Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Під час зимових канікул своїм досвідом з педагогами Красносільської територіальної громади поділилися вчителі Іванівської гімназії

Під час зимових канікул своїм досвідом з педагогами Красносільської територіальної громади поділилися вчителі Іванівської гімназії

У роботі будь-якого педагогічного колективу велике значення відіграє самовдосконалення та атестація педагогічних працівників.           Атестаційна комісія ІІ рівня Управління освіти Красносільської сільської ради продовжує ретельно вивчати систему роботи педагогічних працівників та відвідує майстер-класи.         Під час зимових канікул своїм досвідом з педагогами Красносільської територіальної громади поділилися вчителі Іванівської гімназії, які продемонстрували методи та прийоми ефективної роботи з учнями. Учасники майстер-класів отримали інформацію про позитивний досвід учителя-майстра та опанували запропоновані їм програми, методики та технології

15:21 11.01.2023

В умовах воєнного стану, садочки продовжують працювати в online

В умовах воєнного стану, садочки продовжують працювати в online

Ось уже і 2023 рік завітав в заклади дошкільної освіти громади. Садочки в умовах воєнного стану продовжують свою діяльність у форматі Online, що відкрило для вихователів нові можливості та збагатило їх досвід. Це впровадження нових технологій на заняттях з мовленнєвої діяльності для дітей, дидактичні ігри на заняттях з логіко-математичного розвитку, заняття з аплікації, з математики за методикою Х. Кюїзенера, малювання нетрадиційною технікою, пісочна терапія та багато іншого.  На онлайн заняттях діти разом з вихователями подорожують казкою, досліджують, мандрують, конструюють, моделюють та фантазують.        Цікаві заняття, ігри, забави не дають малюкам нудьгувати, дарують їм радість і задоволення.

15:02 11.01.2023

ФСК "Аджалик" навіть у зимку демонструє гарний футбол

ФСК "Аджалик" навіть у зимку демонструє гарний футбол

10 січня футбольна команда  ФСК "Аджалик" села Іванове (тренер Костянтин Стародубовський) взяла участь у турнірі з футзалу пам'яті Івана Бабаєва у с. Крижанівці Фонтанської ТГ. У  змаганні взяли участь 8 команд з Одеського району та міста Одеси, наша команда показала гідну гру. Дякуємо нашим футболістам.

08:18 11.01.2023

У ДСНС закликають дотримуватися правил пожежної безпеки

У ДСНС закликають дотримуватися правил пожежної безпеки

За інформацією ДСНС, з початку нового року в Україні сталося більше ніж 800 пожеж. Основні причини пожеж: порушення правил улаштування та експлуатації електрообладнання, пічного опалення, а також необережне поводження з вогнем. Крім того, пожежі у приватному секторі часто виникають через перенавантаження електромережі.  

14:02 10.01.2023

ЛІКАРНЯНІ, ДЕКРЕТНІ ТА СТРАХОВІ ВИПЛАТИ ПО-НОВОМУ

ЛІКАРНЯНІ, ДЕКРЕТНІ ТА СТРАХОВІ ВИПЛАТИ ПО-НОВОМУ

 Головне  управління  Пенсійного  фонду  України  в  Одеській  області  нагадує,  що  з  01.01.2023  набрав  чинності  Закон України від 21.09.2022 № 2620-ІХ, в якому викладено в новій редакції Закон України “Про загальнообов'язкове  державне  соціальне   страхування”    від  23.09.1999   № 1105-ХІV та внесено зміни до Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування” від 09.07.2003 № 1058-ІV.

11:14 10.01.2023

"Різдвяні канікули" для дітей

"Різдвяні канікули" для дітей

З нагоди різдвяних свят у щойно відремонтованій кімнаті «Дитячого простору» Центру художньо-естетичного виховання для дітей внутрішньо переміщених родин відбулася розважальна програма "Різдвяні канікули". Працівники культури підготували руханки, танцювальні ігри, ігри з повітряними кульками, аквагримування, настільні ігри та ще багото цікавого.

16:25 09.01.2023

7 січня – Різдво Христове

7 січня – Різдво Христове

Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання з Різдвом Христовим! У Святий Вечір з появою на небі першої зірки кожна родина збирається за святковим столом та очікує дивовижної миті – Різдва.

15:03 06.01.2023

Заходи до Різдвяних свят у Красносільській громаді

Заходи до Різдвяних свят у Красносільській громаді

Щороку дітлахи та дорослі з нетерпінням очікують новорічно-різдвяних свят, аби відпочити у родинному колі, отримати подарунки та загадати найзаповітніші бажання. Війна внесла корективи у наше життя. Проте жителів Красносільської громади не залишили без святкових розваг, які будуть проводитися малими формами з привітанням мешканців за місцем проживання.

16:43 04.01.2023

Шановні мешканці Красносільської громади!

Шановні мешканці Красносільської громади!

Управління соціального захисту населення Одеської районної військової адміністрації Одеської області інформує про те, що, з метою забезпечення адресності соціальної допомоги та створення зручних процедур для людей під час воєнного стану, за ініціативи Мінсоцполітики Уряд 27 грудня прийняв постанову “Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 6 жовтня 2021 р. № 1040 і від 7 березня 2022 р. № 214”.

10:26 04.01.2023

«Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?»

«Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?»

Національний проєкт медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з платформою онлайн-освіти Prometheus розробили курс «Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?». Лекторами курсу стали провідні експерти з медіаграмотності, фактчекінгу та комунікацій. Серед них - керівниця національного проєкту

16:59 02.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь