Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

ПОЧИНАЄМО ТВОРИТИ

ПОЧИНАЄМО ТВОРИТИ

     Готуючись до зимових свят, діти з усього світу виготовляють власноруч вітальні листівки. Саме такий урок був проведений вчителем 4А класу Красносільського ліцею - Щербиною Валентиною Олегівною. Атмосфера, яка панувала на уроці була святковою, дружньою та творчою. Багато корисної інформації отримали діти на уроці й встигли виготовити вітальні мальовничі листівки.

09:43 17.12.2021

Свято Наума 

Свято Наума 

14 грудня був  зовсім не звичайний день для Красносільського ліцею, а дуже святковий  - у закладі відзначали свято Наума. У цей день першокласники святкували свій перший ювілей "100 днів у школі". На уроці-святі діти продемонстрували, що саме  навчилися, які пісні вивчили і показали свої танцювальні здібності.  Саме сто днів назад до  ліцею, у 1- А клас,  завітало 14 цікавих і симпатичних хлопчиків  та 14 не менш цікавих та більш симпатичних дівчаток. На уроці-святі учні довели, що вони з гідністю можуть називатися почесним ім’ям «школяр». Першою вчителькою Бігуновою Анастасією Сергіївною було підготовлено цікавий та сучасний квест, де діти змогли показати свої здібності та вміння, що отримали за цей час в ліцеї.

11:11 16.12.2021

Підготовка до нового року триває!

Підготовка до нового року триває!

     Напередодні Дня Святого Миколая та Новорічних свят з метою створення відчуття свята та радісного очікування новорічного дива учні та вихованці Переможненської школи разом з батьками під керівництвом вчителів Слободянюк Дар'ї Олександрівни, Флорескул Юлії Василівни та Нечитайло Олени Олегівни взяли участь в акції "Новорічна іграшка".

11:10 16.12.2021

Смачні вареники

Смачні вареники

     Як сказав Тарас Чубай, український композитор та музикант:   “В юності найважливіше пізнати себе”, і саме цим займалися молоді дівчата та парубки, влаштовуючи вечорниці, досвітки, вулицю та колодки. 

15:23 15.12.2021

Тигрочелендж продовжується 

Тигрочелендж продовжується 

14 грудня тигрик запропонував учням 2 класу Іванівського НВК "ЗЗСО І-ІІ ст-гімназія-ЗДО" нове завдання ТигроЧеленджу, а саме:

12:44 15.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь