A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Оголошення

Шановні ВПО та сім’ї, що постраждали внаслідок агресії рф проти України!

 У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України ТОВ «ЧІКЕН ТРЕЙД» звертається до вас із пропозицією допомоги та пропонує сім’ям ВПО працевлаштування на власному підприємстві за адресою: Волинська обл., м.Нововолинськ із забезпеченням проживання та харчування таких сімей:

15:30 05.06.2023

Важлива інформація

Працевлаштування внутрішньо переміщених осіб є важливим аспектом підтримки людського потенціалу в Одеській області, яке має багато переваг для області, таких як фінансова стабільність і самостійність, яка допомагає зменшити їх залежність від допомоги (соціальні виплати) та інтеграція на новому місці проживання.

15:00 05.06.2023

ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНІЧНИЙ ОГЛЯД ТЕХНОЛОГІЧНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ?

Державний технічний огляд технологічних транспортних засобів проводиться експертом технічним з промислової безпеки експертного-технічного центру, що належить до сфери управління Державної служби України з питань праці (ЕТЦ).

12:24 05.06.2023

ДЕТЕК буде проводити профілактичні роботи у межах Красносільської територіальної громади

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Красносільської територіальної громади.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у таких населених пунктах:

14:10 02.06.2023

До уваги бджолярів!

Красносільська сільська рада повідомляє, що ТОВ «АГРО ПІВДЕНЬ – 1» з 04 червня у нічний час з 18.00 до 10.00 годин планує провести обприскування наземним методом посівів озимої пшениці під врожай 2023 року на полях, що розташовані на території Красносільської ОТГ, а саме: с. Іванове та с. Кубанка із застосуванням наступних препаратів:

17:03 01.06.2023

До уваги закладів освіти і науки, громадських організацій

У рамках підготовки до подачі проєктів в рамках програми INTERREG NEXT Басейн Чорного моря на 2021 – 2027 роки представники комуни Теліца (Республіка Молдова) зацікавлені в реалізації проєкту за наступними параметрами: Програмна ціль 2 «Зелений та чистий регіон (PO2 Green and Clean Region)» (PO2 Green and Clean Region);

12:52 31.05.2023

До уваги громадян!

У Красносільському ЦНАПі 1 червня з 9 до 13 години відбудеться виїзний прийом Пенсійного фонду України в Одеській області.

12:58 29.05.2023

Шановні сільгоспвиробники, зверніть УВАГУ!

Пора жнив – це небезпечний період, під час якого суха спекотна погода, працююча хлібозбиральна техніка, людська недбалість та інколи безвідповідальність створюють загрозу виникнення пожеж.

16:32 22.05.2023

Вимоги до використання пестицидів та агрохімікатів

Суб’єктам господарювання, які здійснюють сільськогосподарську діяльність на території Красносільської сільської територіальної громади, при роботі з пестицидами і агрохімікатами, наголошуємо на неухильному дотриманні вимог законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про пестициди і агрохімікати» та Державних санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві» ДСП 8.8.1.2.001-98.

18:23 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь