A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Виїзні прийоми лікарів наступного тижня

Виїзні прийоми лікарів наступного тижня

Медичні працівники Центру первинної медико-санітарної допомоги с. Красносілки продовжують виїзні прийоми у населених пунктах громади. 18 та 20 січня прийом сімейного лікаря проходив у ЖК «Янтарний» с. Ілічанки, 19 січня – у с. Корсунці. Усі бажаючі були оглянуті лікарем та підписали з ним декларацію. Наступного тижня виїзний прийом сімейного лікаря та щеплення від коронавірусної хвороби проходитимуть в таких населених пунктах: Корсунці – 27 січня, Павлинка, Лізинка, Созонівка, Шаманівка, Василівка, Букачі – 25 січня, Кубанка, Новокубанка – 28 січня.

18:19 21.01.2022

Чи знаєш ти Україну?

Чи знаєш ти Україну?

В селі Іванове працівниками Будинку культури та медіа-центру "Сінергія", що працює на базі сільської бібліотеки, напередодні Дня Соборності України було проведено інтелектуальну спринт-гру "Чи знаєш ти Україну?" Тема гри - День Соборності України. Учасниками заходу стали учні 8 класу Іванівської гімназії. Діти розділилися на дві команди "Сокіл" та "Калинонька" і показали досить хороші знання з історії України, народних звичаїв, народної творчості. Команда дівчат виявилася сильнішою. Кращим гравцем визнали Юрія Маяка.

18:14 21.01.2022

Красносільська сільська рада інформує

Красносільська сільська рада інформує

Красносільська сільська рада інформує, що згідно з листом Міністерства фінансів України від 04.01.2022 №26110-03-5/15 «Щодо зразків складання схематичного зображення структури власності» відповідно до норм статті 17 Закону України від 15.05.2003 №755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» юридичні особи повинні мати інформацію про КБВ та структуру власності, підтримувати інформацію про КБВ та структуру власності в актуальному стані, оновлювати її та повідомляти державного реєстратора про зміни протягом 30 робочих днів з дня їх виникнення, та подавати державному реєстратору документи, що підтверджують ці зміни. Тобто обов’язок складання структури власності та встановлення інформації про КБВ законодавством покладено на юридичних осіб.

18:13 21.01.2022

Жителі громади активно вакцинуються

Жителі громади активно вакцинуються

Як повідомляє МОЗ, в Україні розпочався спалах COVID-19 із рекордними показниками на Заході.  В Івано-Франківській області було зафіксовано рекордну кількість нових випадків — 2 777. Також цей регіон лідирує за заповненістю ковідних відділень — 46,2% (1 444 особи).  Міністерство охорони здоров’я вже подало запит щодо введення там «червоного» рівня епіднебезпеки. Жителі Красносільської громади продовжують активно щеплюватися проти коронавірусної хвороби. Лише за сьогодні було щеплено 42 людини. Загалом по Красносільській громаді вакциновано 6653 жителя.  На COVID-19 продовжують хворіти 12 чоловік.

20:39 20.01.2022

ПАМ’ЯТКА: ПТАШИНИЙ ГРИП І ЙОГО ПРОФІЛАКТИКА

ПАМ’ЯТКА: ПТАШИНИЙ ГРИП І ЙОГО ПРОФІЛАКТИКА

ГРИП ПТИЦІ – високо контагіозне захворювання, що характеризується пригніченням, септицемією, ураженням органів дихання та системи травлення. До грипу сприятливі кури, качки, індики, цесарки, перепели, фазани, горобці, лебеді, чайки.

20:36 20.01.2022

Розпочато обговорення комплексного плану просторового розвитку території

Розпочато обговорення комплексного плану просторового розвитку території

20 січня у сільській раді відбулася зустріч з керівниками садівничих товариств «Степове»,  «Світанок» та «Об’єднання працюючих інвалідів». У ній взяли участь  заступники сільського голови, керуючий справами виконавчого комітету, фахівці із земельних і архітектурних питань, юристи. Було обговорено  розроблення комплексного плану просторового розвитку території Красносільської сільської ради.  Даний документ,  відповідно до законодавства України, повинен бути затверджений у кожній громаді до 2025 року і  передбачає просторове планування у межах та за межами населеного пункту. Існування комплексного плану просторового розвитку дасть можливість громадянам за спрощеною процедурою вирішувати питання зміни цільового призначення земельних ділянок, виготовлення землевпорядної документації, розміщувати передбачені планом об’єкти будівництва. Під час підготовчого періоду та при розробленні документу до його прийняття у власників земельних ділянок є можливість надати свої пропозиції щодо подальшого  бажаного використання землі для містобудівних потреб. Також присутні обговорили зміни до чинного законодавства. Питання упорядкування містобудівної документації, проблемні питання товариств, які потребують вирішення, а також соціальний захист дітей, родини яких постійно проживають у садівничих товариствах. Головний лікар ЦПМСД провела роз’яснювальну роботу щодо необхідності заключення декларації із сімейними лікарями та вакцинації проти коронавірусної хвороби.

20:36 20.01.2022

Чергова перемога!

Чергова перемога!

Красносільська громада зайняла 5-те місце у рейтингу малих і середніх громад Одеської області станом на 1 січня 2022 року! Фондом «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» сформований черговий рейтинг інституційної спроможності і сталого розвитку малих та середніх громад України з чисельністю населення до 150 тисяч. Рейтинг враховує 40 критеріальних показників та відображає інституційну привабливість громад. Він є продуктом проекту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки», має сукупність суб’єктивних оцінок експертів проекту, які беруть за основу максимально об’єктивну інформацію з доступних джерел. Команда розвитку рухається вперед! Так тримати!

20:34 20.01.2022

Красносільська сільська рада інформує мешканців громади

Красносільська сільська рада інформує мешканців громади

Красносільська сільська рада інформує мешканців громади, що відповідно до Постанови КМУ «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» №926 від 01.09.2021р.,  рішення Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області від 29 жовтня 2021 року №259-VIII «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області», від 22.12.2021 року №330-VIII «Про внесення змін до рішення  Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області №259-VІІІ від 29 жовтня 2021 року «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області» розпочато підготовчу процедуру розроблення містобудівної документації і проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення комплексного плану. Пропозиції до завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території громади та пропозиції до заяви про обсяг стратегічної екологічної оцінки будуть прийматися на наступний день після публікації оголошення та протягом 15 робочих днів. Всі пропозиції можна направляти: - на електронну адресу сільської ради :    krasnosilka-sr@ukr.net -листом за адресою: 67560, Одеська обл., Одеський р-н, с. Красносілка, вул. Набережна, буд. 87 А. Сьогодні територіальні громади вступають в новий етап свого існування. Вони отримали повноваження, ресурси власні та ресурси зовнішні. Вони є відповідальними перед своїми мешканцями за формування комфортного та безпечного середовища проживання. Для цього потрібен розвиток – прогнозований та вмотивований. Потрібне планування розвитку та планування простору. Нам важливо почути думку кожного мешканця громади, адже тільки активна співпраця може призвести до максимально ефективного результату. Виконавчий комітет Красносільської сільської  ради Одеського району Одеської області.

12:15 20.01.2022

Громадські слухання

Громадські слухання

     18 січня у с. Івановому відбулися громадські слухання з метою обговорення  детального плану території під розміщення тиру для кульової стрільби  на земельній ділянці за межами села.      Попередньо інформація була розміщена на офіційному сайті Красносільської сільської ради та у друкованих ЗМІ.        На громадських слуханнях проектанти поінформували жителів про деталі проекту. Зауваження та пропозиції жителів у процесі громадського обговорення будуть прийматися до 5 лютого 2022р. включно. Документ буде розглянуто на архітектурно-містобудівній раді та внесено на розгляд депутатського корпусу Красносільської сільської ради.

13:21 19.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь