Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Змінено комендантську годину

Змінено комендантську годину

     Розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації з 29 березня комендантська година триватиме з 21:00 до 6:00 години. У цей час перебування на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО.

11:31 29.03.2022

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Щиро вітаю вас із професійним святом! Важко переоцінити внесок у зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої країни кожного, хто несе службу у лавах Національної гвардії України. Сьогодні, коли російські війська напали на нашу державу, Ви, знаходячись на передовій, є надійними захисниками кожної родини. Дякую кожному з вас за відданість українському народові, за вірність присязі та громадянському обов’язку. Бажаю вам міцного здоров’я, витримки, і, найголовніше - миру нашій державі . Все буде Україна!

10:09 26.03.2022

До відома тимчасово переміщених осіб з інших областей!!

До відома тимчасово переміщених осіб з інших областей!!

Якщо ви чи ваша родина  проживає на території Красносільської громади, прохання зареєструватися у Відділі соціального захисту населення, за адресою: с. Красносілка, вул. Набережна 87а . На отримання довідки мають право особи, які перемістилися з території, на якій проводяться бойові дії  та яка визначена в переліку, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України від 6 березня 2022 р. №204 «Про затвердження переліку адміністративно-територіальних одиниць, на території, яких надається допомога застрахованим особам в рамках Програми «єПідтримка» : Волинська область Донецька область Житомирська  область  Запорізька область  Київська область м.Київ  Луганська область  Миколаївська область  Одеська область Сумська область Харківська область Херсонська область Чернігівська область. Телефон для довідок 0487529775, 0487529784.

11:32 25.03.2022

Допомога  6500  через війну: хто має право та як її отримати?

Допомога  6500  через війну: хто має право та як її отримати?

     Нова грошова допомога  через війну надається застрахованим особам, які працюють на умовах трудового договору (контракту), гіг-контракту, іншого цивільно-правового договору, на інших підставах, передбачених законом, та фізичним особам — підприємцям, але не всім! А тільки тим, страхувальники яких одночасно відповідають таким ознакам: •  перебувають на обліку як платники ЄСВ в окремих адміністративно-територіальних одиницях за переліком, що затверджується КМУ; •  подали в установленому законодавством порядку податкову звітність за IV квартал 2021 р. або річну звітність за 2021 рік; •  не є бюджетними установами, фондами загальнообов’язкового державного страхування.

11:24 25.03.2022

25 березня – День Служби безпеки України

25 березня – День Служби безпеки України

Шановні працівники та ветерани Служби безпеки України!        Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом!  Сьогодні Ви знаходитеся на передовій.  Адже на вас покладено відповідальну місію щодо попередження злочинів проти миру і безпеки людства, боротьби з корупцією, тероризмом та організованою злочинністю.  Особливо актуальним це є в умовах війни з росією -  бути на сторожі захисту державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності України, законних інтересів нашої держави та прав її громадян.  У день вашого професійного свята висловлюю вдячність усім працівникам і ветеранам Служби безпеки України за високу фахову майстерність, відповідальність та віддане служіння обраній справі. Бажаю вам успіхів, нових здобутків та досягнень у вашій професійній діяльності. 

11:22 25.03.2022

Увага! Додаткові заходи правового режиму воєнного стану

Увага! Додаткові заходи правового режиму воєнного стану

     Відповідно до статей 6, 25, 27, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Закону України «Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні", Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», з метою уникнення розголошення інформації про переміщення та хід виконання завдань Сил оборони в умовах воєнного стану:

08:11 24.03.2022

ПИШАЄМОСЯ НАШИМИ ЗАХИСНИКАМИ

ПИШАЄМОСЯ НАШИМИ ЗАХИСНИКАМИ

Наш земляк - майор ДУБРОВСЬКИЙ Євген Олександрович, Указом Президента України нагороджений медаллю “За військову службу Україні”.

22:59 23.03.2022

ЕКОНОМІКА ПОВИННА ПРАЦЮВАТИ

ЕКОНОМІКА ПОВИННА ПРАЦЮВАТИ

     Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області  повідомляє, що на сьогоднішній день ситуація в Одесі дозволяє повертатися до роботи фізичним особам, фізичним особам-підприємцям, юридичним особам для відновлення економічної діяльності. Цьому сприяє і зменшення терміну коменданської години. Незважаючи на війну, економіка повинна працювати.      Нагадуємо, що   страхувальники, які не можуть виконати покладені на них зобов`язання в умовах військового стану, звільняються від віповідальності, зокрема за несвоєчасну сплату податків та сборів та несвоєчасне подання звітності з будь-якого податку та сбору.      Разом з тим, Закон України № 2118-ІХ від 03.03.2022  “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо особливостей оподаткування звітності у період дії воєнного стану” наголошує, що  такі обов`язки мають бути виконані страхувальником протягом трьох місяців після припинення або скасування військового стану в Україні.

09:59 23.03.2022

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

     У зв’язку з воєнним станом, у тому числі, обмеженнями, пов’язаними з комендантською годиною, був узгоджений новий графік руху автобусного маршруту №59. Сьогодні він працює в тестовому режимі.     Свої пропозиції пишіть у коментарях протягом місяця на офіційній сторінці «Красносільська територіальна громада» у фейсбук.

09:57 23.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь