A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

8 січня золотий ювілей подружнього життя відзначає родина Ільєвих

8 січня золотий ювілей подружнього життя відзначає родина Ільєвих

     8 січня золотий ювілей подружнього життя відзначає родина Ільєвих: Степан Васильович та Тетяна Миколаївна. З цією визначною датою жителів Красносільської громади вітає сільський голова Марина Архірій: ‌Шановні Степане Васильовичу та Тетяно Миколаївно! ‌ Щиро вітаю Вас із золотим ювілеєм подружнього життя.   ‌    Ви разом пройшли довгий життєвий шлях, виростили дітей та онуків, і сьогодні є прикладом для наслідування для своїх рідних та близьких. ‌Тож бажаю Вам ще довгих щасливих років спільного життя, щастя, достатку і благополуччя. Нехай Ваші рідні будуть надійною підтримкою та опорою у Вашому сімейному житті!

08:00 08.01.2022

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Прийміть найщиріші вітання з Різдвом Христовим! Це світле православне свято приносить у наші оселі радість, родинне тепло, сповнює кожного з нас почуттями гармонії, добра і душевного спокою. З появою на небі першої зірки у Святий Вечір родина збирається за святковим столом та очікує дивовижної миті – Різдва. Приємно, що традиції святкування, сімейні цінності, передані з покоління в покоління, зберігаються та продовжують жити у наших родинах. Нехай це чудове свято: Різдво Христове, - подарує вам, дорогі земляки, благодать, любов і достаток. А Різдвяна зірка нехай стане для кожного символом Божого Благословення на щастя, добрі справи та здійснення ваших заповітних мрій!

08:00 06.01.2022

ПЕРЕХОДЬТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ! МИ ЦІНУЄМО САМЕ ВАШУ ДУМКУ!

ПЕРЕХОДЬТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ! МИ ЦІНУЄМО САМЕ ВАШУ ДУМКУ!

  Стратегія вважається основним планувальним документом для реалізації секторальних стратегій розвитку, координації державної політики у різних сферах, досягнення ефективності використання державних ресурсів у територіальних громадах в інтересах людини, сталого розвитку історичних населених місць та збереження традицій та культури краю, збереження навколишнього природного середовища та сталого використання природних ресурсів для нинішнього та майбутніх поколінь українців.

16:09 05.01.2022

44 дитини пільгових категорій Красносільської громади 4 січня відвідали театр Музичної комедії

44 дитини пільгових категорій Красносільської громади 4 січня відвідали театр Музичної комедії

     44 дитини пільгових категорій Красносільської громади 4 січня відвідали театр Музичної комедії, де мали змогу подивитися мюзикл «Сімейка Адамсів». Квитки на спектакль забезпечила будівельна компанія «Degas Group».      Загалом, під час новорічно-різдвяних свят 139 дітей пільгової категорії громади побували на святкових заходах, зустрілися з казковими героями, отримали від спонсорів солодкі подарунки та яскраві позитивні емоції.

09:50 05.01.2022

Показники захворювання на коронавірус

Показники захворювання на коронавірус

    За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» зафіксовано 83 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19, з яких 44 жінки та 39 чоловіків (у тому числі 10 дітей, 3 медичних працівні). Найбільша кількість нових випадків – у м. Одеса (45 осіб).      На території Красносільської громади протягом останніх днів виявлено 2 хворих на коронавірус. За останній час щеплено проти COVID-19 5624 людини.

16:28 04.01.2022

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг?

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг?

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.

15:43 04.01.2022

Гра на гітарі, яка вона? 

Гра на гітарі, яка вона? 

     У КЗПО "ЦДЮТ" діє гурток гри на гітарі з мелодичною назвою "Чарівна гітара" під керівництвом Нападовського Григорія.      У гуртку навчаються діти віком від 8 років. В програмі колективу - навчання грі на гітарі, вивчення нотної грамоти, написання та виконання пісень під супровід гітари.      Заняття  спрямовані на розвиток у дітей виконавської майстерності, розвитку чуття ритму, слуху, творчого мислення, уваги, творчої уяви, емоційності, музикальності, артистичності, а також сприяють формуванню навичок сольного та ансамблевого виконання.

15:39 04.01.2022

Шановні платники податків!

Шановні платники податків!

     Доброславська ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області повідомляє, що з 01.01.2022 року набирають чинності положення абзацу четвертого пункту 61 підрозділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України, згідно з якими фізичні особи-підприємці, що перебувають на спрощеній системи оподаткування, а саме – платники єдиного податку ІІ - IV груп, зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – ПРРО) для здійсненні розрахункових операцій.

10:29 04.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь