A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

14 березня – День українського добровольця

14 березня – День українського добровольця

Шановні жителі Красносільської громади! Сьогодні в Україні відзначають День українського добровольця. Ця дата була встановлена Верховною Радою на знак вшанування мужності та героїзму Захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. З початку бойових дій на Cході країни, а особливо повномасштабного вторгнення рф на територію нашої держави тисячі українців, покинувши власні справи: навчання, роботу, бізнес, - пішли захищати від загарбників рідну землю, власні родини та майбутнє своїх дітей.

08:53 14.03.2024

Відбулось засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради

Відбулось засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради

Красносільський сільський голова Марина Архірій 12 березня провела чергове засідання виконавчого комітету. Присутні схвалили звіт про виконання бюджету Красносільської сільської територіальної громади за 2023 рік та заслухали звіт поліцейського офіцера громади Михайла Прошина за 2023 рік.

11:02 13.03.2024

НМТ-2024: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ

НМТ-2024: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ

14 березня 2024 року о 9:00 год. розпочнеться реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 11 квітня 2024 року включно. 

08:43 13.03.2024

Чергова перемога футболістів з Красносілки

Чергова перемога футболістів з Красносілки

На вихідних команда футболістів "Гільдендорф" с. Красносілки змагалася з командою "JEDI UNION" м.Одеси в турнірі FOOTBALL MEDIA LEAGUE. Наші гравці здобули перемогу над своїм суперником з рахунком 7:5. Кращим гравцем став Ілюк Данило, який забив 3 голи, ще 2 забив Архірій Ілля, та по одному Гіріч Артем і Остапенко Владислав. Дякуємо ЗСУ за мирне небо та можливість грати в футбол і займатись спортом!

08:36 12.03.2024

Апаратна нарада

Апаратна нарада

Красносільський сільський голова Марина Архірій 11 березня провела щотижневу апаратну нараду зі своїми заступниками та керівниками виконавчих органів ради. Були заслухані звіти про виконану роботу та визначені завдання на поточний тиждень. Обговорили проблемні питання, серед яких боротьба зі стихійними сміттєзвалищами, які виникають в населених пунктах та поза ними; складування гілля у заборонених місцях: перебої в єдиній державній системі, що надає соціальні послуги тощо.

18:06 11.03.2024

Будні поліцейського офіцера громади

Будні поліцейського офіцера громади

9 березня на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що за адресою с. Созонівка, вул. Абрикосова 27 стався конфлікт між власницею будинку та мешканцями, які мешкають у її будинку, через невиконання договору купівлі-продажу. Під час прийняття заяв у обох сторін поліцейськім офіцером громади М. Прошиним в присутності власниці будинку та її чоловіка на столі та підвіконні веранди вищевказаного будинку було виявлено предмети, схожі на патрони, у кількості 7 шт.

18:01 11.03.2024

Вітаємо з новими перемогами наших земляків

Вітаємо з новими перемогами наших земляків

Щиро вітаю Злату та Романа Герулів! Так тримати! Красносільська молодь вкотре довела, що вони – найкращі: 8-9 березня в м.Одесі проходила VI літня Гімназіада України з карате, де Роман посів II місце. У рамках турніру також відбувся Кубок Одеської області з карате, де Злата посіла I місце. Роман та Злата навчаються у Красносільському ліцеї і є вихованцями спортивного клубу "Tigrenok". Вітаємо наших юних спортсменів та бажаємо нових перемог!

16:09 11.03.2024

Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

Дня народження Тараса Григоровича Шевченка

В Управлінні культури, молоді, спорту та туризму за участю Центру художньо-естетичного виховання, Красносільського сільського клубу та Красносільської сільської бібліотеки до 210-ї річниці від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка, великого українського поета, художника, письменника, відбувся захід «Між нас тобі, Тарасе, жити». Присутні ознайомилися з цікавими фактами життя і творчості сина українського народу, взяли участь у пізнавальній вікторині, переглянули книги тематичної виставки, читали вірші Шевченка та показали свої неймовірні музичні таланти гри на бандурі та співу української пісні. Як це було, дивіться на світлинах.

15:08 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь