A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Соціально-інформаційна дошка

Пам’ятка для осіб, постраждалих від торгівлі людьми, а також для посадових осіб, відповідальних за встановлення статусу такої особи

Національна соціальна сервісна служба України розробила пам’ятку для осіб, постраждалих від торгівлі людьми, а також для посадових осіб, відповідальних за встановлення статусу такої особи. Згідно з даними Міжнародної організації з міграції в Україні, з грудня 2000 року до 30 червня 2023 року, 19 716 осіб отримали комплексну реінтеграційну допомогу після постраждання від торгівлі людьми.

08:53 01.08.2023

Про діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Відповідно до статті 101 Конституції України парламентський контроль за додержанням конституційних прав і свобод людини і громадянина здійснює Уповноважений Верховної Ради України з прав людини.

16:28 02.06.2023

Фриланс для людей з інвалідністю

Громадська організація Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» та експертна платформа Career Hub проводить новий набір на короткостроковий курс «Career Hub Pro: Фриланс для людей з інвалідністю», який дозволить отримати навички роботи на фрилансі та підвищити можливості власного фінансового забезпечення та професійного розвитку для 75 найбільш мотивованих представників молоді з інвалідністю 18-35 років.

08:11 27.03.2023

Раннє втручання

Раннє втручання – це міждисциплінарна сімейноцентрована система допомоги дітям раннього віку (від народження до 3-х років) із порушеннями розвитку та дітям груп біологічного й соціального ризику, спрямована на покращення розвитку дитини та підвищення якості життя родини.

10:12 03.03.2023

«Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям»

Міністерство соціальної політики України інформує, що Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям». ознайомитись із брошурорю можна ТУТ

14:57 16.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь