A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

Важлива інформація!

Міністерство культури та інформаційної політики України повідомляє про початок підготовки до Тижня громадянського суспільства. Тиждень проводитиметься в межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні. Цього року він буде проходити вперше – в період з 11 вересня до 17 вересня 2023 року.

13:59 06.09.2023

Важлива інформація!

Шановні жителі громади та ВПО! 8 вересня у приміщенні Красносільської сільської ради (1 поверх, ЦНАП) буде приймати представник пенсійного фонду. Прийом здійснюватиметься з 9 до 13 години.

16:13 29.08.2023

Щодо відвідування пляжів

Спільним наказом Одеської ОВА та оперативно-стратегічним угрупованням військ «Одеса» встановлено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів на окремих територіях Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану.

16:44 28.08.2023

Як не стати жертвою шахрайства?

Отримали паспорт? Збережіть його! Щоб забезпечити документальне прикриття для різного роду махінацій, шахраї часто використовують загублені або викрадені паспорти громадян або ж їх ксерокопії. Для деяких злочинів шахраям досить одних тільки паспортних даних.

15:17 28.08.2023

Графік запланованих відключень електропостачання

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, AT "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Красносільської сільської громади.

12:50 28.08.2023

До уваги жителів громади!

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, AT "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Красносільської сільської громади.

12:52 25.08.2023

До уваги домогосподарств що мають теплиці

Красносільська громада продовжує співпрацювати з грантодавцями щодо підтримки сільських домогосподарств. Наразі донорів цікавить питання можливості допомогти домогосподарствам, які мають теплиці і вирощують в них овочі, фрукти, квіти тощо. Якщо вас зацікавила дана інформація, просимо заповнити дану гугл форму до 1 вересня 2023 року. https://forms.gle/Hh2JTHm8QohwNTcA7

14:34 22.08.2023

Запрошуємо на перегляд мультфільму «Душа»

З нагоди Дня молоді відбудеться перегляд мультфільму «Душа». Місце проведення: с. Красносілка, вул. Шкільна 1Б (стара амбулаторія) на першому поверсі у дитячому просторі. Чекаємо усіх бажаючих з гарним настроєм!

14:21 11.08.2023

6 серпня - День Повітряних Сил Збройних Сил України!

Шановні захисники українського неба! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Повітряних Сил Збройних Сил України! Зараз Повітряні Сили Збройних Сил України включають до свого складу не тільки повітряні, а й протиповітряні компоненти, серед яких знаходяться зенітно-ракетні комплекси та радіотехнічні війська, а також ряд спеціальних військ.

04:46 06.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь