Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

До відома тимчасово переміщених осіб з інших областей!

До відома тимчасово переміщених осіб з інших областей!

Якщо ви чи ваша родина проживає на території Красносільської громади, прохання зареєструватися у відділі соціального захисту за адресою: с. Красносілка, вул. вул. Набережна 87а або телефонуйте за номерами тел.: 0487529775, 0487529784.

09:56 23.03.2022

Красносільська сільська рада працює в штатному режимі

Красносільська сільська рада працює в штатному режимі

Станом на сьогодні в області та громаді усе спокійно. Красносільська сільська рада працює в штатному режимі. Тож сьогодні провела чергову робочу нараду з керівниками структурних підрозділів. Перед кожним поставлені конкретні завдання щодо забезпечення життєдіяльності громади у воєнних умовах. Згідно з рекомендаціями МОН, у закладах освіти з 14 березня відновлено освітній процес з використанням дистанційних технологій (за погодженням з Одеською обласною військовою адміністрацією). Ведеться облік дітей, які виїхали та залишилися на території. Центр первинної медико-санітарної допомоги здійснює прийом хворих згідно з графіками роботи лікарів. Соціальні служби проводять обстеження пільгової категорії громадян для виявлення їх потреб. КП «Перспектива» працює у штатному режимі. Магазини, розташовані у громаді, забезпечені продуктами першої необхідності. Нагадуємо, що на період воєнного часу продаж алкогольних напоїв ЗАБОРОНЕНО. У всіх населених пунктах продовжується збір підписів щодо звернення України до НАТО про закриття неба, прошу вас не стояти осторонь. Для нашої спільної безпеки наполегливо прошу кожного, хто побачить нових сусідів або людину, поведінка якої є вам підозрілою, повідомляти старост, чергового штабу за номером тел. 0487933024; або за тел. 0954222730, 0500374600, 0970890416, 0673799075. Нагадую, що комендантська година триває з 20:00 до 06:00.

10:41 19.03.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

У зв’язку із надходженням великої кількості запитів щодо розміщення біженців  в умовах воєнного стану, Одеський обласний центр соціальних служб надає інформацію, яку було висвітлено у Інтернет-ресурсах. В Кіровоградській області існує можливість звернутися до гуманітарних штабів у разі потреби тимчасово зупинитися (надають допомогу із розселенням, координують щодо надання іншої гуманітарної допомоги).

10:38 19.03.2022

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Сьогодні вся Україна відзначає День добровольця.  Зараз цей день як ніколи став символічним для кожного з нас, коли ворог намагається загарбати незалежність і суверенітет нашої держави. Практично кожен з нас, хто не злякався ворога, став добровольцем – захищаючи країну зі зброєю у руках, допомагаючи нашим хлопцям амуніцією, транспортом, ліками, продуктами та речами першої необхідності. Ви усі – наші герої! Уся Україна стала пліч-о-пліч, аби захистити рідну землю і боротися до повної перемоги. Щиро дякую кожному за свій внесок у перемогу над ворожою армією. Ми об’єднані єдиною метою, тож я упевнена, що  ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! З повагою Красносільський сільський голова Марина АРХІРІЙ

13:51 14.03.2022

Сьогодні, 7 березня, Красносільський сільський голова Марина Архірій провела апаратну нараду

Сьогодні, 7 березня, Красносільський сільський голова Марина Архірій провела апаратну нараду

Сьогодні, 7 березня, Красносільський сільський голова Марина Архірій провела апаратну нараду з колективом сільської ради. Марина Миколаївна окреслила ситуацію у державі та на Одещині і наголосила, що органи місцевого самоврядування працюють в штатному режимі. В умовах воєнного стану населення повинно отримувати усі необхідні послуги. Тому медицина, соціальний захист, адміністративні послуги будуть і надалі надаватися відповідно до графіків. Що стосується послуг ЦНАПу - деякі системи працюють з перебоями, тому прохання до відвідувачів попередньо телефонувати адміністраторам Центру. Зміщення графіків вивозу сміття було пов’язане з тим, що частину чоловіків було мобілізовано. Наразі дане питання врегульоване.  Велике прохання до жителів бути свідомими і не виносити гілля, старі меблі  до альфатерів, адже техніка та люди задіяні і в інших цілях для захисту нашої держави.

12:04 07.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь