Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ

     Красносільська сільська рада Одеського району Одеської області повідомляє про початок громадського обговорення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) проекту документа державного планування «Детальний план території щодо розміщення церкви Віри, Надії, Любові та матері їх Софії Одеської єпархії УПЦ у с. Корсунці Одеського району Одеської області на земельній ділянці за адресою: Одеська обл., Одеський р- н, с.Корсунці, вул. Одеська, 1ц.».

08:07 20.08.2021

На часі – освітні питання

На часі – освітні питання

     На сесії Красносільської сільської ради, яка відбулася 19 серпня, було прийнято ряд питань, що стосуються розвитку галузі освіти у громаді. Рішенням сесії у Красносільському ліцеї створено інклюзивний клас. У зв’язку з організацією інклюзивного навчання додатково у заклад виділено штатні одиниці вчителя-логопеда, вчителя-дефектолога та асистента вчителя.

19:36 19.08.2021

Вакцинація продовжується і надалі

Вакцинація продовжується і надалі

Шановні жителі! Сьогодні у Красносільській громаді щеплено від корона вірусу 649 чоловік. Вакцини від COVID – 19, за повідомленням МОЗ, якісні і практично не викликають ускладнень. Вакцинація продовжується і надалі. Зареєструватися на щеплення та дізнатися про час вакцинації більш детально можна у сімейних лікарів, з якими у вас заключені декларації. Вакцинація здійснюватиметься при Центрі первинної медико-санітарної допомоги с. Красносілки за адр. Радгоспна 3а (кабінет щеплення). Про дату виїзду бригади вас повідомлять ваші сімейні лікарі.

16:35 16.08.2021

Легенди одеського лиману

Легенди одеського лиману

     На території Кубанки 20 серпня відбуватиметься цікава подія - презентація анімаційного серіалу "Легенди одеського лиману" - проєкту про історію Одеси, який у казковій формі розповідає про пригоди, що відбуваються на тлі реальних історичних подій в околицях Хаджибея-Одеси протягом XV–XXI століть. Обязательный текст: "Легенди одеського лиману" - грантовий проєкт Українського культурного фонду (конкурсна програма "Аудіовізуальне мистецтво", ЛОТ 3 "Відеоконтент для медіаплатформ").

12:39 16.08.2021

11 серпня у Красносільській громаді пройшла масова вакцинація

11 серпня у Красносільській громаді пройшла масова вакцинація

11 серпня у Красносільській громаді пройшла масова вакцинація від коронавірусу. Вакциною «AstraZeneca» розробленою Оксфордським університетом та британсько-шведською біофармацевтичною компанією AstraZeneca було привито 60 чоловік.       Лікарі повідомляють, що пройшло все добре: бригада вчасно прибула до пункту щеплення, наші лікарі оглянули перед вакцинацією всіх громадян,  адже кожна вакцина припадає на певну категорію населення – группи ризику. Їх ділять за віком, професіями і за станом здоров’я.       Усім, хто бажає вакцинуватися, необхідно звернутися до сімейного лікаря. Якщо ви ще не підписали декларацію із сімейним лікарем, звертайтеся у найближчий медичний заклад та обирайте свого лікаря!

23:09 12.08.2021

Тренінг на базі Красносільської ТГ

Тренінг на базі Красносільської ТГ

     На базі Красносільської ТГ за сприяння Ради Європи розпочав свою роботу тренінг «Написання проектів. Фонди ЄС та України». Цей захід відбувається в рамках проекту Ради Європи «Захист прав національних меншин, включаючи ромів та мови меншин в Україні»

08:31 11.08.2021

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Вакцинація від коронавірусу триває. На сьогодні проти COVID-19 у Красносільській громаді щеплено більше 469 осіб, за минулий тиждень на вакцинацію записалося ще 50 чоловік. 11 серпня з 13 години на базі Красносільського Центру первинної медико-санітарної допомоги працюватиме виїзна бригада медиків. Мешканці, які попередньо записалися на щеплення, повинні мати при собі паспорт. Щеплення  здійснюватиметься вакциною компанії  «AstraZeneca» британсько-шведського виробництва. Бережіть себе та близьких. Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.

15:45 10.08.2021

9 серпня відбулася щотижнева апаратна нарада

9 серпня відбулася щотижнева апаратна нарада

     Директор КНП «ЦПМСД» Євгенія БАЛАНЮК прозвітувала про стан вакцинації населення. Було обговорено широке коло питань реалізації поставлених завдань боротьби з COVID-19.       «Наразі ведеться робота по взаємодії «лікар – пацієнт», комунікація з населенням здійснюється за допомогою бесід, об’яв та особистого контактування з населенням з метою досягнення максимальної імунізації населення.» - зазначла Є. Баланюк.       Так сімейні лікарі обійшли вже понад 420 сімей та провели бесіду щодо щеплення в ТОВ «Степове» , на яких були присутні майже півсотні людей. За 21 червня вакциною AstroZeneca було щеплено 15 осіб, а 28 червня мобільна бригада здійснила щеплення вакциною Moderna для 60 осіб. Серед щеплених працівники закладів освіти , сільської ради, медицини тощо. Загальна кількість щеплених у Красносільській ТГ становить 469 осіб.

12:17 09.08.2021

Як працювала адміністративна комісія у І півріччі

Як працювала адміністративна комісія у І півріччі

    При виконавчому комітеті Красносільської сільської ради працює адміністративна комісія. Вона розглядає протоколи, складені на порушників у рамках чинного законодавства. За І півріччя до адмінкомісії надійшло 23 протоколи про адміністративні правопорушення, з них:

09:48 09.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь