Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

17 листопада – День студента Дорогі юні друзі!

17 листопада – День студента Дорогі юні друзі!

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня студента. Студентство завжди було і залишається найпрогресивнішим та наймобільнішим прошарком населення. Кожен з нас, хто був студентом, пам’ятає ці нестримні молоді роки, цю неприборкану енергію й прагнення змінити світ на краще. Сьогодні суспільство відводить юній інтелектуальній еліті одне з найвідповідальніших місць у процесі розбудови української держави. Зичу Вам, шановні студенти, міцного здоров’я, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих справах та починаннях. Нехай Ваші молоді серця наповнюються святковим настроєм і радістю, а життєва дорога буде легкою і світлою.

06:00 17.11.2021

Невдовзі розпочнеться встановлення вежі «Київстар»

Невдовзі розпочнеться встановлення вежі «Київстар»

     Шановні жителі громади! Ми завершили опитування жителів щодо встановлення додаткових веж операторів стільникового зв’язку на території с. Красносілки. Результати опитуванні такі: «за» проголосували 602 людини,  «проти» 138 чоловік.      Тож для забезпечення якісного стільникового зв’язку провайдери розпочинають підготовчу роботу. «Київстар» готує та узгоджує дозвільну документацію і найближчим часом  приступить до облаштування вежі на території колишньої моторно-тракторної бригади. З «Vodafone» питання у процесі узгодження.

16:53 16.11.2021

15 листопада у Красносільському ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ліцеї розпочався кольоровий тиждень Толерантності

15 листопада у Красносільському ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ліцеї розпочався кольоровий тиждень Толерантності

15 листопада у Красносільському ЗЗСО І-ІІІ ступенів - ліцеї розпочався кольоровий тиждень Толерантності, мета якого -  формування толерантної поведінки учнів під час взаємовідносин з іншими, їх загальнолюдських моральних цінностей.      Відкрив тиждень Толерантності зелений колір під гаслом "Толерантність врятує світ". Усі учасники освітнього процесу по можливості дотримувались дрес-коду в одязі або будь-якого елементу у шкільному приладді зеленого кольору. Або навіть писали в зошитах зеленою ручкою       Чому саме зелений колір?  Тому що це колір надії, мудрості. Він дає відчуття спокою та розслаблення. Також вчителі та учні заповнили повітряну кулю толерантності та креативно поміркували над створенням емблеми до Дня толерантності.

09:49 16.11.2021

Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку!

Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку!

Щиро вітаю Вас  з професійним святом.      Сьогодні наше повсякденне життя не можна уявити без засобів комунікації:  всього того, що дозволяє нам відчувати себе частиною суспільних процесів - телебачення, радіо та зв'язку. Більш того, завдяки їм ми щодня відкриваємо все нові й нові можливості спілкування та обміну інформацією. Від вашої об’єктивності, відповідальності та сумлінного виконання професійних завдань великою мірою залежить поінформованість і свідомість нашого суспільства.      З нагоди свята бажаю Вам, шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку, творчого натхнення, вдячних адресатів та втілення нових цікавих ідей. Хай усі Ваші творчі й креативні задуми будуть реалізовані.  З повагою Красносільський сільський голова             Марина АРХІРІЙ

08:14 16.11.2021

7 нових випадків COVID-19 у громаді

7 нових випадків COVID-19 у громаді

10 802 нові випадки COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 15 листопада 2021 року. Зокрема, захворіли 764 дитини та 132 медпрацівники.

12:50 15.11.2021

Як ми повідомляли, у суботу, 13 листопада, у с. Красносілка сталася пожежа, внаслідок якої у жителів згоріла літня кухня.

Як ми повідомляли, у суботу, 13 листопада, у с. Красносілка сталася пожежа, внаслідок якої у жителів згоріла літня кухня.

     Сьогодні зранку фахівці сільської ради відвідали погорільців, аби разом з ними з’ясувати об’єм нанесених збитків та потребу у допомозі. На жаль, кухня після пожежі стала непридатною для життя, у ній згоріло багато особистих речей, у тому числі, і зимовий одяг.      При тушінні пожежі дещо постраждала шиферна покрівля гаража. Головне, що чоловік з дружиною залишилися живими, здоровими і мають де жити.  Рішенням виконавчого комітету ми виділимо матеріальну допомогу постраждалим, проте це не покриє усі витрати. При бажанні фінансову підтримку можна перераховувати на банківську карту 4149499391929435 Крилова Лідія Олександрівна.

12:49 15.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь