A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Маємо гарну новину!

Маємо гарну новину!

Днями встановили освітлення на з’їзді з траси в с. Корсунці.  Нещодавно через старосту Тетяну Власову до Красносільського сільського голови Марини Архірій звернулися мешканці села з проханням встановити зовнішнє освітлення на даній ділянці, так як з’їзд з траси з інтенсивним рухом у нічний час є небезпечним під час переходу дороги з однієї частини села в іншу. Зрозуміло, що дане питання для держави  у період воєнного стану не є пріоритетним, тож вирішили це питання розв’язувати власноруч. І сьогодні завдяки ФОП «Запісочний» маємо освітлене безпечне перехрестя. Дякуємо підприємцю. 

10:11 30.10.2023

Футбольні змагання

Футбольні змагання

До Дня визволення України від фашистських загарбників 28-го жовтня в с. Іваново Красносільської громади проведено турнір з мініфутболу.

10:09 30.10.2023

Урочисті заходи

Урочисті заходи

З нагоди  79-ї річниці визволення України від фашистських загарбників у Красносільській громаді відбулися урочисті заходи.

11:33 28.10.2023

Шановні жителі Красносільської громади! 

Шановні жителі Красносільської громади! 

28 жовтня ми традиційно вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули під час Другої світової війни  в боях за визволення України. Минуло багато років, але і донині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій війні, в якій солдатськими матерями, вдовами та сиротами було пролито море сліз.  І сьогодні, через 79 років, наші Захисники і Захисниці  зі зброєю в руках знову захищають цілісність і незалежність рідної землі. Щодня наші хлопці та дівчата роблять неймовірне, у жорстоких боях, під сталевим дощем ворожих снарядів творячи нову світову історію.  Їх патріотизму і мужності вклоняється вся Україна, весь цивілізований світ. Щиро дякую вам, шановні наші Захисники і Захисниці,  за ваші патріотизм, мужність і любов до Батьківщини. У цей день зичу усім жителям Красносільської громади благополуччя, родинного щастя, злагоди у кожній оселі та мирного блакитного неба над Україною! Разом переможемо! З повагою Красносільський сільський голова             Марина АРХІРІЙ

11:30 28.10.2023

Облаштування пам’ятників

Облаштування пам’ятників

28 жовтня Україна відзначає День визволення від фашистських загарбників – день вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.

10:45 27.10.2023

Готовність до зими

Готовність до зими

Красносільський сільський голова Марина Архірій 26 жовтня оглянула заклади бюджетної сфери нашої громади з метою перевірки готовності до роботи взимку та в  період  можливого відключення електроенергії.       Усі заклади освіти, медицини та культури, а також прихитки для ВПО та найпростіші укриття мають генератори та відповідний запас пального.        Наразі додатково закуповуються ще два великовольтних генератори.           Персонал пройшов необхідні інструктажі щодо дій при можливому  блекауті. Для усунення виявлених недоліків надано відповідний термін.

09:01 27.10.2023

Прибирання територій триває

Прибирання територій триває

    Жовтень - гаряча пора не лише  для садівників та городників, які   збирають врожай та активно готуються до наступного теплого сезону.

10:42 26.10.2023

Обладнання для прихистку

Обладнання для прихистку

Нещодавно  завдяки співпраці Красносільського сільського голови Марини Архірій з  ГО «Дана Центр» громада отримала генератор потужністю 10 кВт та 4 електрокип'ятильники  об’ємом по 10 л для підготовки та довготривалого зберігання теплих напоїв.

10:41 26.10.2023

Долучаймося до диктанту

Долучаймося до диктанту

Працівники та відвідувачі закладів культури долучаються до РАДІОДИКТАНТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ, який відбудеться 27 жовтня у День української писемності та мови.

18:22 25.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь