Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

1 грудня- світ відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

1 грудня- світ відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

В цей день особлива увага звертається на те, яку жахливу загрозу для життя людей становить ця глобальна проблема. І школа займає тут далеко не останнє місце, адже саме у закладі освіти формуються знання у підростаючого покоління. У Всесвітній день боротьби зі СНІДом у Красносільському ліцеї відбулась акція в підтримку людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом "Зупинимо СНІД разом".

09:37 02.12.2021

«Комплексної дитячо – юнацької спортивної школи» відділення художньої гімнастики взяли участь у змаганнях з гімнастики

«Комплексної дитячо – юнацької спортивної школи» відділення художньої гімнастики взяли участь у змаганнях з гімнастики

30 листопада 2021 року в м. Харкові вихованці комунального закладу позашкільної освіти «Комплексної дитячо – юнацької спортивної школи» відділення художньої гімнастики взяли участь у змаганнях з гімнастики   ІХ традиційного турніру « Зимова фантазія 2021». Здобутки Красносільської громади наступні :  третє місце посіли вихованці – Цимбаліст Юлія, Платонова Надія,  Жанталай Валерія, друге місце посіли – Свищ Катерина, Митрофан Єлизавета, Кардаш Валерія, Кіоса Дар’я, та перше місце вибороли – Калюжна Марія, Гордуз Вероніка і Пунейко Катерина. Вітаємо вихованців відділення художньої гімнастики КЗПО «КДЮСШ»! Вдалих виступів!  

09:34 02.12.2021

Снід: подумай про майбутнє - обери життя

Снід: подумай про майбутнє - обери життя

     1 грудня в Павлинському НВК "ЗЗСО І -ІІІ ст. - ліцей - ЗДО" до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДОМ було проведено годину спілкування з учнями 3-5 класів "СНІД - біда людства", під час якої продовжилося формування уявлення про небезпеку ВІЛ / СНІДу, толерантного ставлення до людей з ВІЛ, виховування бажання дотримуватися правил здорового способу життя. На кінець бесіди діти заповнили анкети, в яких закріпили свої

09:31 02.12.2021

Зима. Скільки чудових і чарівних свят нам вона приносить...

Зима. Скільки чудових і чарівних свят нам вона приносить...

     Зима. Скільки чудових і чарівних свят нам вона приносить. Вже зовсім скоро ми чекатимемо на Святого Миколая. І щоб це чекання було надзвичайно корисним, цікавим і пізнавальним учні 4 класу Іванівської гімназії разом із своїм вчителем Михайлуцею І.М. вирішили зробити адвент календар, який будуть відкривати щодня.

09:29 02.12.2021

ВІЛ та СНІД

ВІЛ та СНІД

    Сьогодні нам часто зустрічаються ці слова на плакатах, у газетах та журналах, їх чуємо по телевізору, радіо і просто від  дорослих. Але, на жаль, більшість із нас не усвідомлює, яку загрозу він несе людям. Найчастіше ми думаємо – « мене це не стосується»,« зі мною цього не трапиться», та ніхто не знає, де чекає нас біда.    СНІД – одна з найголовніших проблем людства.

09:28 02.12.2021

АКЦІЯ-ПЕРФОМАНС "КРИЧАТИ НЕ МОЖНА МОВЧАТИ"

АКЦІЯ-ПЕРФОМАНС "КРИЧАТИ НЕ МОЖНА МОВЧАТИ"

     30 листопада в Іванівській гімназії відбулася акція з нагоди Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства" та відзначення Міжнародного Дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок.  Ось в такий незвичний спосіб учнівське самоврядування  вирішило привернути увагу громадськості до проблеми домашнього насильства.      В ході акції у фойє гімназії було розміщено інсталяцію із  чоловічого, жіночого та дитячого взуття, що мало символічне значення,  адже за статистикою 2 млн українців стверджують, що стали жертвами жорстокого поводження у побуті.      Не мовчіть! Гаряча лінія для жертв домашнього насильства працює! Телефонуйте 15-47 і вам обов'язково допоможуть!

11:06 01.12.2021

Поліцейські офіцери громади – в дії

Поліцейські офіцери громади – в дії

     29 листопада під час патрулювання території Красносільської громади поліцейськими офіцерами громади зупинено автомобіль ВАЗ 2103 за порушення пункту 2.9(в) правил дорожнього руху, а саме відсутній державний знак реєстрації транспортного засобу. Під час спілкування та складання адміністративних матеріалів було виявлено у водія ознаки алкогольного сп'яніння, різкий запах алкоголю з порожнини рота. В подальшому викликано працівників швидкого реагування ВП №1ОРУП №2 ГУНП в Одеській області для перевірки особи на стан алкогольного сп'яніння та подальшого оформлення матеріалів. Водієві загрожує судовий розгляд, штраф у розмірі 17000 грн та позбавлення посвідчення водія.

10:05 01.12.2021

Депутати Красносільської сільської ради 30 листопада підтримали 

Депутати Красносільської сільської ради 30 листопада підтримали 

     Звернення депутатів фракції ВО Батьківщина Томашевського І.А., Клебанського О.В. та Богорош І.В.  щодо зростання у 2021 році ціни на природний газ, підвищення тарифів за розподіл (доставку) природного газу для газорозподільчих компаній. Дане звернення буде направлено Президенту України, Кабінету Міністрів України та Верховній Раді України.        Ситуація, яка склалась із забезпеченням природним газом для опалення бюджетних установ та закладів соціальної сфери Одеської області, які мають власні котельні, на сьогодні критична.  Постачальники природного газу, незважаючи на існуючі договори, підняли ціни на свої послуги, у тому числі ті, які надаються організаціям та установам, що фінансуються з державного та місцевих бюджетів. В результаті більшість постачальників газу не змогли забезпечити виконання угод, укладених за результатами тендерних процедур з бюджетними установами, і постала загроза можливої відмови від постачання газу, який не відповідає цінами початку 2021 року.      Ми занепокоєні ситуацією, яка склалась із газозабезпеченням бюджетних установ та закладів соціальної сфери Одеської області у поточному році. На виконання Закону України «Про ринок природного газу» з початку 2021 року бюджетними установами та закладами соціальної сфери області укладені договори на послуги з розподілу та постачання природного газу, визначення постачальників послуг проводились у відповідності до вимог Закону України «Про публічні закупівлі», за результатами укладені відповідні угоди терміном до 31 грудня 2021 року, і відповідно до умов зазначених договорів, вартість послуг з газопостачання становила в середньому 11,5 грн/куб.м.      Однак постачальники послуг не виконують контрактні умови, а бюджетні установи та заклади соціальної сфери, у свою чергу, не можуть сплачувати завищену в рази вартість послуг, яка пропонується постачальниками на рівні 40 грн/куб.м. Окрім того, в абсолютній більшості громад Одеської області, що використовують природний газ для опалення бюджетних установ та закладів соціальної сфери - обсяг додаткового фінансового ресурсу який отримує громада від додаткових 4% ПДФО та субвенції з державного бюджету громадам, які виходять за межі індексу платоспроможності (до 0,9%), яка покриває 80% дефіциту ТКЕ цих громад – не покривають різницю у тарифах. Тому ми, депутати Красносільської сільської ради, вимагаємо негайного відновлення механізму покладання спеціальних обов’язків (ПСО) на НАК «Нафтогаз» України, АТ «Укргазвидобування» та облгази для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку газу (відповідно до ст.11 Закону України «Про ринок  природного газу») та встановлення ціни на природній газ, що постачається підприємствам ТКЕ для виробництва теплової енергії населенню і  бюджетній сфері на рівні собівартості газу, видобутого АТ «Укргазвидобування», із забезпеченням рентабельності не вище  30%  та сплати податків.

10:01 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь