A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Товариський турнір  з волейболу "Битва поколінь"

Товариський турнір з волейболу "Битва поколінь"

24 лютого у приміщенні Красносільського ліцею відбувся товариський турнір Красносільської ТГ з волейболу "Битва поколінь". У турнірі взяли участь три команди: збірна команда юнаків до 20 років (капітан Ілля Архірій), команда гравців віком від 20 до 30 років (капітан Віталій Осадчук) та команда 30+ (капітан Олександр Черненко).

08:02 26.02.2024

Вшанували пам'ять загиблих захисників односельців

Вшанували пам'ять загиблих захисників односельців

Сьогодні, у другу річницю широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України у Красносільській громаді поклали квіти до могил загиблих Захисників та вшанували пам'ять про них хвилиною мовчання. Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну 24 лютого 2022 року остаточно відкрило істині наміри агресивного режиму. Під надуманим приводом захисту російськомовного населення в нашій державі від уявних утисків та обмежень кремль насправді поставив за мету знищити військовим шляхом українську державу та ідентичність.

16:14 24.02.2024

24 лютого 2024 року – друга річниця нашої незламності

24 лютого 2024 року – друга річниця нашої незламності

24 лютого 2024 року – друга річниця початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Наші Захисники і Захисниці щодня роблять все можливе, щоб зовсім скоро в Україні пролунала пісня Перемоги.

03:39 24.02.2024

У всіх закладах освіти громади пройшли заходи вшанування пам’яті захисників та захисниць

У всіх закладах освіти громади пройшли заходи вшанування пам’яті захисників та захисниць

24 лютого 2022 року о 3:40 ранку росія віроломно розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. Від цієї дати минуло два роки, протягом яких українці показали всьому світу свою сміливість, гідність та незламність.

16:44 23.02.2024

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

21 лютого – Міжнародний день рідної мови

Шановні земляки! Сьогодні ми відзначаємо День рідної мови. Для кожного з нас мова, якою він говорить, є рідною. Проте українська – це мова національної ідентичності народу, який сьогодні виборює своє право жити у вільній суверенній державі. Сьогодні вона лунає в усіх куточках світу, нас поважають, нас шанують.  Адже українська мова є душею волелюбного, нескореного, сильного духом українського народу, який неодмінно переможе. Зі святом вас, шановні земляки! Любіть, плекайте і збагачуйте рідну мову! А материнське слово нехай стане для усіх нас незгасним символом єдності української нації!        З повагою Красносільський сільський голова Марина АРХІРІЙ

08:11 21.02.2024

Нарада з директором КП "Перспектива"

Нарада з директором КП "Перспектива"

Красносільський сільський голова Марина Архірій провела нараду з директором КП «Перспектива». Сергій Літвішко доповів про поточний стан справ на підприємстві та відзітував про ліквідацію поривів водогону у с.Красносілці по вулицях Набережній та Садовій.

10:26 20.02.2024

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

Шановні жителі Красносільської громади! 20 лютого Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні на знак вшанування сили духу і стійкості громадян під час Революції гідності у листопаді 2013 – лютому 2014 років. Ті події стали переломним моментом у свідомості багатьох українців, які прагнули до кращого майбутнього для нашої держави і народу, за що віддали свої життя. Сьогодні Україна знову виборює своє право на незалежність, суверенітет, демократичні цінності збереження миру і стабільності. Нас єднає віра і впевненість в Україну та українську армію. Дякуємо нашим Захисникам та кожному українцю, який на своєму місці виборю перемогу!        З повагою Красносільський сільський голова Марина АРХІРІЙ

07:42 20.02.2024

Продовжуємо співпрацю з міжнародними благодійними організаціями

Продовжуємо співпрацю з міжнародними благодійними організаціями

Красносільська громада продовжує співпрацю з міжнародними благодійними організаціями. Завдяки цій співпраці за програмою підтримки сільських домогосподарств від Food and Agriculture Organization of the United Nations 50 домогосподарств громади отримали допомогу у вигляді комплектів крапельного зрошення , що самостійно займаються на присадибній ділянці вирощуванням овочів, ягід, квітів, розсади у тому числі у теплицях. За цією ж програмою члени домогосподарств отримали грошову допомогу на розвиток теплиці.

16:57 19.02.2024

Красносільський сільський голова Марина Архірій провела прийом громадян з особистих питань

Красносільський сільський голова Марина Архірій провела прийом громадян з особистих питань

19 лютого Красносільський сільський голова Марина Архірій провела прийом громадян з особистих питань. Для вирішення своїх проблем звернулося 7 жителів громади. Більшість стосувалося земельних питань: оренди, облаштування тощо. Також піднімалися питання влаштування неповнолітнього до спеціалізованого будинку-інтернату.

14:10 19.02.2024

19 лютого - День Державного Герба України!

19 лютого - День Державного Герба України!

Шановна громадо! Вітаю вас з Днем Державного Герба України! Саме 19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила своєю Постановою Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті — національний символ українців.Тризуб – символ Володимира Великого та Ярослава Мудрого, це символ історії нашої нації, який об’єднує в собі дух українського народу, підкреслює незалежність і волелюбство, уособлює нашу єдність!

12:42 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь