A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Виїзні бригади медиків продовжують працювати в населених пунктах громади.

Виїзні бригади медиків продовжують працювати в населених пунктах громади.

     Виїзні бригади медиків продовжують працювати в населених пунктах громади. У четвер, 9 вересня, сімейні лікарі відвідають с. Нові Шомполи. Прийом вестиметься у приміщенні поштового відділення з 10 години. О 13 годині жителі с. Лізинки у приміщенні ФАПу зможуть поспілкуватися з лікарями та отримати консультації. При необхідності можна буде безкоштовно зробити електрокардіограму, здати аналізи та заключити декларації із сімейним лікарем.

09:12 07.09.2021

До уваги бджолярів!

До уваги бджолярів!

     Красносільська сільська рада повідомляє, що ТОВ «АГРО ПІВДЕНЬ – 1» з 12.09.2021 року, в залежності від погодних умов, планує продовжити обробку стерні після озимої пшениці під посів озимого ріпаку препаратами, які містять: - д/р хизалофоп

16:55 06.09.2021

З нагоди Дня фізичної культури та спорту 12 вересня відбудуться тринадцяті  відкриті легкоатлетичні змагання  «Кубок Красносілки»

З нагоди Дня фізичної культури та спорту 12 вересня відбудуться тринадцяті  відкриті легкоатлетичні змагання  «Кубок Красносілки»

     Участь у змаганнях можуть взяти усі бажаючі віком від 7 років і старші. Цього року планується участь близько 250 бігунів різного віку.  Реєстрація учасників змагань відбуватиметься 12 вересня з 7:30 до 8:45 на місці старту: на майданчику біля сільської ради. Старт - о 9 годині. У програмі змагань: діти 7 – 9 років пробігають 500м; діти 10-12 років -  1 км; чоловіки  вікової категорії 19-44 роки  пробігають дистанцію довжиною 11 км (2 кола біля Куяльницького лиману). Решта пробігають дистанцію довжиною 6 км (1 коло біля Куяльницького лиману).

16:46 06.09.2021

Прийом сільського голови

Прийом сільського голови

     6 вересня Красносільський сільський голова М. Архірій провела прийом громадян з особистих питань. Жителі громади зверталися для вирішення різнобічних проблем, проте більшість стосувалися житлово-комунальної сфери. Частина питань були вирішені позитивно на місці під час прийому. З інших, які потребують доопрацювання, дані доручення.      Питання, яке цікавить багатьох -   водопостачання  та освітлення у нових житлових масивах  с. Красносілки. КП «Перспектива» сьогодні закуповує труби великого діаметру та інші витратні матеріали, необхідні для продовження робіт. У першу чергу прокладання водопроводу буде проводитися на вулицях, де проживає найбільша кількість людей. Проте сьогодні для КП «Перспектива» завданням №1 є прийом від ТОВ «Інфоксводоканал» повноважень щодо надання послуг з водопостачання, переоформлення договорів, встановлення лічильників тощо. На черзі – ремонт насосної станції для усунення проблеми тиску води споживачам. Красносільська громада у даному питанні випереджає інші громади, адже ми почали займатися цією проблемою завчасно!      Мешканці  вул. Садової звернулися з проханням  внести зміни до автобусного маршруту №59, збільшивши кількість рейсів до Жилмасиву. І хоча це питання знаходиться у компетенції райдержадміністрації, Марина Миколаївна пообіцяла  підтримку з боку сільської ради  у його вирішені.

15:12 06.09.2021

День народження ЦНАП

День народження ЦНАП

      6 вересня – день народження мережі ЦНАП. 9 років Центри надання адміністративних послуг тісно співпрацюють з українцям. У Красносільській громаді ЦНАП був створений одним з перших і працює уже 5 років. З нагоди свята у ЦНАПі було створено святкову атмосферу. Бажаючим проводяться екскурсії, працівники розповідають про роботу Центру і важливість професії адміністратора. Додаткова відвідувачам дарують кульки та пригощають цукерками.

11:40 06.09.2021

Виїзний прийом медиків у с. Павлинці 

Виїзний прийом медиків у с. Павлинці 

     2 вересня бригада медиків Красносільського Центру надання первинної медико-санітарної допомоги здійснила виїзний прийом у с. Павлинці. Мета виїзду: ознайомитися з людьми, здійснити огляд хворих та заключити декларації лікарів з пацієнтами. Сімейні лікарі Баланюк Євгенія Іллівна, Зарудна Вікторія Дмитрівна та акушер Дойкова Марія Дмитрівна оглядали хворих, які могли безкоштовно здати аналізи сечі та крові і зробити кардіограму, надавали рекомендації, виписували призначення, а, при необхідності – направлення на консультацію до вузькопрофільних спеціалістів. Більше 30 оглянутих людей завдяки роботі IT-спеціаліста ЦНПМСД, який з технікою виїхав на прийом, задекларувалися у лікарів.      Хочемо нагадати, що лікарі здійснюють прийом лише тих хворих, які підписали декларацію із сімейним лікарем. Хто ще не обрав собі лікаря і не підписав декларацію, за довідками звертайтеся за тел: реєстратура - 0688443197, 0677503796 – лікар Баланюк Євгенія Іллівна, медична сестра – 0989522715. Або безпосередньо звертайтеся до Центру первинної медико-санітарної допомоги у с. Красносілці з копіями паспорту, коду та телефоном.

09:09 03.09.2021

Інформація для споживачів води Красносільської громади!

Інформація для споживачів води Красносільської громади!

     У зв’язку зі зміною постачальника води у громаді  здійснюється планомірна робота. До 12 вересня контролери КП «Перспектива» знімають контрольні показники з лічильників води для звірки з ТОВ «Інфокс водоканал» та роздають перелік документів, які необхідно зібрати для встановлення договірних відносин з підприємством. З 13 вересня  розпочнеться прийом копій документів для оформлення договорів з КП «Перспектива». З їх переліком можна ознайомитися за посиланням: https://krasnosilska-gromada.gov.ua/news/1630572906/. Копії документів прийматимуться: у ФАПах с. Ілічанки і Корсунці та у фойє Красносільської сільської ради. Після опрацювання фахівцями та внесення матеріалів до бази підписані договори будуть повертатися споживачам.

11:55 02.09.2021

Першачки отримали в подарунок канцтовари

Першачки отримали в подарунок канцтовари

     Першачки с. Кубанки, Новокубанки та Павлинки Красносільської громади, а також багатодітні ромські родини с. Корсунці отримали рюкзачки з наборами канцелярських товарів. Така благодійна акція стала можливою завдяки співпраці з англійським благодійним фондом «Двері надії».

11:30 02.09.2021

31 серпня пройшла cерпнева конференція педагогічних працівників 2021 Красносільської територіальної громади “Освіта України-30 без бар’єрів: вектори якості та успіху”.

31 серпня пройшла cерпнева конференція педагогічних працівників 2021 Красносільської територіальної громади “Освіта України-30 без бар’єрів: вектори якості та успіху”.

31 серпня пройшла cерпнева  конференція  педагогічних працівників 2021 Красносільської територіальної громади      “Освіта України-30 без бар’єрів: вектори якості та успіху”. Захід відбувся  за участю Красносільського сільського голови, старост сіл Красносільської громади,  керівників та педагогічних  працівників, ветеранів праці, батьків та учнів закладів освіти, гостей та запрошених. Конференцію відкрила сільський голова Архірій Марина Миколаївна, яка привітала освітян з новим навчальним роком. Вона зауважила, що держава поставила перед педагогами багато завдань, які потребують чіткого, швидкого і професійного підходу та побажала вчителям наснаги, натхнення і відповідальності. Перед присутніми також виступила голова Лиманського об’єднання організації профспілки працівників науки і освіти України  Бульба Валентина Олександрівна.

17:04 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь