A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Важлива інформація

Одне із питань, яке існує сьогодні у громадах – це самовільне будівництво. Як діяти законно при будівництві житлових та господарських будівель? Перед початком будівництва чи реконструкції необхідно через ЦНАП чи застосунок «Дія» подати у відділ ДАБК повідомлення в Єдину державну електронну систему у сфері будівництва (ЄДЕССБ) і лише після цього розпочинати роботи. Після завершення будівництва необхідно через ЦНАП чи застосунок «Дія» заповнити декларацію про готовність об’єкта до експлуатації з переліком необхідних документів та подати її на реєстрацію у відділ ДАБК. У разі подання чи оформлення декларації з порушенням установлених законодавством України вимог ДАБК повертає її замовнику (його уповноваженій особі) на доопрацювання. За будівництво без дозвільних документів на виконання робіт передбачено адміністративну відповідальність за винятком, якщо ви самочинно побудували житловий будинок у період з 5 серпня 1992 року по 9 квітня 2015 року, ви також можете подати декларацію про введення будівлі в експлуатацію за амністією. Просимо жителів громади дотримуватися законодавства України.

11:48 16.11.2023

З днем радіо, телебачення та зв'язку!

Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку! Щиро вітаю Вас з професійним святом. Сьогодні наше повсякденне життя неможливе без засобів комунікації, які дозволяють нам відчувати себе частиною суспільних процесів: телебачення, радіо та зв'язку. Більш того, завдяки їм ми щодня відкриваємо все нові й нові можливості спілкування та обміну інформацією. Особливо актуальним це є сьогодні, коли ми підсвідомо щохвилини очікуємо добрих новин з фронту та перемоги. З нагоди свята бажаю Вам, шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку, міцного здоров’я, творчого натхнення, терпіння, лише позитивних матеріалів та мирного неба над Україною. З повагою Красносільський сільський голова Марина АРХІРІЙ

11:44 16.11.2023

Капітальний ремонт дамби у с. Красносілці відновлено

Капітальний ремонт дамби у с. Красносілці, який здійснюється за державні кошти, призупинився у зв’язку з воєнним станом. Проте це питання знаходиться на контролі влад різних рівнів. Красносільський сільський голова Марина Архірій 15 листопада провела виїзну нараду з підрядною організацією, яка буде виконувати роботи за державні кошти у рамках відповідного проекту. Обговорили проект та першочерговість виконання ремонтних робіт. За кілька днів сільська рада отримає графік виконання робіт, які планується розпочати з наступного тижня. Сподіваємося, що погодні умови сприятимуть цій довгоочікуваній реконструкції мосту.

11:40 16.11.2023

Завершився шкільний етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Шкільний етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка в закладах загальної середньої освіти Красносільської ТГ Добіг кінця І (шкільний) етап XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбувався у закладах загальної середньої освіти Красносільської ТГ.

14:18 14.11.2023

Марина Архірій провела щопонеділкову апаратну нараду за участю своїх заступників

Красносільський сільський голова Марина Архірій провела щопонеділкову апаратну нараду за участю своїх заступників, старост та керівників виконавчих органів ради. Познайомилися з правоохоронцями, які відповідають за безпеку нашої громади. Обговорили питання готовності до зимової негоди та початку опалювального сезону. Усі бюджетні заклади та котельні готові до запуску тепла. У закладах, які мають централізоване опалення, відповідно до норм, опалювальний сезон розпочнемо при середньодобовій температурі протягом трьох діб менше +3 градусів. На випадок відсутності електропостачання першому заступнику голови доручено тримати на щоденному контролі резервний запас паливно-мастильних матеріалів для безперебійної роботи генераторів. Також обговорили інші питання життєзабезпечення громади та діяльності підприємств, установ і організацій в умовах воєнного часу.

14:06 14.11.2023

Гімнастки Красносільської КДЮСШ забрали майже всі медалі Victory cup 2023

9-10 листопада пройшов турнір з художньої гімнастики Victory cup 2023 м.Одеса, на якому гімнастки Красносільської КДЮСШ, під керівництвом Ксенії Мазур вибороли золоті, срібні та бронзові нагороди: Пунейко Катерина ,Санюк Віра та Гордуз Вероніка стали найкращими у своїй категорії,за що отримали кубки та медалі.

15:31 13.11.2023

Вітаємо Дмитра Коваленко з перемогою у змаганнях з боксу

Юний спортсмен із с. Корсунці Дмитро Коваленко здобув 1 місце у змаганнях із боксу!  Це була матчева зустріч серед юніорів та школярів між містами Умань, Вінниця та Одеською областю. У змаганнях взяло участь понад 100 учасників. Дмитро Коваленко, учень 9 класу Корсунської гімназії, у своїй віковій категорії став переможцем! Пишаємось тобою, Дмитре! Так тримати!

15:29 13.11.2023

Проведення ІІ (територіального) етапу  ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

11 листопада 2023 року на базі Красносільського ліцею відбувся ІІ (територіальний) етап ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь 28 учнів закладів загальної середньої освіти Красносільської ТГ.  Конкурс проходив з враховуванням безпекової ситуації з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

14:51 13.11.2023

Продовжуються роботи з оновленя централізованої водопровідної мережі

КП «Перспектива» продовжує поступово поновлювати централізовану водопровідну мережу у населених пунктах громади. Минулого тижня усунуто пориви у с. Красносілці по вул. Прилиманній, у с. Ілічанці по вул. Шкільній та біля греблі між вулицями Польовою та Вишневою у с. Корсунці.

14:42 13.11.2023

Марина Архірій 10 листопада провела прийом громадян з особистих питань

Красносільський сільський голова Марина Архірій 10 листопада провела прийом громадян з особистих питань. Жителі зверталися з різноманітними проблемами, які їх турбують. Це: введення будинку в експлуатацію, зміна цільового призначення земельної ділянки, оформлення права власності на нерухоме майно тощо.

16:43 10.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь