A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

«Прописка» по-новому  - онлайн без черг.

«Прописка» по-новому - онлайн без черг.

     8 лютого у Києві відбувся третій Diia.Summit, який підтвердив правильність курсу на цифровізацію.      На саміті було презентовано нові послуги Дії.         Так, окрім уже наявних 70 публічних послуг в застосунку з'явилися й такі нові як: шеринг авто;

23:13 10.02.2022

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Кількість хворих на коронавірус продовжує зростати. 23 378 нових випадків COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 7 лютого 2022 року. Зокрема, захворіли 2 242 дитини та 394 медпрацівники.  Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (2266), Львівській (2122),  Одеській (2033), Хмельницькій (1713) і Харківській (1609) області.  У Красносільській громаді за останню добу виявлено 20 нових випадків коронавірусної хвороби, всього хворіють 138 людей.  Щоб уберегтися від хвороби, медики рекомендують вакцинуватися і дотримуватися правил особистої гігієни.  Детальніше в інфографіці.

15:50 07.02.2022

Змагання з шахів

Змагання з шахів

4 лютого в смт. Ширяєво відбулись змагання з шахів та шашок серед закладів загальної середньої освіти  згідно з календарем змагань обласної спартакіади школярів 2021 - 2022 н. р. За право першості боролись 10 команд з ОТГ Одеської області.  У запеклій боротьбі команда з шахів Красносільської ОТГ посіла почесне ІІ місце, поступившись при цьому лише команді господарів. Дякуємо керівникам та вихованцям за підготовку та достойне представлення у змаганнях! Вітаємо з успішним результатом! Подальших перемог!

11:22 07.02.2022

Всесвітній день читання вголос

Всесвітній день читання вголос

На цьому тижні, учні Корсунського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти I-II ступенів – гімназія - заклад дошкільної освіти» долучилися до Всесвітнього дня читання вголос.

10:58 05.02.2022

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків коронавірусної хвороби зареєстрована в Одеській області – 4136 чоловік. Далі лідирують  Львівська (3791), Житомирська (3310) області, м. Київ (2869) і Рівненська (2521) область.   В Україні станом на 4 лютого зафіксовано 43 778 нових випадків COVID-19, зокрема, захворіли 4 381 дитина та 873 медпрацівники. У Красносільській громаді за останню добу зареєстровано 10 нових випадків коронавірусної хвороби, загалом хворіють 96 чоловік. І хоча в останню хвилю, як інформують лікарі, хвороба протікає швидше і  має менше ускладнень, проте хворіють діти. Тож велике прохання до кожного  дотримуватися рекомендацій МОЗ:  використовуйте захисну маску, яка закриває ніс і рот;  не торкайтеся брудними руками очей, носа чи рота;  часто і ретельно мийте руки з милом;  користуйтеся антисептиком із вмістом спирту;  уникайте натовпу. Якщо ж відчуваєте симптоми недуги — зателефонуйте своєму сімейному лікарю і дотримуйтесь подальших рекомендацій. Будьте здорові Бережіть себе та близьких

11:49 04.02.2022

Виїзний прийом

Виїзний прийом

Третього лютого бригада медичних працівників ЦПМСД с. Красносілки здійснила виїзний прийом у с. Переможному. Було оглянуто 20 жителів села, здебільшого людей похилого віку та з обмеженими можливостями, яких лікарі оглянули вдома. жителям зроблено обстеження, електрокардіограми, загальний аналіз крові та аналіз на цукор. Додатково заключено 5 декларацій пацієнтів з лікарями, бажаючих провакциновано проти COVID-19.

17:04 03.02.2022

Оточуюче середовище – це дзеркало наших вчинків

Оточуюче середовище – це дзеркало наших вчинків

Сьогодні вкотре по вул. Незалежності в районі пам’ятника загиблим воїнам  у с. Красносілці було виявлено перевернутий альфатер зі сміттям. Як результат -  частина сміття висипалася, пакети розривають собаки, вітер розносить пакунки околицею. Якщо бешкетникам це приносить задоволення, то більшості жителів і робітникам з благоустрою – зовсім навпаки. Такі інциденти у селі відбуваються з певною періодичністю  - по вул. Польовій, Новій, біля сільради, на перехресті вул. Радгоспної і Л. Українки та інших вулицях. Кожен хоче жити в розвиненому чистому і привабливому населеному пункті, ми говоримо про європейські цінності і вчимо інших. Тож і розпочинати потрібно із себе. Адже оточуюче середовище – це дзеркало наших вчинків. Сподіваюсь, що у нашій громаді більше не буде таких прикрих випадків. Давайте поважати працю комунальників та один одного.

17:03 03.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь