A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Долучаймося до диктанту

Працівники та відвідувачі закладів культури долучаються до РАДІОДИКТАНТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ, який відбудеться 27 жовтня у День української писемності та мови.

18:22 25.10.2023

Долучайтесь до опитування

Красносільська громада завжди пишалася своєю різноманітністю та культурною спадщиною. У нас живуть представники різних національних спільнот і ця міжкультурна різноманітність - наше багатство.  Мова відіграє важливу роль у збереженні та розвитку національної ідентичності. Тому  ми запрошуємо взяти участь в опитуванні щодо вивчення різних мов  для  збагачення нашого культурного спілкування.   Воно буде коротким і не займе багато часу, але ваша інформація допоможе нам покращити роботу громади в розвитку багатонаціонального культурного обміну. Посилання на опитування додається. Дякуємо вам за Вашу участь та підтримку нашої ініціативи! https://docs.google.com/forms/d/1E85liI_mqVc52e8zYX2U2sNwZiEz4W104CB0tip6Utk/edit

18:16 25.10.2023

Разом легше!

 У результаті співпраці влади та бізнесу у громаді оперативно вдається вирішити багато справ. Днями староста с. Павлинки Олена Козакова звернулася за допомогою у благоустрою до місцевого фермерського підприємства «Павлинка».

11:52 25.10.2023

До уваги мешканців  та  суб’єктів господарювання!

Красносільська сільська рада нагадує, що, відповідно до спільного наказу  голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації та командувача оперативна-стратегічного угрупування військ  "Одеса"   від 27.02.2023 року № 2 «Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Одеській області»:

16:00 24.10.2023

Піклувальна рада

20 жовтня відбулося навчання Піклувальної ради закладів освіти Красносільської сільської ради з експерткою швейцарсько-українського проєкту  «DECIDE - Децентралізація для розвитку демократичної освіти» Надією Балабуст.

17:16 23.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь