Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Виїзний прийом фахівців пенсійного фонду

Виїзний прийом фахівців пенсійного фонду

     26 липня з 9 до 12 години у приміщенні Красносільської сільської ради (1 поверх, ЦНАП) прийматиме фахівець Головного управління пенсійного фонду України в Одеській області

14:27 27.08.2021

Виїзний прийом центру з надання безоплатної правової допомоги

Виїзний прийом центру з надання безоплатної правової допомоги

26 серпня з 10:00 до 12:00 години у Красносільській сільській раді (1 поверх, ЦНАП), фахівці Державної установи з надання безоплатної правової допомоги провели виїзний прийом. Усім бажаючим були надані безкоштовні консультації з юридичних питань.

11:40 26.08.2021

Реконструкція приміщення для поліцейських офіцерів громад

Реконструкція приміщення для поліцейських офіцерів громад

     25 серпня Красносільський сільський голова М. архірій проінспектувала хід робіт з реконструкції приміщення для поліцейських громади у с. Корсунцях. Для 3 поліцейських офіцерів будуть обладнані кабінети та кімната відпочинку. З іншого боку приміщення розташований ФАП, кабінет старости та церква. У процесі реконструкції виявлено недоліки, які дано доручення усунути.

11:08 25.08.2021

Красносільська громада відсвяткувала День незалежності України

Красносільська громада відсвяткувала День незалежності України

     З нагоди 30-ї річниці Дня незалежності України у населених пунктах Красносільської громади зранку відбулися дитячі розважальні програми. Основні заходи пройшли у с. Красносілці і розпочалися молодіжним квестом «Україна вражає», а згодом відбулася концертно-розважальна програма «Україна – це круто!». Для жителів та гостей громади працювали безкоштовні майстер-класи, дитячі батути, креативні фотозони. Концерт відбувся за участю фіналісту проекту «Голос країни» В. Рибікова, соліста Одеського академічного театру музичної комедії О. Кургускіна, зірки Української естради Натаніки.      На підтримку матері загиблого воїна АТО Сергія Клемишева: Лілії Вікторівни, - відбулася благодійна акція. У результаті зібрано 7628 грн. Переможницею стала Дар’я Циганкова, яка отримала сучасний телевізор. Усі охочі взяли участь у змаганнях з гирьового спорту і армреслігну. Завершився захід святковим феєрверком та драйвовою українською дискотекою!

10:02 25.08.2021

День Державного Прапора в Красносільській громаді

День Державного Прапора в Красносільській громаді

     23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора. З цієї нагоди о 9 годині у Красносілці відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. Участь у заході взяли керівництво та працівники сільської ради, депутати, члени виконавчого комітету, громадськість та молодь.      Ведуча зазначила, що історія українського прапора віддзеркалює всю історію Української державності – з прадавніх часів і до сьогодні. Під національним прапором український народ багато десятиліть тому на весь світ заявив своє прагнення до свободи, незалежності, гідного життя в єдиній сім’ї європейських народів, а сьогодні наші воїни захищають кордони України на Сході держави. Кожного року День Державного прапора стає більш символічним і значимим, об’єднує людей різного віку, різних професій, наповнює їх патріотичний відчуттям до нашої держави.      Право підняти Державний Прапор України на урочистій церемонії отримала бронзова призерка Чемпіонату України з легкої атлетики, наша юна землячка із села Іванове Олена Бабій. Цього ж дня були покладені квіти до пам’ятників загиблим.  

11:04 23.08.2021

Святкові заходи до Дня незалежності України

Святкові заходи до Дня незалежності України

24 серпня Україна святкує День незалежності.       З нагоди 30-ї річниці цієї визначної події у населених пунктах Красносільської громади цього дня зранку: з 10 до 11 години, -  пройдуть дитячі розважальні програми. Основні заходи відбудуться у с. Красносілці і розпочнуться із 17 години молодіжним квестом «Україна вражає». О 19 годині  на майданчику навпроти сільської ради пройде святкова концертно-розважальна програма «Україна – це круто!». Для  жителів та гостей громади працюватимуть безкоштовні майстер-класи, дитячі батути, креативні фотозони! Концерт відбудеться за участю фіналісту проекту «Голос країни» В. Рибікова, соліста Одеського академічного театру музичної комедії О. Кургускіна, зірки Української естради Натаніки. На підтримку матері загиблого воїна АТО Сергія Клемишева:  Лілії Вікторівни, - відбудеться благодійна акція. Переможець лотереї отримає сучасний телевізор. Усі охочі зможуть взяти участь у змаганнях з гирьового спорту і армреслігну. Завершать захід святковий феєрверк, який відбудеться о 22 годині та драйвова українська дискотека! Запрошуємо усіх взяти участь у святі!

11:31 20.08.2021

Прем’єра мультсеріалу у Кубанці

Прем’єра мультсеріалу у Кубанці

     20 серпня у с. Кубанці відбулася презентація анімаційного серіалу "Легенди одеського лиману" - проєкту про історію Одеси, який у казковій формі розповідає про пригоди, що відбуваються на тлі реальних історичних подій в околицях Хаджибея-Одеси протягом XV–XXI століть.      Проєкт «Легенди одеського лиману» приурочено до 30-ї річниці Незалежності України. Це серія короткометражних анімаційних роликів, створених громадською організацією "Яскрава Країна" за фінансової підтримки Українського Культурного Фонду та Українського інституту національної пам'яті.      З нагоди прем’єри перших трьох серій мультфільму на свято завітали відомі артисти, які озвучували серіал: Ленара Османова – заслужена артистка України, АР Крим, співачка кримськотатарського походження; Олег Лихач – народний артист України, оперний співак, провідний тенор Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької та Павло Живетьєв – відомий голос України, теле-, радіоведучий, а також засновник «Яскравої країни» Ольга Обласова.      Глядачі з великою зацікавленістю передивились кілька серій «Легенд одеського лиману», а гарний настрій їм подарували виступи народних артистів та творчих колективів громади.

11:06 20.08.2021

Увага, ревакцинація!

Увага, ревакцинація!

     28 липня жителі громади здійснювали щеплення від коронавірусу вакциною «Модерна».  Ревакцинація відбудеться 25 серпня з 12 години у Красносільському Центрі первинної медико-санітарної допомоги. Прохання при собі мати паспорт.

08:15 20.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь