Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

«Свято Осені»

«Свято Осені»

     Свято осені в дитячому садку— це завжди феєрична, сповнена яскравих барв і дивовижних персонажів казка. Така осіння вечірка овочів, фруктів пройшла у Красносільському закладі дошкільної освіти "Калинка".

18:41 12.11.2021

Виявлено «чорних лісорубів»

Виявлено «чорних лісорубів»

     11 листопада поліцейські офіцери Красносільської територіальної громади: старші лейтенанти поліції Євген Наумов та Денис Сокольников і капітан поліції Олена Пастернак під час патрулювання території сіл  Павлинка, Букачі, Лізінка,  виявили так званих чорних лісорубів.

11:16 12.11.2021

Природа вічний зразок мистецтва - Віссаріон Бєлінський

Природа вічний зразок мистецтва - Віссаріон Бєлінський

     У Корсунському НВК «ЗЗСО І-ІІ ступенів-гімназія ЗДО» під керівництвом класного керівника 3-ого класу Любченко Оксани Андріївни була проведена проєктна робота за допомогою об'ємної аплікації-барельєфу, мета якої полягала у тому, щоб розвивати творчі здібності та вчити учнів активно працювати в парах та малих групах. Осінні дари були втілені у прекрасні композиції, зроблені учнями власноруч,: об'ємні композиції з горобини, осінніх ягід, пластиліну на CD-дисках.      Вироби  виготовляли під супровід музичного твору Чайковського П.І. "Осінь". Діти навчилися працювати з природніми матеріалами, взаємодіяти у команді і розвивати творчу уяву. Кожен учень зробив свою, неповторну, яскраву горобинну композицію.

10:42 12.11.2021

Плідна зустріч

Плідна зустріч

     Сьогодні, 11 листопада,  відбулася чергова тристороння зустріч керівництва Красносільської, Визирської та Доброславської громад стосовно будівництва водогону, який проходитиме їх територією. Красносільський сільський голова Марина Архірій, разом з головою Визирської ТГ Валерієм  Стоілакі, представниками Доброславської громади,  фахівцями та проектантами обговорили питання проходження водогону територіями громад та співфінансування проектної документації відповідно до споживання громадами питної води.  Було розроблено план дій стосовно оформлення документації для подання проекту у державну програму «Велике будівництво». Адже питання водопостачання є актуальним і надзвичайно важливим: більшість питної води у громадах споживається населенням з артсвердловин, собівартість води велика, а природні надра з часом вичерпуються.

17:36 11.11.2021

Невдовзі розпочнеться капітальний ремонт дамби

Невдовзі розпочнеться капітальний ремонт дамби

У кінці листопада у с. Красносілці розпочнеться капітальний ремонт ділянки дороги, у тому числі, дамби, яка з’єднує  дві частини села.  У ході реконструкції, яка розпочнеться цього року, передбачається капітальний ремонт дорожнього покриття від вулиці Незалежності до вулиці Перемоги,  розширення  проїзної частини дороги, укріплення дамби, перенесення газопроводу, будівництво пішохідної зони обабіч дороги, улаштування заїзних карманів, автобусних зупинок, сучасне освітлення та дорожні знаки для безпеки руху транспорту і пішоходів. Цей масштабний проект став можливим завдяки підтримці депутата Одеської обласної ради Князя Аршалуйсовича Хачатряна, в результаті співпраці з яким у громаду буде проінвестовано біля 38 млн грн.

16:25 10.11.2021

у Красносільському центрі первинної медико-санітарної допомоги почав працювати лікар-педіатр

у Красносільському центрі первинної медико-санітарної допомоги почав працювати лікар-педіатр

     Як повідомлялося раніше, у Красносільському центрі первинної медико-санітарної допомоги почав працювати лікар-педіатр Сніжана Анатоліївна Єрьоменко. Прийом дітей віком від 0 до 18 років здійснюється щодня в медичному закладі та з виїздом за викликом. Прийом у ЦПМСД проводиться у понеділок-вівторок з 9:00 до 12:42 год, у середу, четвер, п'ятницю з 11:00 до 14:42 год. Для заключення декларації з педіатром батькам необхідно мати власний паспорт, ідентифікаційний код та свідоцтво про народження (паспорт) дитини. Телефон рецепшн ЦПМСД: 0688443197

14:27 10.11.2021

Любов до рідної мови, любов до рідної Батьківщини — невіддільні поняття

Любов до рідної мови, любов до рідної Батьківщини — невіддільні поняття

9 листопада у  Красносільському ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ліцеї, Іванівському НВК ЗЗСО І-ІІ ступенів-гімназія -  ЗДО  пройшли заходи з нагоди відзначення Дня писемності і мови. Мета заходів у сприянні популяризації українського слова, розширення знань про красу і багатство української мови.

14:13 10.11.2021

На засіданні виконкому прийняті важливі питання

На засіданні виконкому прийняті важливі питання

9 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Присутні затвердили звіт про роботу зі зверненнями громадян за 9 місяців поточного року. Було розглянуто та прийнято блок соціальних питань.       Жителям, які перехворіли на ковід-19 або потребують операції, рішенням виконавчого комітету була виділена матеріальна допомога із місцевого бюджету.   Також виділено кошти: по 2 тис. грн 15 породіллям та по 2,5 тис. грн на поховання родинам померлих. З нагоди ювілейних дат: смарагдового і золотих весіль, а також 90-річчя від дня народження сім’ям і жителям  громади було виділено відповідно 5,5 тис. грн, 5 тис грн та по 1,5 тис. грн. Рішенням виконавчого комітету надано дозвіл особі з числа дітей-сиріт на придбання житла за рахунок державних коштів. Однією з умов є заборона відчуження житла протягом 10 років. Нагадаємо,  за рахунок державної цільової субвенції у поточному році було придбано 7 квартир для відповідної категорії пільговиків. Члени виконавчого комітету також дали дозвіл двом підприємцям на встановлення пересувних тимчасових споруд на території Красносільської громади.

08:31 10.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь