A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відзнака від управління взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності Національно поліції України

Відзнака від управління взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності Національно поліції України

Красносільський сільський голова Марна Архірій отримала відзнаку управління взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності Національно поліції України за плідну співпрацю, міцне партнерство та запроваджені ініціативи з покращення безпекової обстановки у громаді. Дякуємо Національній поліції за зворотній звʼязок, фахові, професійні і завжди змістовні консультаціі та розбудову безпекової концепції нашої держави.

16:58 07.02.2024

Школа підготовки старост

Школа підготовки старост

У Красносільській громаді реалізується освітній проєкт «Школа підготовки старост», організований Вищою школою публічного управління спільно з Національним агентством України з питань державної служби та за підтримки Програми Європейського союзу «U-LEAD з Європою». Захід проходить в режимі онлайн. Старости громади спільно зі старостами усієї України обмінюються досвідом, детально вивчають законодавчу базу та її практичне застосування в умовах воєнного стану.

16:50 07.02.2024

Рання діагностика рятує життя

Рання діагностика рятує життя

До Міжнародного дня боротьби з онкологічними захворюваннями в Кубанському закладі культури для дорослих було проведено бесіду ,,Рання діагностика рятує життя". На захід було запрошено медичного працівника, який розповів про симптоми та ознаки хвороби, які потребують обстеження.

16:49 07.02.2024

Продовжуємо підтримувати внутрішньо переміщених особ

Продовжуємо підтримувати внутрішньо переміщених особ

Для багатьох українців з тимчасово окупованих територій другими домівками стали населені пункти по усій Україні. Не виключенням є Красносільська громада. З початку війни на території громади було зареєстровано 1138 внутрішньо переміщених осіб. Станом на 1 лютого у нас проживає 632 ВПО. З них : 260 чоловік працездатного віку, 110 дітей, 19 осіб з інвалідністю, 122 пенсіонери, 8 маломобільних громадян.

09:41 05.02.2024

Марина Архірій провела робочу нараду з новим керівником управління освіти

Марина Архірій провела робочу нараду з новим керівником управління освіти

Красносільський сільський голова провела робочу нараду з новим начальником управління освіти Красносільської сільської ради Долгий Марією Марянівною, яка доповіла про епідеміологічну ситуацію у закладах освіти.

08:03 02.02.2024

Продовжується підтримка ВПО

Продовжується підтримка ВПО

У Красносільській громаді триває видача гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам у вигляді побутової хімії. До наборів входять мило, миючі засоби, шампунь, гігієнічні засоби. Набори вагою більше 10 кг видаються у відділі соціального захисту сільської ради або у старост.

10:11 01.02.2024

Збереження історії Захисників України

Збереження історії Захисників України

У рамках підписання меморандуму між Красносільською ОТГ та ТОВ «АДРЕС ФОРЕВЕР» започатковано соціальний проект увічнення пам’яті рідних і близьких в єдиній меморіальній системі України.

17:47 30.01.2024

Прийом пенсійного фонду

Прийом пенсійного фонду

1 лютого у приміщенні Красносільської сільської ради відбудеться виїзний прийом фахівця пенсійного фонду. Прийом здійснюватиметься у ЦНАПі з 9 до 13 години.

17:42 30.01.2024

Герої Крут - наша сила наша історія

Герої Крут - наша сила наша історія

29 січня - пам'ятний день в історії України. Це одна із найтрагічніших сторінок в історії України. Юнаки повстали проти більшовицьких загарбників під станцією Крути. Близько 600 українських бійців, переважно молодь та студенти - добровольці, дали відсіч більшовицькому війську, що за різними оцінками налічувало від 4 до 6 тисяч осіб. У закладах культури громади на знак вшанування героїв Крут було організовано та проведено перегляд відеосюжету «Герої Крут - наша сила наша історія», годину скорботи «У вінок пам'яті Крут», куточок пам'яті «День пам'яті Героїв Крут» та діяли виставки пам’яті «Бій за майбутнє», «Герої Крут - для нащадків взірець», «Лицарський подвиг юних українців».

15:55 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь