Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо Переможців!

Вітаємо Переможців!

Учні 3-го класу Іванівського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти I-II ступенів – гімназія – заклад дошкільної освіти» під керівництвом Воржової Оксани Василівни взяли участь у творчій складовій Всеукраїнських олімпіад під гаслом "Всеосвіта Осінь-2021" та стали одними з переможців розіграшу набору плакатів "Природа України"

16:44 24.11.2021

Відбулася зустріч з представниками Одеського державного аграрного університету

Відбулася зустріч з представниками Одеського державного аграрного університету

     Сьогодні, 24 листопада, відбулася зустріч з директором навчально-наукового інституту Решетніченко Олександром і директором коледжу  управління біоресурсами Безалтичною Оленою. Було обговорено ряд питань щодо розвитку взаємовідносин у сфері освіти та агропромисловому секторі між Красносільською ТГ та Одеським державним аграрним універсітетом. В результаті зустрічі пропрацьовано проєкт меморандуму про співпрацю, який сприятиме популяризації фахової науково-практичної підготовки та підвищенню конкурентоспроможності випускників.  

16:29 24.11.2021

До уваги громадян! Розроблено електронний кабінет особи з інвалідністю.

До уваги громадян! Розроблено електронний кабінет особи з інвалідністю.

На виконання Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 року № 321 (зі змінами) (далі – Порядок) та Положення про централізований банк даних з проблем інвалідності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 року № 121 (зі змінами), Міністерством соціальної політики України розроблено електронний кабінет особи з інвалідністю (далі – електронний кабінет) як один із інструментів для подання документів особами з інвалідністю, законними представниками дітей з інвалідністю та іншими окремими категоріями населення (далі – громадяни), зокрема, заяв про взяття на облік для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.

09:56 24.11.2021

Мінцифра оголошує Місяць цифрової грамотності

Мінцифра оголошує Місяць цифрової грамотності

     53% українців володіють цифровою грамотністю нижче базового рівня. Тому Міністерство цифрової трансформації України оголошує місяць цифрової грамотності – масштабну інформаційну кампанію, яка надихне українців на навчання цифрових навичок. Місяць цифрової грамотності відбудеться в межах національного проєкту Дія. Цифрова освіта (https://osvita.diia.gov.ua/all-digital-week, https://www.facebook.com/diia.education/ ) в листопаді 2021 року. 

08:03 24.11.2021

Виховна година з поліцейськими офіцерами

Виховна година з поліцейськими офіцерами

     Сьогодні, 23 листопада, поліцейські офіцери Красносільської громади завітали до дітлахів 4-х класів Красносільського ліцею. Під час виховної години  учні ознайомилися з поліцейськими офіцерами, їх завданнями, правилами дорожнього руху,  засобами,  якими користуються поліцейські під час патрулювання на дорогах.

18:27 23.11.2021

КОМАНДА РОЗВИТКУ ВПЕВНЕНО РУХАЄТЬСЯ ВПЕРЕД!!!

КОМАНДА РОЗВИТКУ ВПЕВНЕНО РУХАЄТЬСЯ ВПЕРЕД!!!

Красносільський ліцей є гордістю нашої громади.  Завдяки співфінансуванню з державного, обласного і місцевого бюджетів у 2018 році було розпочато та здійснено основні роботи з капітального ремонту навчального закладу, переоснащена його матеріально-технічна база, створено комфортні умови для навчально-виховного процесу. Проте для  завершення капітального ремонту необхідно було залучити значні кошти.  Завдяки тісній співпраці з народним депутатом України Гончаренком Олексієм Олексійовичем та депутатом Одеської обласної ради від політичної партії Європейська Солідарність Дерев’янком Миколою Миколайовичем  на відповідні потреби залучено 6,8 млн грн. Красносільський сільський голова Маррина Архірій вручила подяку Миколі Миколайовичу та побажала  і в подальшому реалізації нових амбітних, спільних з громадою,  проектів! 

18:26 23.11.2021

З нагоди відзначення Дня Гідності і Свободи у Корсунському НВК  "ЗЗСО І-ІІ ступенів-гімназія - ЗДО" класний керівник 1 класу Петля Людмила Павлівна провела виховну годину

З нагоди відзначення Дня Гідності і Свободи у Корсунському НВК  "ЗЗСО І-ІІ ступенів-гімназія - ЗДО" класний керівник 1 класу Петля Людмила Павлівна провела виховну годину

      Учням були  показані тематичні відео та фотографії, а також  самостійно виготовили з кольорового  картону долоньки, які символізували дотик до історії того часу. Кожна дитина прикладала свої долоньки до фотографії, яка їм була ближче до серця. І завершилася виховна година тим, що діти намалювали малюнок на тему "Я - українець". Завдяки тематичному заходу учні зрозуміли? що день Гідності та Свободи – це не лише один день. Це про людей, їхні принципи, досягнення і досвід, які стосуються майбутнього цілих поколінь.

15:11 23.11.2021

Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

Державним навчальним закладом «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» в рамках короткотермінових курсів цільового призначення розроблено навчальні програми за напрямками «Бухгалтерія ФОП» і «РРО для ФОП ( реєстратори розрахункових операцій для фізичних осіб підприємців». Курси призначені для підвищення кваліфікації фахівців у галузі бухгалтерського обліку, для фізичних осіб підприємців, які ведуть облік самостійно та тих, що планують займатись підприємницькою діяльністю, зокрема, що передбачає застосування реєстраторів розрахункових операцій.

12:42 23.11.2021

Триває робота над змінами до Стратегії

Триває робота над змінами до Стратегії

     В Одеській області реалізується Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», активним учасником якого є Красносільська сільська рада. У рамках проекту за допомогою експертів DECIDE планується внести зміни до Стратегії розвитку Красносільської ОТГ у зв’язку з приєднанням до громади у 2020 році населених пунктів колишньої Павлинської сільської ради.       26 жовтня та 19 листопада  відбулися чергові навчання спеціалістів громади по процесу внесення змін до Стратегії розвитку Красносільської сільської територіальної громади. На онлайн та офлайн-навчаннях проводився розгляд факторів для PESTEL–аналізу, який дає можливість розмежовувати можливості та загрози, які діють на громаду по таким критеріям: політика, економіка, соціальна сфера, технологія, екологія та право. Розглядалася методологія підготовки такого важливого розділу стратегії як «Місія- Стратегічне бачення». Під час навчання в малих групах було сформовано декілька варіантів, які тепер будуть доопрацьовуватись. Робота триває…

10:15 23.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь