A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

Важлива інформація!

Красносільська сільська рада проводить опитування серед населення щодо зацікавленості приїзду мобільного сервісного центру МВС для надання послуг на території громади. Дане опитування буде доступне включно по 20.02.2024 р. Всім зацікавленим мешканцям громади прохання перейти за посиланням та заповнити форму https://docs.google.com/.../1utWp2YWFPKH1klnG.../viewform...

16:26 14.02.2024

Краса, яка шкодить довкіллю.

Шановні мешканці нашої громади, доводимо до Вашого відома, що затоплений кар’єр в с.Іванове має бути засипаний та рекультивований в цьому році.

11:26 14.02.2024

ВАЖЛИВО! Санітарний відстріл хижих тварин!

З метою регулювання чисельності диких тварин, запобігання захворювання на сказ, ПРОТЯГОМ ЛЮТОГО ЩОСУБОТИ З 9 ДО 15 ГОДИНИ на території земель навколо сіл КУБАНКИ І НОВОКУБАНКИ буде здійснюватися відстріл хижих тварин (спільний наказ оперативного угрупування військ «Дунай» та Одеської ОВА). Прохання до населення не ходити без необхідності по лісосмугах та долинах. Люди зі зброєю та постріли – це мисливці.

14:22 08.02.2024

Важлива інформація!

Красносільська сільська рада Одеського району Одеської області розшукує ФОП Горба Ю.А., що був розробником проектної документації по об’єкту: «Реконструкція існуючих зовнішніх мереж водопостачання с.Красносілка, Лиманський район, Одеська область в межах 1,2,3,4 житлових районів і вулиць Набережна, Нова, Польова, дороги В.Чорновола».

10:06 05.02.2024

Прийом пенсійного фонду

1 лютого у приміщенні Красносільської сільської ради відбудеться виїзний прийом фахівця пенсійного фонду. Прийом здійснюватиметься у ЦНАПі з 9 до 13 години.

17:42 30.01.2024

Увага! Мишоподібні гризуни - загроза посівам озимих культур

В останні роки внаслідок застосування поверхневого обробітку ґрунту або використання технологій No-till, нехтування зяблевою оранкою або глибокорозпушувачами та втрат врожаю при збиранні врожаю спостерігається масове розмноження гризунів. Оскільки мишоподібні гризуни облаштовують свої гнізда на глибині 15-35 см, для боротьби з ними бажано проводити оранку на глибину 25–30 см. Оранка на таку глибину сприяє руйнуванню гнізд і кормових камер полівок, і при цьому гине близько 70–75% гризунів. Для боротьби з шкідниками застосовують біологічні та хімічні принади.

14:09 29.01.2024

Увага! Важлива Інформація!

Шановні мешканці нашої громади, звертаємо Вашу увагу на інформацію надану Головним управлінням Держпродспоживслужби в Одеській області, стосовно виявлення залишків пестицидів, включаючи хлорпірифос, у жасмині (походженням з Китаю), який використовуєтьося у різних чайних сумішах, що експортувались з Федеративної Республіки Німеччини (виробник Kirchner, Fischer&Co., Elmshorn) до України (отримувач ТОВ «Світ Чаю»).

08:20 26.01.2024

Про проведення громадських обговорень проєкту аналітичного звіту містобудівного моніторингу містобудівної документації на місцевому рівні

Інформуємо, що    на  офіційному вебсайті Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області, розділ «відділ містобудування та архітектури»  розміщено ПРОЄКТ Аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу містобудівної документації території Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області  за 2022 рік.

14:39 25.01.2024

Увага! Важлива Інформація!

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»: 18 січня 2024 року з 14.00 до 17.00 на теми: «Як оформити відпустку відпустку в умовах воєнного стану»;

13:07 17.01.2024

До уваги громадян що планують розпочати власну справу або підтримати вже діючий бізнес

Красносільська сільська рада співпрацює з Міжнародним благодійним фондом «Карітас Одеса УГКЦ» у партнерстві з МБФ «Карітас України», який готовий надати фінансову допомогу людям, що планують розпочати власну справу або підтримати вже діючий бізнес. Проєкт спрямований на допомогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та місцевим мешканцям, що постраждали від війни, які проживають в м. Одеса та громадах Одеського району Одеської області.

15:51 16.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь