A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

КРАСНОСІЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ІНФОРМУЄ

Одеською обласною державною (військовою) адміністрацією оголошено конкурс серед суб’єктів малого та середнього бізнесу на отримання часткової компенсації відсотків за кредитами, залученими для реалізації інвестиційних проєктів.

12:26 10.03.2024

Підтримаємо петицію щодо присвоєння звання Героя України

Шановні жителі! Просимо підтримати петицію щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) нашому земляку, старшому солдату Рабошу Сергію Миколайовичу, який загинув 31.07.2022р на Донеччині, захищаючи незалежність України.  Похований на Алеї Слави с. Красносілці. https://petition.president.gov.ua/petition/217826

11:37 27.02.2024

Важлива інформація!

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах громади.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у с. С. Красносілці 1 березня з 8 до 19 години по вул. Лесі Українки, вул. Незалежності, вул. Новоселів.

15:38 26.02.2024

Важлива інформація!

Шановні жителі громади! Для зручності людей похилого віку у відкритті банківського рахунку для отримання допомоги з місцевого бюджету особам, яким виповнилося 80 років і більше, у вівторок, 27 лютого у приміщенні Красносільської сільської ради (1 поверх, ЦНАП) відбудеться прийом представника «Приватбанку» з 13 до 17 години. Не лише люди похилого віку, а й усі бажаючі можуть відкрити рахунок, перевипустити картку, отримати консультації по депозитах, страхуванню тощо. При собі необхідно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код.

10:46 26.02.2024

Важлива інформація!

Красносільська сільська рада проводить опитування серед населення щодо зацікавленості приїзду мобільного сервісного центру МВС для надання послуг на території громади. Дане опитування буде доступне включно по 20.02.2024 р. Всім зацікавленим мешканцям громади прохання перейти за посиланням та заповнити форму https://docs.google.com/.../1utWp2YWFPKH1klnG.../viewform...

16:26 14.02.2024

Краса, яка шкодить довкіллю.

Шановні мешканці нашої громади, доводимо до Вашого відома, що затоплений кар’єр в с.Іванове має бути засипаний та рекультивований в цьому році.

11:26 14.02.2024

ВАЖЛИВО! Санітарний відстріл хижих тварин!

З метою регулювання чисельності диких тварин, запобігання захворювання на сказ, ПРОТЯГОМ ЛЮТОГО ЩОСУБОТИ З 9 ДО 15 ГОДИНИ на території земель навколо сіл КУБАНКИ І НОВОКУБАНКИ буде здійснюватися відстріл хижих тварин (спільний наказ оперативного угрупування військ «Дунай» та Одеської ОВА). Прохання до населення не ходити без необхідності по лісосмугах та долинах. Люди зі зброєю та постріли – це мисливці.

14:22 08.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь