A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

До уваги громадян!

У зв’язку з тривалою повномасштабною агресією рф в Україні продовжено строк проведення загальної мобілізації. На території Одеського району наказом Одеського РТЦК та СП мобілізація триватиме 90 діб, з 14.02.2024 року

08:27 15.03.2024

Навчання за короткотривалою програмою «Соціально-психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих громадян».

Міжнародне агентство професійних кваліфікацій з метою розбудови в Україні системи соціального супроводу ветеранів та їх сімей в умовах воєнного і післявоєнного часу, сприяння кар’єрному зросту й можливості працевлаштування ветеранів та членів їх сімей у сфері соціальної роботи запрошує до співпраці у рамках проєкту з навчання за короткотривалою програмою «Соціально-психологічний супровід ветеранів війни та демобілізованих громадян».

10:43 13.03.2024

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗВІТУВАННЯ СТАРОСТ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ КРАСНОСІЛЬСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ НА ВІДКРИТИХ ЗУСТРІЧАХ ПЕРЕД ЖИТЕЛЯМИ ВІДПОВІДНОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

З 21 по 29 березня 2024 року відбудуться відкриті зустрічі з жителями відповідних старостинських округів Красносільської сільської ради, на яких всі бажаючі зможуть поставити свої запитання, висловити зауваження чи внести пропозиції під час заслуховування звітів старост про проведену роботу у 2023 році.

14:13 12.03.2024

КРАСНОСІЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ІНФОРМУЄ

Одеською обласною державною (військовою) адміністрацією оголошено конкурс серед суб’єктів малого та середнього бізнесу на отримання часткової компенсації відсотків за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проєктів.

12:26 10.03.2024

Підтримаємо петицію щодо присвоєння звання Героя України

Шановні жителі! Просимо підтримати петицію щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) нашому земляку, старшому солдату Рабошу Сергію Миколайовичу, який загинув 31.07.2022р на Донеччині, захищаючи незалежність України.  Похований на Алеї Слави с. Красносілці. https://petition.president.gov.ua/petition/217826

11:37 27.02.2024

Важлива інформація!

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах громади.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у с. С. Красносілці 1 березня з 8 до 19 години по вул. Лесі Українки, вул. Незалежності, вул. Новоселів.

15:38 26.02.2024

Важлива інформація!

Шановні жителі громади! Для зручності людей похилого віку у відкритті банківського рахунку для отримання допомоги з місцевого бюджету особам, яким виповнилося 80 років і більше, у вівторок, 27 лютого у приміщенні Красносільської сільської ради (1 поверх, ЦНАП) відбудеться прийом представника «Приватбанку» з 13 до 17 години. Не лише люди похилого віку, а й усі бажаючі можуть відкрити рахунок, перевипустити картку, отримати консультації по депозитах, страхуванню тощо. При собі необхідно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код.

10:46 26.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь