A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Врятовано дитину

Врятовано дитину

     27 жовтня на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення від жительки с. Корсунці, що її малолітній син хотів перелізти через металеву огорожу та насадився на піку огорожі.   Поліцейські офіцери громади, старші лейтенанти поліції Євген Наумов, Денис Сокольников і капітан поліції Олена Пастернак, прибувши на місце пригоди, оцінили обстановку,  застосовувати гідравлічні ножиці, які були у комплектації службового автомобіля, проте через пошкодження тіла дитини хлопця не зняли. Були викликані рятувальники та швидка медична допомога. Працівники МНС буквально вирізали частину огорожі із металевою пикою, яка була встромлена у тіло дитини, не допускаючи кровотечі. Після цього 12 річного хлопчика помістили у карету швидкої, яка доставила його до медичної установи. Як стало відомо, життєво важливі органи дитини не задіті.

10:52 28.10.2021

День визволення України від фашистських загарбників

День визволення України від фашистських загарбників

28 жовтня наш народ відзначає День визволення України від фашистських загарбників. Минуло 77 років з того часу, як українські солдати відстояли мир на рідній землі. Незважаючи на десятиліття, які віддаляють нас від тих подій, ми бережемо пам’ять про  людей, що мужньо і самовіддано боронили Батьківщину від окупантів та розбудовували нашу країну у післявоєнний період. З нагоди цієї знаменної дати у Красносільській громаді з дотриманням карантинних норм відбувся мітинг. Красносільський сільський голова Марина Архірій, заступники сільського голови, командир військової частини А3438, полковник  Валентин Погорєлов, військовослужбовці та громадськість хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих та поклали квіти до місць поховань.

10:11 28.10.2021

Робоча нарада з будівництва водогону 

Робоча нарада з будівництва водогону 

     Сьогодні, 27 жовтня, на базі Красносільської сільської ради у рамках підписаного Меморандуму про співпрацю відбулася робоча зустріч Красносільського сільського голови Марини Архірій, Візирського сільського голови Валерія Стоілакі стосовно будівництва  водогону Іваново-Першотравневе-Доброслав. У нараді взяли участь проектна організація, фахівці із земельних та архітектурних питань. У ході наради були вироблені механізми поетапного виконання робіт з виготовлення проектної документації, алгоритм співфінансування проекту та інше. Це дасть можливість у подальшому значно покращити якість постачання води у жителів відповідних громад.

11:23 27.10.2021

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

     3 грудня в Україні відзначатимуть Міжнародний день людей з інвалідністю. З 1 по 20 листопада відділ ЦНАП буде приймати документи на надання матеріальної допомоги до Дня людей з інвалідністю (віком старше 18 років).

10:41 27.10.2021

Поліцейські громади врятували чоловіка

Поліцейські громади врятували чоловіка

     Сьогодні о 11:22 год на робочий планшет поліцейських офіцерів громади надійшло повідомлення від громадянки Алли О. про те, що її чоловік 1940 року народження упав у яр біля залізничної станції «Східна» і не може вибратись. Прибувши на місце події, поліцейські спочатку не могли знайти чоловіка громадянки, однак в подальшому через зв'язок із ним по мобільному телефону було встановлено фактичне місце перебування чоловіка - в районі с. Корсунці біля залізничних шляхів. Де саме, він пояснити не міг.        Прибувши на приблизне місце, яке було вказане чоловіком в телефонному режимі, поліцейські розпочали пошуки вже на новому місці. Після тривалих пошуків місце знаходження чоловіка встановлено.  Літній чоловік  лежав на спині і не міг встати. Оглянувши чоловіка, поранень та пошкоджень поліцейські офіцери не виявили, йому надано допомогу та доставлено неушкодженим  дружині.  Постраждалий виявився мешканцем м. Одеси, який прогулювався вздовж залізничних шляхів.

16:55 26.10.2021

Cьогодні у Красносільській громаді проводилося чергове щеплення проти коронавірусу.

Cьогодні у Красносільській громаді проводилося чергове щеплення проти коронавірусу.

     За день у центрі первинної медико-санітарної допомоги провакциновано  189 чоловік. Серед них люди різного віку та статі. Учора в с. Іваново щеплення зробили 87 жителів. Загалом у Красносільській громаді щеплено біля 2470 осіб. З 25 жовтня у більшості шкіл розпочались канікули. Це вдалий час для батьків нагадати дітям основні правила, яких варто дотримуватись, щоб не захворіти на коронавірусну хворобу.  

16:11 26.10.2021

Хвороба забрала життя 37 жителів області.

Хвороба забрала життя 37 жителів області.

     Одеська область залишається в трійці регіонів з найбільшою кількістю нових пацієнтів, інфікованих коронавірусом.  За добу в Одеській області виявили 1 605 випадків COVID-19. Через ускладнення хвороби померли 37 людей. У Красносільській громаді за минулу добу виявлено 19 нових випадків COVID-19, на сьогодні хворіє 62 людини.

12:29 26.10.2021

Красносільський ЦНАП – перший у рейтингу

Красносільський ЦНАП – перший у рейтингу

     Красносільський  ЦНАП  працює з 2016 року і сьогодні надає 133 послуги! Центр тісно співпрацює з міністерством цифрової трансформації України, втілюючи сучасні інновації в цифру, у тому числі, в застосунку «Дія». На Платформі Центрів «Дія» проводиться моніторинг роботи працівників та ЦНАПів України в цілому. 26 жовтня з’явився рейтинг роботи Центрів, у якому наш ЦНАП зайняв достойне перше місце по усіх показниках. Із 2336 ЦНАПів Красносільський Центр посів перше місце, а його керівник: Сергій Лапчик перший у рейтингу серед 950 учасників.  Молодці! Так тримати!

12:25 26.10.2021

Жителі громади продовжують щеплюватися проти COVID-19.

Жителі громади продовжують щеплюватися проти COVID-19.

     Жителі громади продовжують щеплюватися проти COVID-19. Учора в с. Івановому було щеплено 87 чоловік вакциною Pfizer та CoronaVac. Сьогодні виїзна бригада вакцинує бажаючих у с. Красносілці.      Від початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 9 151 480 людей, з них отримали одну дозу – 9 151 478 людей, повністю імунізовані та отримали дві дози – 7 058 802 людини (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 16 210 280 щеплень. Докладніше про захворюваність та вакцинацію від COVID-19 можна почитати за посиланням: https://bit.ly/2Rr4iW5.

08:59 26.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь