A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

Важлива інформація!

Спільним наказом командувача оперативно- стратегічного угруповання військ «Одеса» та голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації внесено зміни до попереднього документу від 14 червня 2023 року «Про деякі питання цивільного захисту населення в Одеській області в умовах правового режиму воєнного стану» та викладено його у наступній редакції:

15:14 11.07.2023

Обмеження руху вантажного транспорту!

Рішенням Одеської обласної військової адміністрації з 10 липня обмежено рух великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь 7 тон при температурі повітря вищій, ніж +28°С, автомобільними дорогами загального користування державного значення в Одеській області.

17:06 10.07.2023

Увага! Важлива Інформація!

Оголошення про залучення представників громадськості до роботи Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України

18:09 26.06.2023

Долучайтесь до навчання на веб-порталі "Дія цифрова освіта"

В умовах війни широкої популярності здобув веб-портал цифрової освіти osvita.diia.gov.ua. Він призначений для реалізації права кожного на якісну та доступну освіту шляхом забезпечення створення можливості дистанційного навчання через Інтернет. Це освітні серіали, що дозволяють українцям відкрити нові кар’єрні можливості та зробити перший крок до нової професії. Користувач Дія.Освіта може створити персональну траєкторію навчання, вибравши ті навички, які цікавлять найбільше, щоб отримати персоналізовані освітні серіали. Для тих, ще не визначився з пріоритетами, доступний тест для пошуку професії – на основі відповідей користувачу будуть запропоновані рекомендації щодо навчання та перелік актуальних вакансій. Тематика освітніх серіалів надзвичайно широка – від дата-аналітика до баристи, від таргетолога до пекаря, від тестувальника програмного забезпечення до пакувальника. Пріоритет на професіях, що мають попит на ринку праці. Також на Дія.Освіта можна переглядати освітні серіали із цифрової грамотності чи кібербезпеки. Усі вони є безоплатними та доступними всім охочим. І завжди такими залишатимуться. Перелік серіалів, які під час війни мають особливо вагоме значення:  1. Освітні продукти для ВПО: https://osvita.diia.gov.ua/catalog/appointment/for-ipds. 2. Освітні продукти для держслужбовців: https://osvita.diia.gov.ua/catalog/appointment/for-civil-servants. 3. Профорієнтаційний тест: https://osvita.diia.gov.ua/career-quiz-start.

12:00 23.06.2023

Повідомлення про намір отримання Дозволу на викиди забруднюючих речовин

Товариство з обмеженою відповідальністю «Н.Т» (ТОВ «Н.Т», код ЄДРПОУ – 42481194, юридична адреса: 54030, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. Фалєєвська, б. 3/5, тел. 097-080-32-24, e-mail: tovtepnik@gmail.com) займається наданням послуг теплопостачання закладів загальної середньої освіти та розташоване за адресою: 67560, Одеська обл., Одеський р-н, с. Красносілка, вул. Шкільна, буд.1В.

12:06 20.06.2023

Попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення

Закон України «Про заходи щодо попередження  зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення» (далі – Закон) визначає основні принципи та напрями державної політики щодо попередження куріння тютюнових виробів, зниження рівня їх вживання серед населення, обмеження доступу до них дітей, охорони здоров'я населення від шкоди, що завдається їхньому здоров'ю внаслідок розвитку захворювань, інвалідності, а також смертності, спричинених курінням тютюнових виробів чи іншим способом їх вживання.

11:03 20.06.2023

До уваги жителів с. Красносілки

13 червня з 8 до 17 години в с. Красносілці буде відсутнє електропостачання по вул.: Незалежності, Новоселів, Л. Українки, Набережна, Перемоги, Прилиманна, Куяльницька (Радгоспна), Ювілейна, Шкільна.

16:36 12.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь