A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

31 серпня пройшла cерпнева конференція педагогічних працівників 2021 Красносільської територіальної громади “Освіта України-30 без бар’єрів: вектори якості та успіху”.

31 серпня пройшла cерпнева  конференція  педагогічних працівників 2021 Красносільської територіальної громади      “Освіта України-30 без бар’єрів: вектори якості та успіху”. Захід відбувся  за участю Красносільського сільського голови, старост сіл Красносільської громади,  керівників та педагогічних  працівників, ветеранів праці, батьків та учнів закладів освіти, гостей та запрошених. Конференцію відкрила сільський голова Архірій Марина Миколаївна, яка привітала освітян з новим навчальним роком. Вона зауважила, що держава поставила перед педагогами багато завдань, які потребують чіткого, швидкого і професійного підходу та побажала вчителям наснаги, натхнення і відповідальності. Перед присутніми також виступила голова Лиманського об’єднання організації профспілки працівників науки і освіти України  Бульба Валентина Олександрівна.

17:04 01.09.2021

Свято першого дзвоника

     Сьогодні в усіх навчальних закладах  Красносільської громади відбулося свято Першого дзвоника.  У черговий раз школи гостинно відчинили двері для учнів, розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової  нелегкої дороги – дороги до знань і нових звершень.       Красносільський сільський голова М. М. Архірій, профільний заступник О. Є. Степанова та секретар сільської ради Н.Г Гордузенко відвідали навчальні заклади, побажали учням  успіхів у навчанні, а вчителям та батькам – здоров’я, мудрості та терпіння.

11:21 01.09.2021

27 серпня у Красносільській громаді була проведена чергова вакцинація

27 серпня у Красносільській громаді була проведена чергова вакцинація від COVID-19. Цього разу щеплено 60 жителів громади: 20 чоловік вакциною « Астрозеника», 40 - Короновак». Про дату ревакцинації буде повідомлено згодом.

11:18 29.08.2021

Україна вшановує пам’ять героїв

29 серпня Україна вшановує пам’ять героїв, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Напередодні Красносільській сільський голова Марина Архірій разом з молоддю поклали квіти до меморіальної дошки нашому земляку Сергію Клемешеву, який загинув в зоні АТО, та вшанували пам’ять про нього хвилиною мовчання.

11:17 29.08.2021

B с. Іваново Красносільської громади урочисто відкрили дитячий майданчик

28 серпня, в День Успіння  Пресвятої Богородиці, в с. Іваново Красносільської громади урочисто відкрили дитячий майданчик. За ініціативи і найактивнішої участі  батьків - жителів вулиці Центральної Іванової Ольги, Орловської Інни, Дудник Лілії, Денти Ніни, БУдзинської Алли, безпосередньої участі депутата Кочержинської Олени були виготовлені і встановлені дитячі ігрові елементи.  Приємно, що осторонь не залишилися представники бізнесу.  Активними спонсорами виступило ТОВ "Агро-Південь",  підприємці та небайдужі жителі села. Дуже приємно, коли мешканці не чекають дій лише від влади, а є активними учасниками майбутнього своїх дітей.

23:08 28.08.2021

Інформація для мешканців с.Красносілка, с.Ілічанка, с.Корсунці

      У зв’язку з тим, що ТОВ «ІНФОКС» філія «ІНФОКСВОДОКАНАЛ» припиняє надавати послуги з централізованого водопостачання, мешканцям с.Красносілка, с.Ілічанка, с.Корсунці пропонується укласти договори на послугу з централізованого водопостачання з комунальним підприємством «Перспектива», яке є територіальним ліцензіатом Красносільської сільської територіальної громади  з надання послуг централізованого водопостачання.      З наведеним вище, КП «Перспектива» направляє своїх контролерів водопровідного господарства зняти контрольні показники з приладів обліку води для здійснення заходів щодо укладання договорів на послугу з централізованого водопостачання.     Прохання до мешканців віднестись з розумінням та допустити контролера до приладу. У разі недопущення контролерів підприємство не зможе укласти з вами договори, що призведе до відключення від водопостачання вашого домоволодіння ТОВ «ІНФОКС» філією «ІНФОКСВОДОКАНАЛ».   Адміністрація КП «Перспектива» Тел.  (048) 7503727

10:53 28.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь