A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжуються роботи з благоустрою

Комунальники продовжують працювати над благоустроєм населених пунктів громади. Наразі КП «Перспектива» та працівники з благоустрою вивозять траву та гілля від альфатерів і очищають від сміття ливнівки та стічні каналізації. Роботи продовжуватимуться і в інших населених пунктах.

13:00 22.09.2023

«За мир в усьому світі!»

«За мир в усьому світі!» – фраза, яка сьогодні для українців набула нового значення. 21 вересня відзначається Міжнародний день Миру. У закладах освіти громади були проведені загальношкільні інформативні лінійки,тому що на сьогодні для нашої держави - це свято є особливо значимим. Кожен свідомий українець мріє про як найшвидше припинення бойових дій в Україні, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресорів.

10:32 22.09.2023

22 вересня - День партизанської слави

Дорогі ветерани Другої світової війни, шановні учасники партизанського й підпільного руху сучасного українського фронту! Щороку 22 вересня, у День партизанської слави, ми вшановували учасників партизанського руху, тих, хто наближав Велику Перемогу, проводячи героїчну боротьбу у ворожому тилу. Сьогодні, коли рф пішла на нашу державу війною, історія України повторюється.

06:34 22.09.2023

Відбулось розширене засідання Конгресу місцевих та регіональних влад

Красносільський сільський голова Марина Архірій взяла участь в обласному розширеному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням заступника керівника Офісу Президента України Олексія Кулеби, яке відбулося 20 вересня на Одещині.  

16:31 21.09.2023

Підтримка доступності послуг ЦНАП в Україні

Тривають обговорення проблем політики у сфері адміністративних послуг У процесі децентралізаційної реформи організація надання адміністративних послуг була передана на місцевий рівень, де діє розвинута мережа ЦНАП. Водночас, є багато бар’єрів, які перешкоджають інтеграції та більш якісному обслуговуванню громадян у ЦНАП, які лежать у площині державної політики у сфері адміністративних послуг.

14:28 21.09.2023

«Виходь на світло»

Праця неповнолітніх під час воєнного стану. Що необхідно знати? Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на інформпорталі Держпраці: https://pratsia.in.ua

11:18 21.09.2023

Здавайте монети, а Національний банк разом із партнерами відправить їх на фронт на підтримку ЗСУ

Ми хочемо нагадати вам, що акція "Смілива гривня" вже триває! З 4 вересня і до 30 листопада 2023 року маємо чудову можливість підтримати наших військових, які відважно стоять на захисті України.

10:12 21.09.2023

Роковини з дня загибелі Дмитра Балана

21 вересня виповнюється рік, як Красносільська громада втратила свого Захисника, який загинув на півдні України – Дмитра Васильовича Балана. Вперше він пішов захищати рідну землю 2014 року, а в 2022-му знову став на захист України. У Дмитра залишилася родина, діти, сестра, брат та батьки. Жителі громади вшанували пам'ять земляка хвилиною мовчання та поклали квіти до його могили. Вічна пам’ять Захиснику! Слава Україні!

09:40 21.09.2023

21 вересня – Міжнародний День Миру

Шановна Красносільська громадо! День миру, який ми сьогодні відзначаємо, в Україні встановлений в 2002 році і відзначається щорічно 21 вересня в Міжнародний день миру як день загального припинення вогню і відмови від насильства.

05:29 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь