Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Розумна дитина – успішна країна!

Розумна дитина – успішна країна!

3 грудня в приміщенні Красносільського ЗЗСО І – ІІ ст. – ліцею  відбувся  І (територіальний) етап  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів  Малої академії наук. Захід проводиться з метою  виявлення  і підтримки інтелектуально та творчо-обдарованої молоді, залучення її до науково–дослідницької та експериментальної роботи, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві. Учасниками Малої академії наук України попередньо було надано заявки на участь у конкурсі, а 3 грудня сьогодні члени журі мали можливість прослухати юних науковців–початківців. Захід відбувся під гаслом «Розумна дитина – успішна країна!».

16:15 04.12.2021

УВАГА!

УВАГА!

     За інформацією КП Перспектива, 06.12.2021року з 10.00 до 18.00 години  буде відсутнє водопостачання в селі Красносілка у зв'язку з плановою реконструкцією на центральному розподільчому вузлі. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

14:10 04.12.2021

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» .

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» .

     У цьому році наймолодші громадяни Красносільської ОТГ долучилися до низки заходів які були спрямовані на розуміння толерантності, попередження насильства в сім’ї та  профілактики жорстокого поводження з дітьми.

13:56 04.12.2021

Зупинено водія у стані алкогольного сп’яніння 

Зупинено водія у стані алкогольного сп’яніння 

     1 грудня під час патрулювання території Красносільської ТГ поліцейськими офицери громади зупинено автомобіль ВАЗ 2106 за порушення пункту 2.9(в) правил дорожнього руху, а саме: відсутній державний знак реєстрації транспортного засобу. Під час спілкування та складання адміністративних матеріалів виявлено у водія ознаки алкогольного сп'яніння. У подальшому водієві запропоновано пройти медичне обстеження для встановлення ступеня алкогольного сп'яніння, останній  відмовився, після чого складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1ст. 130 КУпАП.       Водієві загрожує судовий розгляд та штраф 17000 грн та позбавлення водійського посвідчення.

13:52 04.12.2021

Підписано Меморандум

Підписано Меморандум

     Сьогодні Красносільський сільський голова Марина Архірій  та директор  ТОВ «КАТТІНГ БІЛДІНГ» Андрій Шевченко підписала Меморандум про співпрацю та партнерство між Красносільською сільською радою та ТОВ «КАТТІНГ БІЛДІНГ», текст якого був погоджений на сесії сільської ради 30 листопада.      Підприємство будуватиме багатоповерхівку у с. Ілічанці і націлене на співпрацю з територіальною громадою. На прохання жителів житлового комплексу «Янтарний» підприємство уже  здійснило освітлення пішохідної зони між багатоповерхівками та проїзною частиною. У подальшому ТОВ «КАТТІНГ БІЛДІНГ» планує і надалі надавати допомогу у благоустрою територій громади та безкоштовно надати приміщення під амбулаторію та кабінет старости.

14:18 03.12.2021

В приміщенні Управління освіти відбувся територіальний етап природоохоронної акції «Ялинка»

В приміщенні Управління освіти відбувся територіальний етап природоохоронної акції «Ялинка»

2 грудня в приміщенні Управління освіти відбувся територіальний етап природоохоронної акції «Ялинка» у рамках Всеукраїнських конкурсів «Новорічна композиція» і «Український сувенір». У заході взяло участь 5 закладів загальної середньої освіти Красносільської сільської ради. Атмосфера дійства була сповнена передчуттям казковості, тепла, затишку, гармонії в очікуванні див у переддень Новорічних та Різдвяних свят. Учні та вчителі презентували свої вироби. Оцінювання здійснювало компетентне журі у складі працівників сільської ради та освітян. Приємно відмітити, що у 2021 році розмаїття робіт учнів вражало! Кращі роботи учнів будуть представлені на  обласному конкурсі «Ялинка».

08:32 03.12.2021

Виїзний прийом фахівця пенсійного фонуд

Виїзний прийом фахівця пенсійного фонуд

     Учора, 2 грудня, у Красносільській сільській раді відбувся виїзний прийом фахівців пенсійного фонду.  Жителі зверталися за допомогою у наданні довiдки про дохід,  отримали  консультації з питань робочого  стажу, з оформлення пенсії тощо.      Разом зі  старостою Ілічанки фахівець пенсійного фонду здійснив виїзд до двох жителів села, які погано пересуваються самостійно (95 і 85років), аби надати фахову допомогу.

08:30 03.12.2021

Добра новина! У тестовому режимі запрацювала вежа стільникового оператора «Київстар», встановлена днями у с. Красносілка. 

Добра новина! У тестовому режимі запрацювала вежа стільникового оператора «Київстар», встановлена днями у с. Красносілка. 

     Добра новина! У тестовому режимі запрацювала вежа стільникового оператора «Київстар», встановлена днями у с. Красносілка.       Оператор проводить інсталіцію обладнання, у тому числі, налагоджувальні роботи з Інтернету. За інформацією жителів Красносілки, якість зв’язку значно покращилася. Проте нам важлива думка кожного, прохання повідомляти про  сигнал та якість зв’язку оператора «Київстар» на вашій вулиці на офіційній сторінці сільського голови у фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=418938166452647&id=100050094019639

16:16 02.12.2021

КОМАНДА РОЗВИТКУ АКТИВНО РУХАЄТЬСЯ УПЕРЕД!

КОМАНДА РОЗВИТКУ АКТИВНО РУХАЄТЬСЯ УПЕРЕД!

Учора с. Івановому завершилися роботи по встановленню дитячого ігрового майданчика та майданчика для воркауту, а сьогодні дітлашня вже облюбувала це місцем для ігор. Два ігрових комплекси та гойдалка розраховані на різні вікові категорії дітей. А воркаут – місце для вдосконалення своїх умінь зі спорту як для дорослих, так і для підростаючого покоління. Благоустрій території навколо майданчика буде продовжено навесні.  Нагадаємо, що інвестицій на будівництво дитячого майданчику у с. Іванове у розмірі біля 650 тис. грн стали можливими завдяки депутату Березівської районної ради Володимиру Олексійовичу Сорохманюку.

15:28 02.12.2021

Територія Красносільської громади є однією з найбільших на Одещині. 

Територія Красносільської громади є однією з найбільших на Одещині. 

Комунальні служби по можливості утримують  благоустрій прилеглих до доріг узбіч в належному стані. Днями робітники з благоустрою з Красносілки, Іваново, Кубанки, Павлинки за участю робітника школи з Павлинки  та допомозі ТОВ "Райз-Агро" (кер. С. Хоронжук), СПГ "Росток" (В.  Стаднійчук) розчистили від парості обочину уздовж дороги на Шаманівку для комфортного проїзду шкільного автобуса та громадського транспорту. Відповідні роботи будуть продовжені у напрямку із с. Павлинки до с. Букачі.

15:27 02.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь