Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Триває робота над змінами до Стратегії

Триває робота над змінами до Стратегії

     В Одеській області реалізується Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти», активним учасником якого є Красносільська сільська рада. У рамках проекту за допомогою експертів DECIDE планується внести зміни до Стратегії розвитку Красносільської ОТГ у зв’язку з приєднанням до громади у 2020 році населених пунктів колишньої Павлинської сільської ради.       26 жовтня та 19 листопада  відбулися чергові навчання спеціалістів громади по процесу внесення змін до Стратегії розвитку Красносільської сільської територіальної громади. На онлайн та офлайн-навчаннях проводився розгляд факторів для PESTEL–аналізу, який дає можливість розмежовувати можливості та загрози, які діють на громаду по таким критеріям: політика, економіка, соціальна сфера, технологія, екологія та право. Розглядалася методологія підготовки такого важливого розділу стратегії як «Місія- Стратегічне бачення». Під час навчання в малих групах було сформовано декілька варіантів, які тепер будуть доопрацьовуватись. Робота триває…

10:15 23.11.2021

КОМАНДА РОЗВИТКУ ВПЕВНЕНО РУХАЄТЬСЯ ВПЕРЕД!!!

КОМАНДА РОЗВИТКУ ВПЕВНЕНО РУХАЄТЬСЯ ВПЕРЕД!!!

Приємно, коли тісна співпраця з депутатами та політичними партіями дає позитивні результати! Сьогодні, 22 листопада,  відбувся конструктивний діалог Красносільського сільського голови Марини Миколаївни Архірій з депутатом Одеської обласної ради від політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Князем  Аршалуйсовичем Хачатряном. Обговорили напрацювання та плани на перспективу.  За сприяння Князя Хачатряна на    капітальний ремонт дамби у с. Красносілці, який розпочнеться найближчими днями,  було виділено біля 38 млн грн! Бажаємо  і в подальшому реалізації нових амбітних, спільних з громадою,  планів!

19:18 22.11.2021

У Красносільському ЦНАПі надають послуги у сфері будівництва

У Красносільському ЦНАПі надають послуги у сфері будівництва

     Як завжди,  відділ «Центр надання адміністративних послуг» Красносільської сільської ради йде в ногу з інноваціями нашого законодавства – днями  ЦНАП було підключено до  Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.      Це дає можливість усім громадянам України (без прив’язки до місця реєстрації)  подати документи на отримання послуг у сфері будівництва. Зокрема, це:  повідомлення про початок підготовчих робіт, повідомлення про початок будівельних робіт на підставі будпаспорта, повідомлення про початок будівельних робіт СС1, декларація про готовність об’єкта до експлуатації на підставі будпаспорта, дозвіл на виконання будівельних робіт, внесення змін у дозвіл на виконання будівельних робіт, анулювання дозволу на виконання будівельних робіт, сертифікат про прийняття об’єкта в експлуатацію тощо. Перша послуга у сфері будівництва на підставі нової електронної системи уже надана фахівцями Красносільського ЦНАПу. Телефон для довідок: 0487529793, 0487529774.

16:33 22.11.2021

Нещодавно, у Красносільському закладі дошкільної освіти "Калинка" був проведений тренінг для педагогів

Нещодавно, у Красносільському закладі дошкільної освіти "Калинка" був проведений тренінг для педагогів

Нещодавно, у Красносільському закладі дошкільної освіти "Калинка" був проведений тренінг для педагогів: Тімбілдінг на тему «Я + Ти = Ми» під керівництвом методиста Івахненко Ганни Сергіївни.

15:42 22.11.2021

21 листопада – День працівників сільського господарства

21 листопада – День працівників сільського господарства

     Шановні працівники сільського господарства! Щиро вітаю вас з професійним святом! Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни, адже ми маємо багатий чорнозем, родючі землі та працьовитих людей. Завдяки вашій сумлінній праці жителі сіл та міст споживають високоякісну корисну продукцію, вирощену і виготовлену вашими дбайливим руками. Велика вдячність вам, шановні трудівники, за професіоналізм, уміле господарювання та бережливе ставлення до природних ресурсів. З нагоди свята зичу вам доброго здоров’я, щастя, злагоди, достатку та успіхів у роботі на благо нашої країни!

06:00 21.11.2021

Другий тиждень поспіль працівники з благоустрою прибирають територію уздовж доріг

Другий тиждень поспіль працівники з благоустрою прибирають територію уздовж доріг

Другий тиждень поспіль працівники з благоустрою прибирають територію уздовж доріг на території Красносільської громади. Стихійні сміттєзвалища, пластик, будівельні та побутові відходи – усе це недобропорядні водії і мешканці прилеглих сіл викидають біля траси.  Прохання до жителів громади берегти працю комунальників  і викидати сміття у спеціально відведені для цього місця.

08:14 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь