A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

14 жовтня — День захисника України, День Українського козацтва

14 жовтня — День захисника України, День Українського козацтва

Шановні земляки! Традиційно у день Покрови Пресвятої Богородиці відзначається День Українського козацтва. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже з давніх-давен Божа Матір вважалась покровителькою козаків. Вони славилися своєю мужністю, силою і незламністю духу. Тож символічно, що цього дня ми вітаємо чоловіків з Днем захисника України! Це свято тих, хто мав честь носити військову форму і боронити Батьківщину; тих, хто зараз несе військову службу, а також підростаючого покоління наших захисників. Глибока вдячність і шана вам, військовослужбовці, ветерани військової справи, за гідне виконання обов’язку, відважність, витримку і відданість Україні. З нагоди свята бажаю усім вам, шановні чоловіки, міцного здоров’я, успіхів в усіх справах і починаннях, впевненості у завтрашнім дні, а головне - мирного неба над головою! Усім жителям Красносільської громади з нагоди цього потрійного свята зичу здоров’я, благополуччя, достатку, родинного тепла та здійсненення усіх планів і задумів.

08:00 14.10.2021

Сьогодні у Центрі первинної медико-санітарної допомоги с. Красносілки проходить чергова вакцинація

Сьогодні у Центрі первинної медико-санітарної допомоги с. Красносілки проходить чергова вакцинація

     Сьогодні у Центрі первинної медико-санітарної допомоги с. Красносілки проходить чергова вакцинація. 54 жителя громади зробили щеплення різними видами вакцин. На сьогодні у нас вакциновано  2106 осіб. На жаль,  захворюваність на коронавірус прогресує. Сьогодні  у Красносільській громаді хворіє  48 осіб, з них 19 - пневмонії. Загалом,  за останній час на COVID-19 захворіло 66 осіб. І ця цифра постійно зростає.  Тож велике прохання до жителів громади бути свідомими. Будь ласка, дотримуйтеся санітарних норм, вакцинуйтеся, не наражайте себе та близьких на небезпеку!

15:51 13.10.2021

Гарна новина!

Гарна новина!

     Фахівці Красносільського ЦНАПy після оновлення програми ЦНАП- SQS пройшли всі тести в системі  «Трембіта» щодо подальшого підключення реєстру територіального громади до онлайн реєстрації місця проживання (прописки) на порталі «Дія».      Це дасть змогу людям не виходячи з дому зареєструвати своє місце проживання та своїх неповнолітніх дітей. На даний час ЦНАП чекає підключення до  загального реєстру на порталі «Дія». Нагадаємо, що Красносільська сільська рада плідно співпрацює з фірмою «RENOME-SMART», яка оновлює програму ЦНАП- SQS.  Дана програма дала можливість вести реєстр територіальної громади, працювати в єдиній  електронній системі щодо реєстрації місця проживання, що дало можливість значно прискорити прийом громадян та збільшити кількість наданих послуг.

08:35 13.10.2021

Довідка щодо захворюваності на COVID-19 за 11.10.2021

Довідка щодо захворюваності на COVID-19 за 11.10.2021

Довідка щодо захворюваності на COVID-19 за 11.10.2021 р. За минулу добу на території Одеської області за даними Одеської ОДА лабораторно підтверджено методом ПЛР 690 осіб (діти – 42, медпрацівники – 2). Лабораторно підтверджених випадків всього – 163243 (96847 – жінки, 66396 – чоловіки). У Красносільській громаді за останній тиждень зареєстровано 60 випадків коронавірусної хвороби. На сьогодні хворіє 47.  У середу, 13 жовтня, у Центрі первинної медико-санітарної допомоги с. Красносілки планується чергове щеплення. Прохання до жителів громади не бути байдужими до свого здоров’я та здоров’я оточуючих і записатися  на щеплення у свого сімейного лікаря. Хто не має декларації із сімейними лікарями, це можна зробити у  Центрі первинної медико-санітарної допомоги, взявши із собою паспорт та ідентифікаційний код.

14:31 11.10.2021

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

     У нас уже стало доброю традицією щороку навесні та восени  проводити прибирання  берегів Куяльницького лиману.       9 жовтня відбудеться суботник, під час якого планується прибрати від сміття частину узбіччя, що веде до водойми та прибережну зону, популярну для лікування грязями. Запрошуємо долучитися усіх бажаючих. Збір біля автозаправної станції ОККО (по об’їзній дорозі) о 9 год. При собі бажано мати рукавички для збору сміття!

16:11 08.10.2021

Красносільська громада увійшла до п’ятірки громад Одещини

Красносільська громада увійшла до п’ятірки громад Одещини

     Пишаємося, що Красносільська громада увійшла до п’ятірки громад Одещини, які стали переможцями конкурсу на участь в ініціативі «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу у громадах», яку впроваджує Клуб Ділових Людей Україна за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

12:19 08.10.2021

У центрі первиннної медико-санітарної допомоги с. Красносілки розпочали прийом

У центрі первиннної медико-санітарної допомоги с. Красносілки розпочали прийом

     Цього тижня у Центрі первиннної медико-санітарної допомоги с. Красносілки розпочали прийом вузькопрофільні спеціалісти: дермато-венеролог,  2 акушер-гінекологи,  окуліст та  отоларинголог. З понеділка розпочинає вести прийом хірург та ще один отоларинголог.      Усі, хто мають декларації із сімейними лікарями, можуть пройти обстеження у вузькопрофільних спеціалістів.  Хто ще не підписав декларацію із лікарем, можуть це зробити, обравши лікаря за своїм уподобанням.  Телефон  для запису до лікарів: 0688443197.

12:06 08.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь