Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 9 грудня, ведуться роботи з очищення від парості

Сьогодні, 9 грудня, ведуться роботи з очищення від парості

     Сьогодні, 9 грудня, ведуться роботи з очищення від парості узбіч дороги від села Павлинки до села Букачі. До робіт, які здійснюють працівники з благоустрою, долучилися робітники СП «Павлинка» - керівник підприємства Володимир Дакус додатково надав спецтехніку та подрібнювач гілок.

12:18 09.12.2021

Проведено обстеження житлово–побутових умов проживання та утримання таких дітей

Проведено обстеження житлово–побутових умов проживання та утримання таких дітей

Робота служби у справах дітей за 11 місяців поточного року.  У 2020 році рішенням  сесії Красносільської сільської ради була створена Служба у справах дітей. На території Красносільської сільської ради проживає 2943 дитини. 56 дітей мають статус дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування  (11 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування із населених пунктів колишньої  Павлинської сільської ради). З них 14 дітей-сиріт та 42 дитини діти,  позбавлені батьківського піклування.

10:32 09.12.2021

Одещина перейшла у жовту зону

Одещина перейшла у жовту зону

7 грудня відбулося    засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Красносільської сільської ради.

14:38 08.12.2021

7 грудня відбулася дуже важлива частина роботи учнівського самоврядування

7 грудня відбулася дуже важлива частина роботи учнівського самоврядування

7 грудня відбулася дуже важлива частина роботи учнівського самоврядування, а саме, самоврядування в особі Президента ліцею та міністрів презентували звіт про проведену роботу за 2021-2022 навчальний рік.

11:15 08.12.2021

408 людей з інвалідністю отримають матеріальну допомогу

408 людей з інвалідністю отримають матеріальну допомогу

6 грудня відбулося засідання виконавчого комітету.      Присутні розглянули питання, що стосуються соціального захисту жителів громади. На виконання місцевої цільової програми «Милосердя в дії»  породіллі було виділено із сільського бюджету 2 тис. грн, ювілярам – по 1,5 тис. грн,  допомога на похованні у розмірі 2,5 тис. грн.      До Міжнародного Дня інваліда 408 жителям громади, які надали відповідні документи, профінансовано 500 тис грн. Матеріальна допомога, згідно з рішенням виконкому, буде надана відповідно до груп інвалідності; I (10 осіб)  – 1,5 тис. грн, IА (15 осіб) та IБ (19 осіб) – по 2 тис. грн. Інваліди II групи (192 людини) отримають по 1250 грн, інваліди  III групи (172 особи) – по 1 тис. грн.

09:53 07.12.2021

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Прийміть щирі вітання з Днем місцевого самоврядування!      Це свято об’єднує усіх нас у спільній справі розвитку нашої територіальної громади та прагненні зробити життя жителів кращим.      Приємно, що сьогодні мешканці беруть активну участь в управлінні територією, аби в одній команді з владою досягнути єдиної мети.      У цей святковий день дякую депутатам, старостам, членам виконавчого комітету, активним жителям громади, які є ініціаторами багатьох проектів і допомагають у вирішенні проблемних питань.  Упевнена, що лише спільними зусиллями, однією командою ми зможемо досягнути високих результатів у покращенні якості життя громади і забезпечити достойне майбутнє для наших дітей та онуків. У цей святковий день бажаю вам, шановні земляки, міцного здоров’я, щастя, достатку, родинного затишку та нових здобутків на благо рідної громади!  З повагою  Красносільський сільський голова                                  Марина АРХІРІЙ

08:49 07.12.2021

Поліцейські офіцери громади провели навчання

Поліцейські офіцери громади провели навчання

     6 грудня  поліцейські офіцери Красносільської територіальної громади:  старший лейтенант поліції Євген Наумов та Денис Сокольников і капітан поліції Олена Пастернак за  участью педагогічного складу Одеського ЦППП «Академія поліції» на території поліцейської станції відділу поліції №1 Одеського от районного управління №2 ГУНП в Одеській області (с. Корсунці) провели практичне заняття із слухачами навчальної групи № 9 (кваліфікація: поліцейський СРПП).       Під час проведення заняття слухачі ознайомились із структурою та метою створення інституту поліцейських офіцерів громади, приділили увагу оснащенню та озброєнню, ознайомились із службовою та робочою документацією ПОГ. Крім того, відпрацювали навички роботи із планшетом та були присутні при складанні службових документів.

08:49 07.12.2021

Тривають підготовчі роботи

Тривають підготовчі роботи

     Найближчим днем у с. Красносільці розпочнеться капітальний ремонт дамби. Це один з найамбітніших проектів на Одещині, який передбачає інвестування у громаду у розмірі біля 38 млн. гривень. Проектом передбачено великий об’єм робіт, тож наразі підрядна організація  розрівнює територію та будує тимчасовий ангар для розміщення спеціальної техніки і збереження будівельних матеріалів.

08:48 07.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь