Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

1 січня спортсмени громади провели флешмоб «Здоров’я»

1 січня спортсмени громади провели флешмоб «Здоров’я»

Флешмоб Красносільських спортсменів 1 січня уже став традиційним у нашій громаді. 7 рік поспіль як дорослі, так і підростаюче молоде покоління здійснюють забіг вулицями с. Красносілки. Ідейним натхненником, ініціатором та організатором флешмобу є наш спортсмен Валерій Дубовенко.

12:51 02.01.2023

Новорічне привітання  від Красносільського сільського голови Марини Архірій

Новорічне привітання від Красносільського сільського голови Марини Архірій

Дорога моя громадо! Ось і минув ще один рік. Важкий рік війни, розв’язаний російською федерацією в Україні. У кожного з нас на нього були свої плани, свої задуми, свої мрії. Проте війна внесла свої корективи - і 2022 рік став для кожного з нас випробуванням у стійкості, патріотизмі і любові до України.

08:04 31.12.2022

Кожен із нас волонтер

Кожен із нас волонтер

Волонтерська діяльність стала невід'ємною складовою роботи працівників закладів культури. 24 грудня працівники Кубанського сільського клубу та Кубанської сільської бібліотеки разом зі старостою села Тетяною Вольчевою провели акцію, завершенням якої стала посилка воїнам, які зараз захищають нашу державу і знаходяться на Донеччині. Приємно було отримати зворотній зв'язок! А дітлахи наших Захисників, у свою чергу, отримали солодкі подарунки.  Разом легше! Все буде Україна!

11:25 30.12.2022

Подарунки до нового року

Подарунки до нового року

Напередодні Нового року та Різдва Христового усі чекають подарунків. Війна цього року не стала завадою тому, аби дітлахи освітніх закладів Красносільської громади отримали від казкових героїв солодощі. Також солодкі подарунки, придбані за залучені кошти, були передані дітям із внутрішньо переміщених родин, діти, які перебувають під опікою і піклуванням та діти з інвалідністю.

09:58 30.12.2022

Надавачам житлово-комунальних послуг! Важливо!

Надавачам житлово-комунальних послуг! Важливо!

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16.09.2022   № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України» обмін інформацією між надавачами житлово-комунальних послуг та органами Пенсійного фонду України здійснюється в електронній формі через кабінети надавачів послуг на вебпорталі Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua).

08:49 30.12.2022

Команда ЮНІСЕФ та дитячих лікарів у Красносільській громаді

Команда ЮНІСЕФ та дитячих лікарів у Красносільській громаді

ЮНІСЕФ є світовим лідером допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй, який просуває та захищає права дітей у 190 країнах, включаючи Україну. Завдяки співпраці з міжнародною організацією 28 грудня у Красносільському центрі первинної медико-санітарної допомоги відбувся виїзний прийом мобільної бригади лікарів Обласної дитячої клінічної лікарні. Дитячим лікарем-неврологом було прийнято та оглянуто 22 дитини з нашої громади, дитячим кардіоревматологом – 26 дітей та 25 – педіатром. Спеціалісти надали дітям та їх батькам консультації і вручили від команди ЮНІСЕФ памперси та вітаміни.

12:48 29.12.2022

Результати тісної співпраці

Результати тісної співпраці

Красносільська громада тісно співпрацює з громадською організацією «10 квітня». Завдяки конструктивному співробітництву благодійна організація виділила жителям громади з особливими потребами памперси для дорослих та пелюшки. Наразі їх отримують люди, які цього потребують: лежачі хворі та інваліди.

12:15 27.12.2022

Вітаємо нашого Захисника Лобана Антона Анатолійовича з отриманням медалі  медаллі "За військову службу Україні"

Вітаємо нашого Захисника Лобана Антона Анатолійовича з отриманням медалі медаллі "За військову службу Україні"

Президент України Володимир Зеленський 23 грудня 2022 року підписав Указ №874/2022 про нагородження наших воїнів. За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі працівник Красносільської сільської ради Лобан Антон Анатолійович, нагороджений медаллю "За військову службу Україні".

17:18 26.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь