A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

У понеділок, 8 листопада, прийом громадян у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Красносільської сільської ради проводитись не буде.

У понеділок, 8 листопада, прийом громадян у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Красносільської сільської ради проводитись не буде.

     У понеділок, 8 листопада, прийом громадян у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Красносільської сільської ради проводитись не буде. Цього дня працівники ЦНАПу  проходитимуть навчання- стажування у сфері земельних відносин.      Просимо вибачення за тимчасові незручності, проте, щоб надавати якісні послуги, працівники повинні навчатись

14:53 03.11.2021

Шановні батьки!

Шановні батьки!

     Фахівці Служби у справах дітей Красносільської сільської ради пропонують послугу Раннього втручання.  Це послуга тривалого супроводу сім‘ї, яка виховує дитину від 0 до 3,5 років. Якщо у Вас є тривожність стосовно розвитку вашої дитинки: не розмовляє, відмовляється їсти, не хоче гратися з батьками та однолітками, самостійно не ходить на горщик, не чує Вас - саме час звернутися до послуги Раннього втручання, де сертифіковані спеціалісти безкоштовно займатимуться з батьками та дитиною. Наше завдання- передати Вам знання, щоб Ви могли допомогти в розвитку Вашої дитини вдома.      За довідками звертайтесь у Службу у справах дітей за телефоном 752 97 81.

14:59 02.11.2021

Починає вести прийом педіатр

Починає вести прийом педіатр

     Із 3 листопада у Красносільському центрі первинної медико-санітарної допомоги буде працювати лікар-педіатр: Сніжана Анатоліївна Єрьоменко, - досвідчений лікар, кандидат медичних наук. Прийом дітей віком від 0 до 18 років буде здійснюватися щодня.      Для заключення декларації з педіатром батькам необхідно мати власний паспорт, ідентифікаційний код та свідоцтво про народження (паспорт) дитини. Нагадаємо, що у ЦПМСД також ведуть прийом вузькопрофільні лікарі: хірург, окуліст, невропатолог, дерматолог, акушер-гінеколог та ЛОР. Телефон рецепшн ЦПМСД: 0688443197

11:17 02.11.2021

Осіння музично-спортивна розвага  в садочку

Осіння музично-спортивна розвага  в садочку

     Осінь - це пора, яка немовби в казці перетворює весь навколишній світ в яскраві барви листопаду,  і саме сьогодні вона завітала до вихованців Красносільського закладу дошкільної освіти "Калинка". Вихованці взяли активну участь в різних музично-спортивних розвагах, у тому числі: - руханка «Різнокольорові парасольки»; - гра-пантоміма «Скільки знаєм ми дощів?»; - розвивальні вправи з листочками і грибочками; - гра «Велика хмаринка». Розваги принесли дітям багато радісних хвилин і позитивних емоцій.

15:30 01.11.2021

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

     Одеська область продовжує лідирувати по захворюванню на коронавірус. За минулу добу на території Одещини за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено методом ПЛР 1281 особа (з них: діти –70, медпрацівники – 5). В Україні станом на 1 листопада зафіксовано 13 936 нових випадків COVID-19. Зокрема, захворіли 905 дітей та 111 медпрацівників.      У Красносільській громаді на сьогодні хворіє 59 осіб, на самоізоляції (люди, які контактували із хворими) - 95, з початку епідемії захворіло 169 чоловік. Ситуація у державі залишається складною.

12:44 01.11.2021

ЛАНДШАФТИ КРАСНОСІЛЬЩИНИ – УНІКАЛЬНІ ПРОЕКТИ

ЛАНДШАФТИ КРАСНОСІЛЬЩИНИ – УНІКАЛЬНІ ПРОЕКТИ

На території громади планують побудувати унікальний в Україні відкритий тир  Cьогодні на черговій сесії Красносільської сільської ради затвердили Меморандум про партнерство та співробітництво між сільською радою та громадською організацією «ІНВАЛІДІВ УЧАСНИКІВ АТО ТА ООС». Головою організації є Нагірний Андрій Мирославович, доброволець 5-го окремого батальйону  української добровольчої армії, снайпер, учасник боїв за Донецький аеропорт, кіборг, у 2017 році отримав тяжкі поранення. Громадська організація пропонує створити на базі природного ландшафту біля с. Іваново унікальне відкрите стрільбище довжиною до 1000 м. Учні, інваліди та ветерани АТО і ООС матимуть можливість під керівництвом досвідчених тренерів навчатися стрільбі, поводження зі зброєю, отримувати патріотичне виховання. Передбачається, що проект буде реалізований у 2022 році. Саме тут виховуватимуться майбутні чемпіони України і світу. На фото: Суворов Олександр - чемпіон Європи зі стрільби, учасник АТО, Кутатєладзе Віталій – меценат проекту.

19:18 29.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь