A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Комунальне підприємство «Ритуал-Сервіс» продовжує благоустрій кладовищ

Комунальне підприємство «Ритуал-Сервіс» продовжує благоустрій кладовищ

Комунальне підприємство «Ритуал-Сервіс» поступово проводить роботи з упорядкування і благоустрою кладовищ. Так, у с. Павлинці було здійснено великий об’єм робіт з вирубування парості, покосу трави, прибирання сухостою, спилювання сухих гілок, які падали на могили. Після завершення вивезення сміття у с. Красносілці разом з КП «Перспектива» роботи здійсняться у с. Павлинці.

12:25 23.11.2023

Про відділ державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК)

Про відділ державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК)

У Красносільській сільській раді працює відділ державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК), який займається наданням ( реєстрацією) документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт, здійсненням державного архітектурно-будівельного контролю та прийняттям в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів у випадках та відповідно до вимог, встановлених Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності».

11:15 23.11.2023

Допомога для школярів від UNICEF

Допомога для школярів від UNICEF

У рамках співпраці Міністерства освіти і науки України та представництва дитячого фонду ООН (#ЮНІСЕФ) в Україні, за сприяння Одеської обласної військової адміністрації та Одеської районної військової адміністрації отримали 41 ноутбук для школярів, які здобувають освіту за дистанційною формою навчання в умовах воєнного стану. Отримані девайси укомплектовані навушниками, мишою та сумкою для носіння ноута.

15:28 22.11.2023

Служба у справах дітей та поліцейський офіцер громади об' єднали зусилля

Служба у справах дітей та поліцейський офіцер громади об' єднали зусилля

21 листопада у Красносільській громаді відбувся рейд «Урок» за участю служби у справах дітей, фахівців із соціальної роботи відділу соцзахисту, інспектора ювенальної превенції Катерини Соловій, поліцейського офіцера громади Михайла Прошина та старост.

11:08 22.11.2023

Важлива інформація!

Важлива інформація!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321певна категорія осіб має право на безоплатне отримання допоміжних засобів реабілітації (технічних та інших засобів реабілітації).

09:25 22.11.2023

Твої командири чекають на тебе

Твої командири чекають на тебе

З нас — бойова підготовка, повне забезпечення та західна техніка. З тебе — залізна мотивація вчитися та бажання їб*шити русню.

19:58 21.11.2023

Вистояли на Майдані -переможемо у війні

Вистояли на Майдані -переможемо у війні

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. В бібліотеках та клубних закладах Красносільської територіальної громади було проведено низку заходів. Зокрема, бесіди "Події, що змінили Україну", "Моя Україна -єдина і вільна", патріотичні години "Незламний дух нескоренної нації", "Майдан. Революція. Гідність.", "Україна- це територія гідності та свободи", перегляд відеосюжету "Наш шлях до свободи", інформ-досьє "Свободу обирає людина" та діяли книжково-ілюстративні виставки "У революції гідності - доля народу", "Вистояли на Майдані -переможемо у війні " та "Революція гідності-ми пам'ятаємо".

18:20 21.11.2023

Нарада з керівником КП «Перспектива»

Нарада з керівником КП «Перспектива»

Красносільський сільський голова Марина Архірій провела нараду з директором КП «Перспектива» С. Літвішком. Підприємство продовжує працювати на для покращення якості надання послуг з водопостачання. Минулого  тижня було усунуто великий порив у с. Красносілці по вул. Садовій. Перед тим були завершені ремонтні роботи на греблі у с. Корсунцях.

10:09 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь