A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Наш земляк  - на чемпіонаті Європи

Наш земляк  - на чемпіонаті Європи

     17-21 вересня в місті Женева (Швейцарія) проходить чемпіонат Європи з кьорлінгу, на якому дебютують українські чоловіча і жіноча команди. Чемпіонат триває і про результати говорити зарано, проте наші спортсмени показують гарну, професійну гру. До складу чоловічої збірної входить наш земляк, житель села Іванове Едуард Ніколов, студент ІІ курсу Київського національного університету фізичної культури і спорту.

14:15 16.09.2021

Стерилізація безпритульних тварин триває

Стерилізація безпритульних тварин триває

     Восени у Красносільській громаді відновили вилов безпритульних собак з метою їх стерилізації і вакцинації. У с. Ілічанці та Красносілці (у місцях, заявлених мешканцями) було виловлено 12 тварин. Після проведення усіх необхідних медичних маніпуляцій  собаки будуть повернені на місце їх попередньої локації.      Рейди будуть продовжуватися  і далі. Прохання до жителів громади, яким відомі місця скупчень безпритульних тварин, повідомляти за тел. 0948633015.

08:58 15.09.2021

Шановні жителі Красносільської громади, а особливо с. Красносілки!

Шановні жителі Красносільської громади, а особливо с. Красносілки!

     Зважаючи на ваше активне бажання зробити свої присадибні ділянки чистими, ви, на жаль, не турбуєтеся про естетичний і привабливий вигляд нашої громади. Ідучи назустріч мешканцям, у рамках двомісячника з благоустрою було прийнято рішення вивозити гілля від альфатерів безкоштовно.      Проте сьогодні біля контейнерів з’являються несправні побутові прилади, меблі, бадилля та трава.  Це є вкрай неприпустимим, адже ви сплачуєте лише за вивіз ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ. Для вивезення тих речей, які ви складуєте біля альфатерів та на узбіччях доріг, витрачаються значні бюджеті кошти, які можуть бути направлені на розвиток нашої громади, а не на боротьбу зі сміттям.       Нагадуємо, що жителі мають право виносити лише тверді побутові відходи. Також двічі на місяць: 15-го та 30-го числа буде вивозитися від контейнерів гілля (прохання виносити його напередодні). Для контролю за чистотою чергуватимуть члени комісії з благоустрою. На порушників будуть складатися адміністративні протоколи з подальшим накладенням штрафу до 1360 грн. Давайте разом зробимо нашу громаду чистою!

16:28 14.09.2021

На виконання Концепції Державної цільової програми розвитку аграрного сектору економіки

На виконання Концепції Державної цільової програми розвитку аграрного сектору економіки

 24 вересня  поточного  року Департамент  аграрної політики,  продовольства  та земельних відносини облдержадміністраціі спільно з  Центром    професійних бухгалтерів,  на виконання   Концепції    Державної    цільової    програми   розвитку аграрного сектору економіки на період до 2021 року, затвердженої  розпорядженням Кабінету  Міністрів  Украіни  від 30.12.2015 №.1437-p,  проводить  навчальний  семінар для  керівників,   бухгалтерів,   економістів   i юристів   аграрного   сектору   на   тему: «Викуп  с.г.  ділянок,  новий  податок  на  1  га,  повернення  ПДВ  20%,  списання пального, Е-лікарняні, каса, бенефіціари».

15:19 14.09.2021

Красносільська громада отримала 3 автомобіля

Красносільська громада отримала 3 автомобіля

     14 вересня в Києві Красносільський сільський голова Марина Архірій отримала від міністра внутрішніх справ України Дениса Анатолійовича Монастирського сертифікат на службовий автомобіль у рамках проекту «Поліцейський офіцер громади».  Поліцейські офіцери Красносільської громади отримали ключі від службового транспорту. Денис Анатолійович відзначив співпрацю місцевих громад, державної влади, народних депутатів, міжнародних партнерів, поліцейських  і простих громадян, які оцінюють роботу поліцейських громад на місцях. Він подякував громадам, які взяли участь у проекті, зазначивши, що вони є  прикладом такої взаємодії, який показує, що громади – найкращі і  найбільше дбають про безпеку людей.       Голова національної поліції України Ігор Володимирович Клименко  наголосив, що основне завдання сьогодні: забезпечити вчасне реагування на виклики і повідомлення громадян, а це на великих територіях можливо лише за наявності у поліцейського громади  автомобіля.  Красносільська сільська рада, зі свого боку, капітально відремонтувала приміщення для офіцерів і створила комфортні умови для їхньої роботи і відпочинку.

14:12 14.09.2021

Чому необхідно перезаключити договора на воду

Чому необхідно перезаключити договора на воду

     Сьогодні у Красносільській громаді ведеться планомірна робота щодо переходу від «Інфоксводоканал» до КП «Перспектива» у наданні послуг з водопостачання.      Нещодавно «Інфоксводоканал» повідомив усі громади, що має можливість здійснення ліцензованої діяльності лише на території м. Одеси, тому послуги з водопостачання в Одеській області автоматично будуть надавати ті підприємства, які мають ліцензію провадити таку діяльність на території конкретної громади. У Красносільській громаді  - це КП «Перспектива».       Це велике навантаження на підприємство, перехід потребує значних фінансових затрат, людських ресурсів та перезаключення договорів у короткий термін. Відповідний процес – не ініціатива комунального підприємства, це вимоги чинного законодавства. Місцева влада зацікавлена у тому, щоб усе населення було з водопостачанням.      Тож прохання до жителів Красносілки, Корсунців та Ілічанки з порозумінням поставитися до складного процесу переходу і допускати працівників комунального підприємства для зняття показників приладів обліку води та подальшого  перезаключення договорів.  В іншому випадку «Інфоксводоканал» буде відключати колишніх споживачів від централізованого водопостачання. За підключенням необхідно буде звертатися до КП «Перспектива», але додатково сплачувати за це кошти.      Тож лише від кожного із нас залежить, чи будемо ми мати якісні послуги з централізованого водопостачання. Окремо звертаємо увагу на наступне: є інформація, що люди, представляючись помічниками депутатів,  вимагають у вас копії паспортів чи інших документів для переоформлення договорів.      Задля вашої безпеки та безпеки ваших родин ні в якому разу не давайте їм особисті документи, вимагайте посвідчення та звертайтеся до старост або свого депутата на окрузі, який вам добре відомий.

12:42 13.09.2021

Форум «Реформа системи шкільного харчування»

Форум «Реформа системи шкільного харчування»

     9 вересня в Одесі проходить регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування». У ньому бере участь Красносільський сільський голова Марина Архірій та  начальник управління освіти Вікторія Марченко. Відкрила захід своїм зверненням перша леді України Олена Зеленська.       Виступили міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький. Присутні голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, державний експерт Директорату громадського здоров’я  Тетяна Скапа, голова Державної служби  України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів  Владислава Магалецька.      На форумі обговорюється питання реформи системи шкільного харчування, проектний підхід переоснащення закладів, використання новітніх технологічних процесів у сфері організації харчування та інше.

11:12 09.09.2021

Вулицю Радгоспну пропонують перейменувати на Куяльницьку

Вулицю Радгоспну пропонують перейменувати на Куяльницьку

      7 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради. Основні питання, які були прийняті на засіданні, стосувалися соціального захисту громадян. Так 8-ми породіллям, які проживають та зареєстровані у Красносільській громаді, з місцевого бюджету виділено по 2 тис. грн.  Ювілярки, яким у вересні виповнюється по 90 років: Афійчук Ольга Федорівна та Магденко Марія Дмитрівна, - отримають по 1500 грн. Нагадаємо, жителі громади, яким виповнилося 80 років і більше, отримують щомісячно з бюджету по 300 грн. Біля 30 мешканців отримали допомогу на лікування, один – на поховання. Крім того, на виконання закону про декомунізацію та враховуючи подання робочої групи, члени виконкому прийняли рішення про перейменування вулиці Радгоспної в с. Красносілці на вулицю Куяльницьку. Остаточне рішення буде прийнято на сесії Красносільської сільської ради.

20:50 07.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь