A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Конструктивні зустрічі з молоддю

Конструктивні зустрічі з молоддю

«Молодь – наше майбутнє»,  -  не лише популярна фраза, це фундамент і та рушійна сила, на якій будується майбутнє нашої країни.

09:23 01.05.2024

Кошти на ЗСУ

Кошти на ЗСУ

 Красносільський сільський голова Марина Архірій 30 квітня провела сесію  Красносільської сільської ради

08:19 01.05.2024

30 квітня – День прикордонника

30 квітня – День прикордонника

Сьогодні українські прикордонники відзначають своє професійне свято. Тож з величезною вдячністю звертаємося до них у цей день.   Адже після повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року рф в Україну саме вони першими зустріли окупантів на наших кордонах і сьогодні максимально стримують агресора на землі, у воді та небі.

08:08 30.04.2024

Відбулась апаратна нарада

Відбулась апаратна нарада

Красносільський сільський голова Марина Архірій 29 квітня провела щотижневу апаратну нараду зі своїми заступниками, начальниками виконавчих органів ради та житлово-комунальних підприємств. Обговорили поточний стан справ у громаді та плани на найближчу перспективу.

17:43 29.04.2024

Продовжується упорядкування кладовища у с. Переможному.

Продовжується упорядкування кладовища у с. Переможному.

Наразі працівники КП «Ритуал Сервіс» здійснюють покіс трави, прибирання сміття та минулорічних пластикових квітів і вінків, які рідні приносили на могилки. Наближаються поминальні дні. Тож закликаємо усіх мешканців громади не приносити штучні (пластикові) квіти та вінки до могил близьких людей на кладовище.

17:28 29.04.2024

До уваги фермерських господарств

До уваги фермерських господарств

Шановні мешканці Красносільської сільської територіальної громади! Постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції» розширено напрями державної підтримки для аграріїв, які зареєстровані у Державному аграрному реєстрі (далі – ДАР), та збільшені суми виплат.

17:04 29.04.2024

За чисте довкілля

За чисте довкілля

Перший пішов! Суботникова команда вирушила до перемоги над сміттєвими порушниками У рамках двомісячника «За чисте довкілля»  в с.Корсунці було проведено прибирання одного з найпроблемніших стихійних звалищ нашої громади, оскільки знаходиться він на крутому схилі Куяльницького лиману.  

12:25 29.04.2024

 Ми маємо пам’ятати про аварію на ЧАЕС

 Ми маємо пам’ятати про аварію на ЧАЕС

26 квітня в Україні вшановували пам'ять про трагічну подію, яка сталася 38 років тому - аварію на Чорнобильській атомній електростанції, що забрала життя тисяч людей і завдала непоправної шкоди планеті. Відтоді в Україні цього дня щорічно вшановують усіх, хто загинув або постраждав від атомної катастрофи.

12:18 29.04.2024

26 квітня - День пам’яті Чорнобильської трагедії

26 квітня - День пам’яті Чорнобильської трагедії

Шановні мешканці Красносільської громади! 26 квітня - день пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу в історії людства та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків та усіх українців, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності.

06:20 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь