту й порядок в них, адже благоустрій нашої громади – спільна справа усіх її мешканців. Тож, шановні жителі громади, просимо Вас бути пильними, екологічно свідомими громадянами та викидати сміття в спеціально відведені контейнери для збору твердих побутових відходів.

11:03 26.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь