A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Долучайтесь до команди "павучків"

Долучайтесь до команди "павучків"

Сьогодні волонтери у с. Красносілці розпочали плести захисні сітки для українських воїнів. Ініціатором стала місцева мешканка Катерина Шмигельська, до якої приєдналися небайдужі жителі громади та Одеси. Пристосували приміщення в укритті біля управління культури, де у комфортних умовах та гарному настрої сьогодні сплели першу сітку. Приємно, що в обідню перерву до роботи долучилися працівники сільської ради та управління культури молоді спорту та туризму. #РазомЛегше! P.S. Завтра плетіння сіток продовжиться. Запрошуємо усіх бажаючих доєднатися з 9 до 17 години (укриття біля управління культури)

15:10 10.01.2024

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

Безпека під час експлуатації пересувних та стаціонарних електрогенераторів Масовані ракетні обстріли російських окупантів підкреслюють важливість належної підготовки до непередбачуваних обставин, зокрема, якщо йдеться про збереження життя та здоров’я працівників та підтримки життєво важливих інфраструктурних систем.

14:52 10.01.2024

Важлива інформація!

Важлива інформація!

Відділ з питань праці Управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці України проводить сеанс «Прямої телефонної лінії»: 11 січня 2024 року з 14.00 до 17.00 на теми: «Відпустки без збереження заробітної плати, тривалість умови оформлення»;

14:44 10.01.2024

Продовжуємо злагоджену та продуктивну співпрацю з Одеською військовою адміністрацією!

Продовжуємо злагоджену та продуктивну співпрацю з Одеською військовою адміністрацією!

9 січня Красносільський сільський голова Марина Архірій зустрілася з головою Одеської районної військової адміністрації Олександром Гринчаком. У конструктивному діалозі обговорили нагальні проблеми громад, які виникають в умовах воєнного стану. Зупинилися на виконанні делегованих і власних повноважень органами місцевого самоврядування. У грудні районна адміністрація здійснювала перевірку їх реалізації і надала нам відповідні методичну допомогу і рекомендації. Також проаналізували питання прозорості і підзвітності у роботі громад. Обговорили питання подальшої допомоги Збройним Силам України. Голова районної військової адміністрації чує нас і допомагає вирішувати важливі питання. А cпільна командна робота призводить до дієвих результатів.

10:54 10.01.2024

Планове відключення електропостачання

Планове відключення електропостачання

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах громади.   У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії у с. Красносілці 13 січня з 8 до 19 години (вул. Перемоги, вул. Прилиманна, вул. Садова).

11:38 09.01.2024

Зима прийшла в Україну.

Зима прийшла в Україну.

У Красносільській громаді на ранок освітлення наявне в усіх населених пунктах крім сіл Павлинського старостинського округу. Комунальники ліквідовують наслідки негоди. Уночі були прочищені основні дороги по руху громадського транспорту, у тому числі, до с. Кубанки. З 4-ї години ранку роботи продовжилися: Красносілка, Ілічанка та Корсунці – розчищені та посипані протиожеледним матеріалом основні вулиці. Надалі спецтранспорт рухатиметься у напрямку с. Іваново і далі.

09:19 09.01.2024

Із застосунком «Дія» кожен може безоплатно здобути важливі знання заради власного розвитку.

Із застосунком «Дія» кожен може безоплатно здобути важливі знання заради власного розвитку.

«Дія.Освіта» – це наступний етап проєкту «Дія. Цифрова освіта», що стартував у 2020 році і був зосереджений на цифровій грамотності та цифрових навичках. Тепер головною метою «Дія.Освіта» є новий суттєвий крок вперед не тільки у цифрових знаннях, а й загалом у навичках та вміннях, що є актуальними у сучасному світі. Проходження будь-якого освітнього серіалу на платформі «Дія.Освіта» передбачає отримання відповідного сертифікату.

14:44 08.01.2024

Красносільський сільський голова Марина Архірій 8 січня провела нараду

Красносільський сільський голова Марина Архірій 8 січня провела нараду

Красносільський сільський голова Марина Архірій 8 січня провела нараду щодо готовності комунального господарства громади до погіршення погодних умов та боротьби з ожеледицею. Фахівці відділу житлово-комунального доповіли, що спецтехніка підготовлена до прибирання снігу та боротьби з ожеледдю.  Посипковий матеріал в наявності.  Проведена робота з фермерами щодо допомоги, у разі потреби, ліквідації наслідків негоди. Нагадуємо, що протягом 8-12 січня передбачається зниження температури, сніг з дощем, сильні пориви вітру та ожеледь. Ситуація на дорогах буде ускладненою через ожеледицю і налипання мокрого снігу. Тож прохання до жителів запастись усім необхідним, у тому числі паливом для генераторів, зарядити гаджети та павербанки, до водіїв – без нагальної потреби не виїжджати на дороги. Бережіть себе та близьких.

11:03 08.01.2024

Учні Красносільської громади отримують нові знання навіть на канікулах

Учні Красносільської громади отримують нові знання навіть на канікулах

Учні Красносільської громади з 31 грудня по 14 січня знаходяться на зимових канікулах. Напередодні з кожним із них були проведені цікаві профілактичні бесіди щодо правил безпеки на зимових канікулах.

15:13 04.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь