A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

26 березня – День Національної гвардії України

26 березня – День Національної гвардії України

Шановні службовці та військовослужбовці Національної гвардії України! Щиро вітаю вас із професійним святом! Сьогодні військові, які несуть службу у лавах Національної гвардії України, зміцнюють обороноздатності і безпеку нашої країни, бʼються з ворогом на фронті в найгарячіших точках, захищають наш мирний сон.

07:15 26.03.2024

Де зарядити гаджети та інші пристрої?

Де зарядити гаджети та інші пристрої?

Шановні жителі громади! Ворог підступно і цинічно руйнує українську енергосистему. Наразі енергетики роблять усе, щоб стабілізувати енергетичну мережу. Наразі на Одещині діють екстрені відключення світла. Нагадуємо, що зарядити мобільні пристрої та інші гаджети можна у «Пунктах незламності», які діють на території Красносільської ТГ:

15:12 25.03.2024

Турнір з мініфутболу, присвячений Дню добровольця України відбувся у с.Іванове

Турнір з мініфутболу, присвячений Дню добровольця України відбувся у с.Іванове

В с.Іванове пройшов турнір з мініфутболу, присвячений Дню добровольця України. У ньому взяли участь футбольні команди Красносільської громади "Аджалик" (Іванове), "Гільдендорф" (Красносілка) та гості із с. Першотравневого Визирської громади - команда "Агро Південь".

10:11 25.03.2024

Важлива інформація!

Важлива інформація!

Шановні жителі громади! Враховуючи ситуацію у енергосистемі України, пов’язану з військовою агресією, на виконання розпоряджень начальника Одеської ОВА та Одеської РВА на території області запроваджуються енергообмежувальні заходи.

09:37 25.03.2024

25 березня – День Служби безпеки України

25 березня – День Служби безпеки України

Шановні працівники Служби безпеки України! Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом! Ви завжди знаходитесь на сторожі захисту державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності України, законних інтересів нашої держави та прав її громадян.

08:29 25.03.2024

До Красносільського ліцею завітав пересувний мобільний клас безпеки

До Красносільського ліцею завітав пересувний мобільний клас безпеки

На запрошення освітньої галузі до Красносільського ліцею завітав пересувний мобільний клас безпеки. Для учнів молодшої та старшої школи була проведена змістовні і цікава роз’яснювальна робота. Майор служби цивільного захисту Олександр Коєв з відділу запобігання надзвичайних ситуацій Южненської ТГ Одеського району ОРУГУ ДСНС України в Одеській області та представник ювенальної служби Катерина Соловій розповіли учням про найпоширеніші види вибухонебезпечних предметів, правила поводження з ними, пожежну безпеку та правила поведінки при повітряній тривозі.

14:22 22.03.2024

У громаді проводяться рейди «Школа»

У громаді проводяться рейди «Школа»

Служба у справах дітей спільно із Відділом соціального захисту населення у співпраці з управлінням освіти здійснюють роботу з родинами, де діти певний час не відвідують школу. Останнім часом були відвідані 4 сім’ї у селах Кубанці та Красносілці. З батьками проводять бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, а дітям пояснюють важливість відвідування школи на виконання обов’язків дитини. Нагадуємо, що для батьків, які не виконують своїх батьківських обов’язків, передбачено покарання згідно із Сімейним Кодексом України.

15:01 21.03.2024

Батарейки, здавайтеся!

Батарейки, здавайтеся!

Відпрацьовані батарейки, які ми викидаємо в смітник, трансформуються в небезпечні токсичні відходи. Речовини, які в них містяться, отруюють землю, воду та повітря. Свинець, який міститься в батарейках, пошкоджує нирки, кістки та нервову тканину, кадмій виводить з ладу легені, а ртуть негативно впливає на весь організм.

10:49 19.03.2024

Обережно ботулізм!

Обережно ботулізм!

Шановні мешканці нашої громади, звертаємо Вашу увагу на інформацію надану Головним  управлінням Держпродспоживслужби  в Одеській області, стосовно захворювання на ботулізм.

14:32 18.03.2024

Ще раз про сміття

Ще раз про сміття

На жаль, частина українців знає лише один "сміттєвий" закон: не виносити сміття з хати ввечері… І забуває інший: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Наша громада не є виключенням.

12:37 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь