A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Банкомат Укрсіббанку

Банкомат Укрсіббанку

Біля входу а адмінбудівлю Красносільської сільської ради нещодавно був встановлений банкомат Укрсіббанку. Усі бажаючі можуть скористатися послугою  банкомату. Сума одноразового зняття готівки становить не більше 1 тис. грн.

10:13 12.01.2022

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗДІЙСНЕННЯ НАМІРУ

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗДІЙСНЕННЯ НАМІРУ

     ТОВ «ЮГТЕПЛО» інформує споживачів про наміри коригування тарифів на послуги теплопостачання для військового містечка №Крс-10, розташованого за адресою: Одеська обл., Одеський р-н, смт. Красносілка, Красносілка 10. Вартість 1 Гкал теплової енергії передбачається встановити у розмірі  2483,09 без ПДВ.       З пропозиціями та зауваженнями звертатись до керівництва ТОВ «ЮГТЕПЛО» за адресою: м. Одеса, вул. Артилерійська, 3, тел. (068) 206-54-62

17:26 11.01.2022

Громадські слухання

Громадські слухання

Триває робота щодо будівництва водопроводу, що проходитиме трьома громадами - Красносільською, Визирською та Доброславською. У с. Івановому 10 січня пройшли громадські слухання щодо внесення змін у Генеральний план села Іванове, пов’язаних з  будівництвом насосної станції та резервуарів чистої води водогону. Головний архітектор повідомила, що відповідне оголошення, згідно із законодавством, було розміщено у ЗМІ та на сайті сільської ради, до моменту проведення слухань зауважень та пропозицій від громадськості не надходило.  Представник проектної організації доповів присутнім зміст документації, якою передбачається розміщення будівель біля автодороги М14 в межах с. Іванове, дав відповіді на запитання. Остаточний термін подачі зауважень стосовно відповідного проекту до сільської ради закінчується 16 січня. Після цього документ розгляне архітектурно-містобудівна рада. Рішення про затвердження проекту прийматиме Красносільська сільська рада. Ознайомитись з повним текстом повідомлення, проектом та звітом про  СЕО можна у мережі інтернет за посиланням: https://krasnosilska-gromada.gov.ua/

15:34 11.01.2022

ДОПЛАТА ЄСВ  ДО МІНІМАЛЬНОГО РОЗМІРУ

ДОПЛАТА ЄСВ ДО МІНІМАЛЬНОГО РОЗМІРУ

     Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області  нагадує, що місяць страхового стажу зараховується повністю, якщо ЄСВ в цьому місяці сплачено в розмірі, не менше мінімального страхового внеску. В іншому разі тривалість періоду, який зараховується до страхового стажу, визначається співвідношенням фактично сплаченої суми ЄСВ до мінімального розміру ЄСВ. І це може привести до суттєвого зменшення страхового стажу.       Згідно п. 5 ст. 8 Закону України від 08.07.2010  № 2464-VI  «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», у разі якщо база нарахування єдиного внеску не перевищує розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який отримано дохід, сума єдиного внеску розраховується як добуток розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який отримано дохід (прибуток), та ставки єдиного внеску.

15:31 11.01.2022

8 січня золотий ювілей подружнього життя відзначає родина Ільєвих

8 січня золотий ювілей подружнього життя відзначає родина Ільєвих

     8 січня золотий ювілей подружнього життя відзначає родина Ільєвих: Степан Васильович та Тетяна Миколаївна. З цією визначною датою жителів Красносільської громади вітає сільський голова Марина Архірій: ‌Шановні Степане Васильовичу та Тетяно Миколаївно! ‌ Щиро вітаю Вас із золотим ювілеєм подружнього життя.   ‌    Ви разом пройшли довгий життєвий шлях, виростили дітей та онуків, і сьогодні є прикладом для наслідування для своїх рідних та близьких. ‌Тож бажаю Вам ще довгих щасливих років спільного життя, щастя, достатку і благополуччя. Нехай Ваші рідні будуть надійною підтримкою та опорою у Вашому сімейному житті!

08:00 08.01.2022

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Прийміть найщиріші вітання з Різдвом Христовим! Це світле православне свято приносить у наші оселі радість, родинне тепло, сповнює кожного з нас почуттями гармонії, добра і душевного спокою. З появою на небі першої зірки у Святий Вечір родина збирається за святковим столом та очікує дивовижної миті – Різдва. Приємно, що традиції святкування, сімейні цінності, передані з покоління в покоління, зберігаються та продовжують жити у наших родинах. Нехай це чудове свято: Різдво Христове, - подарує вам, дорогі земляки, благодать, любов і достаток. А Різдвяна зірка нехай стане для кожного символом Божого Благословення на щастя, добрі справи та здійснення ваших заповітних мрій!

08:00 06.01.2022

ПЕРЕХОДЬТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ! МИ ЦІНУЄМО САМЕ ВАШУ ДУМКУ!

ПЕРЕХОДЬТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ! МИ ЦІНУЄМО САМЕ ВАШУ ДУМКУ!

  Стратегія вважається основним планувальним документом для реалізації секторальних стратегій розвитку, координації державної політики у різних сферах, досягнення ефективності використання державних ресурсів у територіальних громадах в інтересах людини, сталого розвитку історичних населених місць та збереження традицій та культури краю, збереження навколишнього природного середовища та сталого використання природних ресурсів для нинішнього та майбутніх поколінь українців.

16:09 05.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь